Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi
Prototype 2

Boste preživeli izbruh smrtonosnega virusa?

U.K.
07. maj 2012, 13:02
1
Velikost pisave:

Leta 2009 so bili mnogi ljubitelji videoiger šokirani (pozitivno) nad akcijsko avanturo Prototype, ki je zavzela srca milijonov po vsem svetu.

Prvi del je ponujal inovativen način igranja in igra je bila ena najbolje prodajanih iger leta 2009. In prav zato so pričakovanja za drugi del izjemno velika.

Tokrat se igralec znajde v vlogi vojnega veterana Jamesa Hellerja, ki se mora znebiti vseh okuženih z virusom imenovanim Blacklight. Mednje sodi tudi Alex Mercer, karakter s katerim so ljubitelji upravljali v prvem delu igre.

Zgodba:
Heller se vrne iz Iraka domov v New York in izve, da so okuženci umorili njegovo ženo in otroka. Heller se zato odloči, da se bo ponovno pridružil vojski ter mesto 'očistil' okuženih 'zlobcev'. Pri tem pa se okuži tudi sam, ter dobi podobne lastnosti kot jih je imel Mercer v prvem delu. Heller ima sposobnost, da pobere spomine in znanja od svojih žrtev, ter tako počasi začenja razumevati kaj tiči v ozadju 'izbruha'. Zgodba je dobro izdelana in ima precej zapletov, ki bodo igralca zadržali pri vmesnih sekvencah. Igra je prišla na prodajne police za platformi PlayStation 3 in Xbox 360
24. aprila, lastniki osebnih računalnikov, pa bodo morali počakati do konca julija 2012.

Kot kaže je Prototype 2, ki so jo razvili pri Radical Entertainment, izdali pa jo bodo pri podjetju Activision, ena tistih iger, ki bodo v letu 2012 pustile svoj pečat in se zapisale v igralniško zgodovino.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 5
Komentarjev: 1
Veng 27.07.2012 20:45:52
Prototype 2 je totalno sranje , waiste of cash. Igra je ok sam ma take slabe detajle pa se tekstura je neobdelana in zelo zbugana
Več komentarjev