Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Izklesan trebuh Jennifer Lopez - 2

Njen trebuh je danes ...

J.V.
29. september 2013, 08:15
0
Velikost pisave:

... prav takšen, kakršen je bil! Latino zvezdnica Jennifer Lopez pri 44 letih še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih žensk na svetu, ki se v petem desetletju še vedno lahko pohvali z izklesanim trebuhom, o katerem številne ženske polovico njene starosti lahko le sanjajo.

Izklesan trebuh Jennifer Lopez - 1
Latino zvezdnica je pokazala svoj vitek pas, ki ji ga zavidajo številne ženske. (Foto: Instagram)

Izklesan trebuh Jennifer Lopez - 3
(Foto: Instagram)

Jennifer Lopez leta ne pridejo do živega. To je mama dveh otrok znova dokazala, ko je na svoje družabno omrežje objavila fotografijo, na kateri ponosno kaže svoj izklesan trebuh. 'Le kako ji uspeva?' se sprašujejo njeni oboževalci. Popolnoma jasno je, da pevka in igralka veliko časa preživi v telovadnici in plesnem studiu ter skrbi zato, da njeno telo ostaja v top formi tudi pri 44 letih. Ob primerjavi fotografije s tisto, ki je nastala leta 2000, ko je bila J. Lo še v romanci z raperjem P. Diddyjem in 13 let mlajša, je skoraj nemogoče najti razliko.

V postelji je nenasitna

Zvezdnica je že nekaj let srečna v objemu 20-let mlajšega plesalca Casperja Smarta, ki je v nedavnem intervjuju razkril, da ima Jennifer kar se tiče seksa nenasitna. „Jennifer je v postelji neustavljiva in ima telo 20-letnice,“ je priznal Casper, ki je zagotovo ponosen, da mu je uspelo osvojiti srce ene izmed najbolj poželjivih žensk na svetu.

Hočejo njeno zadnjico

Jennifer, ki že od nekdaj navdušuje s svojimi polnimi oblinami ne samo moške, ampak tudi ženske. To so potrdili tudi lepotni kirurgi, ki so razkrili, da si je zaradi nje veliko žensk zaželelo večjo zadnjico.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasovi 3
Komentarjev: 0
Več komentarjev