Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Slekla se je za politiko - 2

Brez sramu se je slekla za politiko

V.S.
24. maj 2012, 11:22
3
Velikost pisave:

Mlada Mehičanka se je med volilno kampanjo, v kateri kandidira za vstop v mehiški kongres, odločila za radikalno samo-promocijo. Ker ji po raziskavah ni šlo najbolje, je prebivalce želela nekoliko šokirati in s tem opozoriti nase.

Slekla se je za politiko - 3
Natalia Juarez nima predsodkov, volilce nagovarja napol gola. (Foto: publimetro.com)

34-letna Natalia Juarez, sicer profesorica filozofije in goreča kandidatka za političarko, se je na promocijskih plakatih, s katerimi volivce vabi naj glasujejo zanjo, pojavila napol gola. Fotografirana v krogu svojih prijateljic, prebivalcem pomenljivo sporoča: »Izzivam vas, da skupaj oblikujemo nacijo brez predsodkov«.

Juarezova je na drzno idejo prišla po tem, ko je v volilni tekmi močno zaostajala za protikandidati. Seveda je z napol golimi fotografijami zadela v polno. Naenkrat so vsi govorili o njej, veliko pozornost so ji posvetili tudi svetovni mediji in mlada političarka je dobro izkoristila priložnost, da pove svoje politično sporočilo: » Naša družba je otopela, kot kaže se ne zavedamo svoje vloge. Potrebujemo svež zagon, novo energijo, zato politiki in prebivalci, zbudite se!«

Slekla se je za politiko - 4
Plakat, ki je razburil javnost. (Foto: publimetro.com)

Drznapolitičarka Natalia Juarez je že napovedala, da je to šele začetek njene volilne kampanje in da pravi potres prihaja 1. julija, ko se bo Mehika ponovno prebudila zaradi novega šoka, ki ga pripravlja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 3
 
mysterious95 24.05.2012 14:17:40
Katarina Kresal se tud lahko sleče :)
Marcel Korošec 24.05.2012 15:45:10
Tut če ne !
belaracka 25.05.2012 07:57:20
zakaj pa ne?
Več komentarjev