Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Mastercard - 3

7 napotkov, kako prihraniti na času

P.R.
19. oktober 2017, 15:35
Velikost pisave:

Tudi vam manjka časa? Predstavljamo vam sedem napotkov, kako prihraniti na času in se organizirano lotiti dneva. Časa res ne gre metati stran. Branje o napotkih, kako prihraniti čas in ga nameniti za bolj neprecenljive stvari, vam bo vzelo le nekaj trenutkov, ki jih boste kaj kmalu porabili precej koristno.

Dandanes si težko vzamemo trenutek časa samo zase. Povečini delavniki  trajajo več kot 40 ur na teden, obkrožajo nas številna družbena omrežja, ki jim nekateri namenjajo veliko pozornosti, nato si želimo družiti s prijatelji, doživeti nekaj novega s partnerji … Časa res ne gre metati stran. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj napotkov, kako prihraniti na času ter ga nameniti za bolj neprecenljive stvari.

Naspite se.

V posteljo se odpravite dovolj zgodaj, idealni čas naj bi bil med 10. in 11. uro zvečer. Zjutraj ne hitite brezglavo, temveč si privoščite 20 minut za sproščeno vstajanje. Čez dan boste bolj zbrani in porabili boste manj časa za usklajevanje vseh dnevnih obveznosti.

Organizirajte se.

Ob jutranji kavi ali zelenem čaju si zapišite vse obveznosti, ki jih želite opraviti do večera. Začnite z najbolj težkimi in časovno zahtevnimi nalogami, ki od vas zahtevajo več pozornosti, saj ste na začetku bolj zbrani in boste hitreje rešili nalogo. Pa še občutek bo odličen, ko boste nalogo odkljukali na vašem seznamu.

Mastercard - 3
Nahitrejši nakupi na blagajni po mnenju Slovencev so brezstični, pravi raziskava Masterindex. 

Plačujte brezstično.

Najhitrejši nakupi na blagajni so tisti, ki jih opravite z brezstično kartico, pravi najnovejša raziskava Masterindex družbe Mastercard®.  Vstopite v trgovino, si izberete želene izdelke, odhitite na blagajno in že ste naproti novim doživetjem. Mastercard® in Maestro® brezstične kartice temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje in vam na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, omogočajo brezstično plačevanje pri majhnih in velikih nakupih. Ste že preverili posebne ugodnosti, ki vam jih nudi plačevanje s kartico Mastercard?

Mastercard - 1
Mastercard® in Maestro® brezstične kartice temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje.

Naložite si aplikacije za beleženje opomnikov.

Tako vam obveznosti ne bodo uhajale iz rok, pa še priročno jih boste vedno imeli na dosegu roke. Ampak brez kukanja na vsa družbena omrežja!

Izbrišite vse igrice, ki jih imate na telefonu.

Zavedamo se, da ne gre za idealni nasvet. Igrice znajo sprostiti in zavajati. Zamislite se in poglejte resnici v oči. Zagotovo vam vzamejo več časa, kajne? Raje si poglejte nogometno tekmo v živo na prvem brezgotovinskem stadionu v Mariboru (https://www.nkmaribor.com/mastercard/), kjer vse imetnike kartic Mastercard in Maestro čakajo izjemne ugodnosti in popusti.

Odmerite čas za športno aktivnost.

Precej popularni so t. i. visoko-intervalni treningi (HIIT). Hitro, intenzivno in učinkovito, v 20 minutah do zmage. Brez zamudnih enournih obiskov telovadnice in fitnesa ter potenja v gneči. 

Na delovno mesto se odpravite peš ali s kolesom.

Si želite res učinkovito upravljati s svojim časom? Ultimativni nasvet – od doma se odpravite s kolesom ali peš, poskrbite za dnevno dozo svežega zraka, razgibavanja in trenutkov zase. Seveda lahko dve muhi na en mah osvojite le, če se vaše delovno mesto nahaja v bližini vašega doma.

Mastercard - 2
Posvetite se nakupovanju in prihranite čas pri plačevanju z brezstično kartico Mastercard ali Maestro

Naročnik oglasa je Mastercard.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0