Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Podelitev medalj po finalni tekmi SP 2018

Hrvaški predsednici popustile vse zavore!

M. A.
16. julij 2018, 12:57
6
Velikost pisave:

Svetovnega prvenstva v nogometu je konec, zmago pa so Hrvatom odnesli Francozi. A danes se v svetu ne govori o Francozih ali Hrvatih, temveč o hrvaški predsednici!

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je s svojim strastnim navijanjem že pred finalnim obračunom večkrat navduševala številne gledalce nogometnih tekem, včeraj pa so ji po finalnem obračunu popustile vse zavore. Kljub francoski zmagi se je 2. mesta, zgodovinskega uspeha za Hrvaško, veselila skupaj s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom, strogi protokolarni ukrepi pa so bili za hip pozabljeni.

Podelitev medalj po finalni tekmi SP 2018
Hrvaška predsednica je objemala vse, ki so ji prečkali pot, izjema ni bil niti francoski predsednik. (Foto: AP)

Deževati je začelo ravno med slovesno podelitvijo, kar hrvaške predsednice ni motilo. Povsem premočena je z veseljem čestitala in objemala hrvaške nogometaše, povsem enako pa je postopala tudi do francoskih nogometašev, ki jih je pozneje celo obiskala v garderobi. Dež ni motil niti Macrona, ki je Kolindi stal ob strani, prav tako pa ni motil ruskega predsednika Vladimirja Putina. Edina razlika? Putinu so držali dežnik, medtem ko sta Macron in Grabar-Kitarovićeva stala na dežju.

Podelitev medalj po finalni tekmi SP 2018
Putinu so držali dežnik, Macron in Grabar-Kitarovićeva pa se na dež nista ozirala. (Foto: AP)

Hrvaška predsednica je veliko zanimanja požela tudi na družbenih omrežjih. Številni so izpostavili dejstvo, da v Rusijo ni prihajala z zasebnim letalom in da je s ponosom nosila navijaško majico. 'In za razliko od Putina ni potrebovala dežnika,' je zapisalo kar nekaj uporabnikov Twitterja.

Podelitev medalj po finalni tekmi SP 2018
Kolindina navdušenost je osvojila svet. (Foto: AP)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 6
KAPIBARA 17.07.2018 13:35:21
tO JE PRAVA PREDSEDNICA, NE PA PREDSEDNIK, KI NAVIJA: TO MI DELAJ MIŠKA MALA... IN IMA, NARCISOID , NA KAMNITIH STOPNICAH, DOMOTOŽJE... a i šire.. P.S. Ne bom spreminjal pisave..
 
Pravicaje 17.07.2018 11:33:41
Bogvedi kaj je zjutraj kadila ,da je bila v takem euforičnem stanju toliko časa??
nightifly 17.07.2018 14:46:28
Show za hrvaski narod in dvig priljubljenosti . to je vse .
 
žnidi 17.07.2018 06:50:33
Še dober ,da nismo bili slovenci v finalu ker bi njihove lete plačali davkoplačevalci.
kajpavzdevek 16.07.2018 20:13:18
Bravo predsednica vsaka vam čast da se znate sprostit in vklopit čustva med ljudi. Trenutek je bil brez dvoma pravi. Z letošnjim nogometom bo postala Hrvaška top destinacija morja na svetu ! Zapomnite si to ! Vesel sem da sem doma tako blizu temu. Le od zdaj naprej bom hodil na odmakjene otoke sosedom kjer bo manj gneče. Z top turizmom Hrvaške bo posledično več denarja tudi v Sloveniji !
M3s0j3d 17.07.2018 06:39:57
Pa večje gneče na cestah tudi ;(
Več komentarjev