Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Donald Trump

In tako je Trump premagal papeža ...

N.J.
10. oktober 2017, 07:44
3
Velikost pisave:

Čeprav se marsikdo ne strinja s politiko, ki jo vodi predsednik Združenih držav Amerike, je Donald Trump očitno več kot le priljubljen.

Donald Trump
(Foto: AP)

V zadnjem tednu se je namreč zavihtel na prvo mesto med aktualnimi svetovnimi voditelji z največ sledilci na socialnem omrežju Twitter ter tako prehitel papeža Frančiška.

Poškodovani papež - 4
(Foto: AP)

Trump, ki na Twitterju 'čivka' pod vzdevkom @realDonaldTrump in dnevno objavlja sporočila, sproža polemike in razburja javnost brez dlake na jeziku, je pretekli vikend dosegel 39,7 milijona sledilcev ter tako 'premagal' papeža, ki upravlja 9 računov v različnih jezikih in ima skupno 39,5 milijona sledilcev. Papež sicer tvita v španskem, angleškem, italijanskem, portugalskem, poljskem, francoskem, latinskem in arabskem jeziku.

Med voditelji, ki jim sledi največ uporabnikov Twitterja, je tudi indijski premier Narendra Modi s 34,9 milijona sledilcev.

Trump poleg prvega mesta zaseda še peto in šesto z računoma predsednika ZDA (20,5 mio sledilcev) in računom Bele hiše (15,6 mio sledilcev). Kljub vsemu pa ima še vedno manj sledilcev, kot jih ima nekdanji voditelj ZDA Barack Obama. Njemu namreč sledi 95,6 mio uporabnikov, s čimer se približuje številom oboževalcev pop zvezdnice Katy Perry in pevca Justina Bieberja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 3
Frane Šajn 10.10.2017 14:01:09
Iz tistih dveh cifer spodaj , bi se lahko sklepalo , da nas neumneži prehitevajo. Ustavite desnico!
Frane Šajn 10.10.2017 13:58:46
Papež se stakimi pogovarja le zaradi državniškega protokola drugače verjemite si po rokovanju s tem v... m, temeljito umiva roke še cel dan. Papež se stakimi pogovarja le zaradi držabniškega protokola drugače verjemite si po rokovanju s tem v... m, temeljito umiva roke še cel dan.
Dule Med 10.10.2017 08:12:25
Me veseli .
Več komentarjev