Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Princ Harry in Chelsy Davy

Harryjeva bivša na poroki: To pa ni v redu ...

N.J.
21. maj 2018, 08:23
1
Velikost pisave:

Princ Harry, ki je v soboto verjetno na najbolj romantičen način stopil v zakonski stan z ameriško igralko Meghan Markle, je nekoč slovel kot velik ženskar. Na poroki sta bili dve njegovi bivši, pogled ene pa ...

Princ Harry je bil s Chelsey Davy dolgo v zvezi – z vsemi prekinitvami kar sedem let. A očitno si nista bila usojena in njune poti so se razšle.

(Skoraj) vse Harryjeve bivše

Vseeno pa je bila Davyjeva med povabljenimi na poroki. No, njen pogled ni izražal ravno navdušenja in tuji mediji se že norčujejo iz pogleda, s kakršnim je spremljala njuno poroko ...

Poleg Chelsey Davy je bila na poroki tudi Cressida Bonas, ki jo je Harryju predstavila njegova sestrična, princesa Beatrice. Par sta bila dve leti, od 2012 do 2014. 

By the wonderful Mike Figgis @figgismike �dda4

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasov 5
Komentarjev: 1
apodgra 22.05.2018 16:24:31
Samo potomec aristokracije je lahko veliki ženskar. Če bi bil navaden svetovljan ,niti približno ne bi imel priložnost velikega izbora mladih deklet. Novo pečeni vojvoda je izkoristil vse svoje dane priložnosti. Rdeče lasi Harry ravno ne sodi med privlačne moške. Kdaj se bo to sranje končalo in kdaj bodo Britanci spoznali, da on od tega nimajo prav nič.
Več komentarjev