Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Hrvaška - 4

Gurmansko razvajanje neprecenljivih razsežnosti

P.R.
10. avgust 2017, 14:51
Velikost pisave:

Izjemno priljubljena turistična destinacija Hrvaška se je letos uvrstila med 45 svetovnih destinacij globalne platforme Mastercard® Priceless Cities.

Hrvaška s svojimi bogatimi kulturnimi, naravnimi, glasbenimi, kulinaričnimi posebnostmi jemlje dih na vsakem koraku. Odkrijte jih na povsem nov način v sklopu Priceless Croatia, ki imetnikom kartic Mastercard, tako domačinom kot popotnikom, omogoča vrsto edinstvenih in ekskluzivnih doživetij.

Skrenite z ustaljene poti s Priceless Croatia. Doživite neprecenljivo gurmansko izkušnjo.

Topel poletni večer je kot nalašč, da svojo drago popeljete na edinstveno doživetje v prestižni hotel in restavracijo San Rocco, ki zadnjih pet let velja za najboljši hrvaški hotel pod soncem. Prevzelo jo bo pravljično istrsko okolje, prijazno osebje in vrhunska hrana, ki se bodo prepletli v nepozabno doživetje.

Večerjo za dve osebi v vinski kleti hotela in restavracije San Rocco sestavlja degustacijski menu iz desetih hodov, ki jih spremlja preizkušnja desetih vrhunskih hrvaških vin. Na čutnem potovanju, ki sloni na tradicionalnih istrskih specialitetah, vas bo spremljal osebni sommelier. V osrčju majhne vasice Brtonigla se boste tako prepustili gurmanski izkušnji in se domov vrnili z novim znanjem o izbranih vinih ter s priporočili sommelierja, ki vam bodo prišla prav tudi pri eksperimentiranju v vaši kuhinji.   

Hrvaška - 2
Okusite najboljše hrvaška vina z osebnim sommelierjem v restavraciji San Rocco.

Izjemna gurmanska izkušnja v slikoviti istrski vasici Brtonigla na vrhu griča, med Bujami in Novigradom, je le poldrugo uro vožnje oddaljena iz Ljubljane. Dan kulinaričnega razvajanja si lahko popestrite še s sprehodom po ulicah ali se podate na raziskovanje okoliških vinogradov in čudovite pokrajine s kolesom.

Hrvaška - 3
V osrčju slikovite vasice Brtonigla se nahaja pravljični hotel in restavracija San Rocco.

Ljubitelji tartufov ste vabljeni na edinstveno pokušino  v restavracijo Zigante, prvi specializirani hrvaški restavraciji za jedi s tartufi. Imetniki kartic Mastercard boste svoje kuharsko znanje lahko nadgradili na kuharskem tečaju s slavnim Chefom Damirjem Modrušanom, ki kuha tudi za nekdanjega dirkača Formule 1, Bernieja Ecclestona.

Hrvaška - 4
Poleg edinstvenega jedilnika vam restavracija Zigante nudi namestitev v prenovljeni kamniti hišici, značilni za istrsko podeželsko okolje

V Zadru pa ste lahko priča tudi unikatnemu pogledu na morje, namenjenem le gostom restavracije Foša, ki v spremstvu kulinaričnih specialitet poskrbi za neprecenljiv spomin tistega popolnega poletnega večera.

Hrvaška - 1
V restavraciji Foša se tradicionalna dalmatinska arhitektura prepleta s sodobnim slogom. 

Naročnik oglasa je družba Mastercard d.o.o.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0