Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Harry in Megan

Razkrili podrobnosti dogodka, ki bi dvor lahko zavil v črnino

N.J.
22. april 2018, 08:50
2
Velikost pisave:

Princ Harry se je na las izognil smrti, ko je bil na misiji v Afganistanu. Podrobnosti incidenta, ki bi se lahko končal tragično, je opisan v novi knjigi o Harryju in njegovem življenju.

Harry v Apacheju
(Foto: zap2it)

Kot je zapisano v knjigi Harry: Life, Loss, and Love, ki je izšla konec marca, je bil Harry med suženjem v Afganistanu le 15 cm oddaljen od gotove smrti. Harry je bil nameščen v bazi na območju Garmsir v bližini meje s Pakistanom, kjer je bila sitacija, kot je povedal njegov tedaj nadrejeni, major Mark Milford, "najbolj nevarno, kar je lahko".

Harry in Megan
(Foto: Profimedia)

Stotnik Dickon Leigh-Wood, Mark Milfor, ki Harryja pozna vse od začetka njegove vojaške kariere, je povedal: "Eno od vozil v konvoju je nenadoma zaznalo nek zvok pod tankompred njim. Vsem je bilo ukazano, naj ustavimo vozila," je povedal. "Avtomatsko pomisliš - to je to. Vozilo spredaj, v katerem je bil Harry, je za 15 cm zgrešilo IED (improvirizano eksplozivno sredstvo, op. p.). Če bi zapeljal nanj, bi bilo po nas," je dodal. 

Kljub številnim nevarnostim, je Harry do konca ostajal pozitiven. Zdelo se mu je super, da je lahko živel v anonimnosti, neprepoznaven v svetu, kjer pač nimajo vsi televizije, poroča Daily Mail. Kot je še opisano, je večkrat odšel s fanti na 'chai' v vas, vojski pa bil predan do konca in se menda nikoli ni nad ničemer pritoževal, niti, ko so spali v posebnih šotorih v spalnih vrečah, zunaj pa je bila temperatura -26 stopinj Celzija. "Nikoli nisem slišal, da bi se pritoževal," je povedal stotnik Leigh-Wood.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 6
Komentarjev: 2
baubax 22.04.2018 14:42:22
A se še komu zdi ali samo meni, da je ta njegova huda seksulja ??? (samo prašam) :)
Razkrinkovalec 23.04.2018 11:03:29
V kraljevi družini so navajeni tehničnih pregledov svojih snah. Diana jih je opravljala po poroki, Kate in Meghan pa sta bili radodajki že veliko prej, preden sta vstopili v Fuckingamsko palačo...
Več komentarjev