Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Jordy Hurdes

20-letnik objavil videoposnetek, ki vas bo 'streznil'

N.J.
27. november 2015, 13:31
5
Velikost pisave:

Komaj 20-letni Avstralec Jordy Hurdes je na spletu objavil videoposnetek, v katerem opozarja na škodljive posledice uživanja drog in svari mlade, naj tega ne počno. Video ne bi bil nič posebnega, če ne bi spregovoril prav on, ki je utrpel hude možganske poškodbe.

Jordy Hurdes
(Foto: Facebook)

20-letni študent Hurdes je 21. novembra na Facebooku objavil fotografijo sebe v bolnišnici in pripisal: "Kot ste mnogi opazili, sem bil nekaj dni v bolnišnici. To ni objava, da bi se vam smilil, ampak je opozorilo. Hoditi ven in se zabavati, je dobro in v redu. In uživanje rekreativnih drog se zdi zabavna opcija in verjetno ne razmišljate o tem, da vam to lahko spremeni življenje. Jaz sem lahko vesel, da sem živ, a obstaja možnost trajnih poškodb živčevja in možganov. Prosim, ne izberite najbolj poceni zabave, saj ne morete vedeti, ali se bo to morda zgodilo tudi vam. Če bom s to objavo vsaj nekomu dal misliti, bom morda komu rešil življenje."

Objavo so mnogi delili, pristala je tudi v medijih. Ko je zadeva postala viralna, je objavil tudi videoposnetek, v katerem je izdal svojo izkušnjo, prav vsakdo pa se lahko tudi prepriča, s kakšno hudo poškodbo možganov bo mladenič moral živeti.

Zato – oglejte si video. In če boste imeli priložnost, osveščajte o nevarnostih uživanja drog in preprečite, da bi še kdo moral utrepti kaj takega ali celo hujše – da bi zaradi uživanja drog umrl.

 

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Posted by Jordy Hurdes on 22. november 2015

 

 
Jordy Hurdes on 7 News

Jordy Hurdes says his life has been ruined because of a party drug. MORE - Full 3 minute video: http://yhoo.it/1Yr1MHH WEB: www.drugs.health.gov.au #Drugs #Ecstasy #7News

Posted by 7 News Sydney on 23. november 2015

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,6
glasov 12
Komentarjev: 5
kranjcan95 30.11.2015 15:38:51
mas gram za posodt ejga???
slovenc79 28.11.2015 14:34:47
kaj streznil? nisem v življenju niti čika skadil, na droge še pomislil nisem. jaz sem že trezen, ne rabim si uničit lajfa da se streznem.
DominvrtNJ 30.11.2015 15:06:54
Super za vas, morda ima pa kdo drug težave. Lp
Bibosan 28.11.2015 12:01:24
Bogi revček, tega si ni zaslužil
Lombardo 28.11.2015 15:09:30
Ni si zaslužiil izbral pa je žal sam... Veliko se jih odloči za take neumnosti zaradi tega, da so frajerji... Je pa super, da je posnel tak video, ki bi moral biti pred vsakimi oglasi na tv in netu, da folk vidi!
Več komentarjev