Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Rusija nogomet

Danes se začenja SP v nogometu

L.P.
14. junij 2018, 09:44
1
Velikost pisave:

Danes se v Rusiji začenja svetovno prvenstvo v nogometu. Na celotnem prvenstvu se bo pomerilo 32 ekip, ki bodo tekmovale v 64 tekmah. V uvodni tekmi, ki bo na sporedu ob 17. uri, se bosta pomerili gostiteljica Rusija in Savdska Arabija, ki spadata v skupino A.

Rusija nogomet
(Foto: AP)

V skupin A sta še Egipt in Urugvaj, ki bosta jutri ob 14:00 merila moči. V skupini B se bosta prav tako jutri ob 17:00 spopadla Maroko in Iran, ob 20:00 pa Portugalska in Španija. Nadaljni razpored spremljajte TUKAJ.

Največji favoriti za zmago svetovnega prvenstva so države, ki imajo iz preteklosti osvojenih veliko naslovov. To so: Nemčija, petkratna zmagovalka Brazilija, zmagovalka leta 2016 Portugalska, Argentina, Belgija, Poljska in Francija, ki je zmagala leta 1998.

Včeraj smo objavili, da je potekal žreb za gostiteljico svetovnega prvenstva v nogometu lea 2026. Kandidirale so naslednje države: Severna Amerika, Kanada, Mehika in Maroko. Z glasovanjem je zmagala Severna Amerika.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 1
SOKOL 14.06.2018 20:11:56
Seveda SP v nogometu in to v komunistični Rusiji in kaj potem naj bo a vročico skupaj napumpajo zgolj mediji in pika...
Več komentarjev