Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kava

3 top moške teme za ob jutranji kavi (13.6)

L.P.
13. junij 2018, 09:03
0
Velikost pisave:

Moški zjutraj nismo najbolj zgovorni. No, vsaj večina. Če imate navado, da greste zjutraj na kavo, imamo za vas tri top teme, s katerimi lahko razbijete jutranjo tišino.

1. Kdo bo gostil SP v nogometu leta 2026?

Svetovno prvenstvo v nogometu v Rusiji se bo začelo jutri. Danes pa bo FIFA na kongresu z javnim glasovanjem izbrala državo, ki bo gostila svetvno prvenstvo leta 2026. Lahko si ogledaš prenos v živo.

2. Vrača se Top Gun

Tom Cruise je postal znan igralec po zaslugi vloge v kultnem filmu Top gun iz leta 1986, ki bo kmalu dobil svoje nadaljevanje. Produkcija filma se je že začela. 

3. Tako zgleda bodoča največja stolpnica na svetu

Največja stolpnica na svetu je Burj Khalifa, ki se nahaja v Dubaju. V višino meri več kot 828 metrov. V gradnji pa je že stolp Jeddah v Savdski Arabiji, ki naj bi bil visok 1000 metrov.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev