Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
zdravljenje mačka

Bi tudi vi imeli 'dan za zdravljenje mačka'?

STA/Ma.K.
01. september 2017, 15:49
0
Velikost pisave:

Britansko internetno podjetje se je odločilo, da bo svojim zaposlenim omogočilo koriščenje prostih dni za "zdravljenje mačka" po prekrokani noči. Tako zaposlenim ne bo treba več lagati in jemati bolniške. A zaenkrat bo to mogoče le štiri dni na leto na zaposlenega, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

zdravljenje mačka
(Foto: iStockphoto)

Za inovativen pristop so se odločili v podjetju Dice, ki je specializirano za prodajo vstopnic za glasbene dogodke preko spleta in pametnih telefonov.

"Našim uslužbencem se tako ne bo treba več izgovarjati na '24-urno bakterijo' ali se pretvarjati z bolnim glasom, ampak bodo svojim šefom lahko enostavno pojasnili, za kaj gre," je sporočil ustanovitelj podjetja Phil Hutcheon.

Pojasnil je, da je za njihove zaposlene zelo pomembno večerno druženje, saj se "najboljši posli v tej panogi običajno sklenejo po koncertu".

"Zaupamo si in želimo, da so ljudje odkriti, če so zunaj pozno zvečer in uživajo v glasbi v živo. Nobene potrebe ni, da bi se izgovarjali na bolezen," je še dodal Hutcheon.

zdravljenje mačka
(Foto: iStockphoto)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev