Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Poročni sprejem princa Harryja in Meghan

Ha! To so počeli na zabavi po kraljevi poroki

N.J.
22. maj 2018, 15:14
1
Velikost pisave:

Kar smo videli v neposrednem prenosu, je bila zgolj tista formalna plat kraljeve poroke med princem Harryjem in Meghan Markle. A zabava, ki se je odvijala za zaprtimi vrati, je bila menda vse prej kot to  ...

Dogajanje po koncu uradnega dela poroke naj bi se razvilo v pravo divjo zabavo, poročajo britanski mediji. Par naj bi se skupaj z gosti zabaval, plesal, igrali naj bi celo 'beer-pong'. James Corden, ki je vodil zabavo, naj bi priredil zabaven ples s princem Charlesom, Williamom in Harryjem. Par je bojda za prvi ples izbral pesem I Wanna Dance With Somebody. 33-letni Harry in tri leta starejša Meghan, ki sta s poroko prejela naziv vojvoda in vojvodinja suseška, sta se menda popolnoma prepustila hitu pokojne Withney Houston pred okoli 200 gosti.

Harryjeva bivša na poroki ...
Razvozlali, kaj je Harry zašepetal Meghan

Igro 'Beer-pong' so menda igrali v čast Američanki. Za tiste, ki te igre ne poznate – v grobem, gre za pivsko igro, pri kateri en igralec meče žogico za namizni tenis v kozarčke, če zadene, mora nasprotni igralec piti. »Serena Williams je igrala, kot bi igrala tenis,« so zapisali v britanskem The Sun.

Charles in Camilla naj bi se z zabave odpravila okoli 22.30, da so se mladi lahko naprej zabavali, vse skupaj pa naj bi se začelo umirjati okoli enih zjutraj.

Da bi z zabave pricurljala kakšna fotografija ali posnetek, menda ni mogoče, saj so vse goste prosili, da so ob prihodu osebju izročili svoje mobilne naprave.

Harryjev govor naj bi bil ganljiv, William pa je pred množico spregovoril v družbi Harryjevega najboljšega prijatelja Charlieja van Straubenzeeja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,2
glasov 6
Komentarjev: 1
 
trugica 24.05.2018 07:40:05
...do konca leta ne bo zdrzala "samo"doma...
Več komentarjev