Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Bonnie in Clyde

Bonnie in Clyde: tega verjetno niste vedeli

N.J.
23. maj 2018, 11:44
0
Velikost pisave:

Bonnie Elizabeth Parker in Clyde Chestnut Barrow sta eni najbolj znanih imen ameriške zgodovine kriminalcev. Te dni mineva 84 let od njune smrti.

Bonnie in Clyde
(Foto: Profimedia)

Bonnie in Clyde sta 23. maja 1934 v Louisiani naletela na zasedo, ki so jima jo postavili policisti. Vanju so izstrelili 107 nabojev in tako njuni telesi prerešetali vsakega s približno 50 naboji. Ljudje so jima želeli odrezati lase, obleke, prste, celo uho Clyda. Ko sta umrla, sta bila stara 24 oziroma 23 let.

Njuni pohodi

Bonnie in Clyde
(Foto: Profimedia)

Med letoma 1931 in 1934 sta s svojimi kriminalnimi podvigi in kriminalno skupino terorizirala Centralno Ameriko. Prvi večji pohod sta realizirala leta 1932, pri ropanju pa sta ubila vsakogar, ki se jim je postavil na pot. V svoji kriminalni karieri sta odgovorna za smrt vsaj devetih policistov in večjega števila civilistov. Takratni mediji so iz njiju naredili neke vrste negativna junaka, upornika, čeprav je bil njun motiv v resnici bolj ali manj samo kraja denarja.

Na to temo je leta 1967 Arthur Penn posnel legendarni film Bonnie and Clyde, ki je še dodatno prispeval k popularnosti kriminalnega para. Vendar v resnici ni jasno, ali sta bila Bonnie in Clyde v resnici intimna, čeprav sta najverjetneje bila. Kljub temu so kmalu po objavi filma nastale tudi prve porno parodije in do danes jih je nastalo cel kup. V vsakem primeru je bolje ohranjati vizijo Bonnie in Clyda kot seksi para, ki se je predajal kriminalu in mesenemu poželenju.

Bonnie in Clyde
(Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev