Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Osem tipov žensk, ki se jim raje izognite

Osem tipov žensk, ki se jim raje izognite

V. S.
21. januar 2010, 18:06
7
Velikost pisave:

Nekateri moški niso izbirčni, ko gre za nežnejši spol – morda imajo premalo priložnosti, pa zgrabijo prav vsako. Vendar pa obstaja nekaj žensk, za katere vam toplo priporočamo, da se jim raje izognite. In pri tem mislimo na vaše dobro.

Roke stran
Roke stran (Foto: iStockphoto)

Nekdanje dekle vašega prijatelja
Morda ste o njej sanjarili ves čas njune romantične zveze ali na skrivaj in sramežljivo celo flirtali z njo. Zdaj, ko sta se golobčka razšla, je postala prepovedan sadež in to si zapomnite. Če stopite v razmerje s prijateljevo bivšo, boste zagotovo izgubili svojega prijatelja, z njim vred pa še cel trop prijateljev, ki vas bodo upravičeno obsojali, vas označili za izdajalca in vas seveda izločili iz družbe. Se splača?!


Sestra vaše bivše
Že naslov kliče po nevihti. Si predstavljate družinsko večerjo pri njenih doma, kjer za mizo sedita vam že znana starša, nasproti pa vaša bivša, ki kar poka od ljubosumja in besa. Edina uteha vam bodo zaljubljeni pogledi njene sestre, ki ste jo zapeljali po končanem prvem razmerju. A ne za dolgo. Sčasoma boste uničil sestrsko ljubezen, tudi njuni starši vas bodo zasovražili. Na koncu boste ostali sami in osovraženi.


Mama nekdanjega dekleta vašega prijatelja
Jabolko ne pade daleč od drevesa. (Foto: iStockphoto)

Mama nekdanjega dekleta vašega prijatelja
Verjetno ste preživeli kar nekaj časa v družbi še pred kratkim vročih golobčkov in v nekem trenutku spoznali tudi njeno mamo. In potem še dolgo mislili nanjo. Jabolko ne pade daleč od drevesa in zagotovo je mama, zdaj že nekdanjega dekleta vašega prijatelja, nadvse vroča mačka in vas je občasno tudi po mačje pogledala, vendar prste stran, to je prepovedan sadež. Vsak moški je že kdaj sanjaril o seksu s starejšo žensko, in če že morate, potem v kakšnem baru izven vašega kraja spoznajte mamo neznanca in z njo preživite vročo noč. Prijatelji vas bodo imeli za junaka, vi pa ne boste imeli slabe vesti.

Hči vašega šefa
Eden najhitrejših načinov, da izgubite službo, je, da se spogledujete, zaljubite, ljubite in zapustite hčer vašega šefa. Nenavadna statistika pravi, da ima veliko nadrejenih hčerke, ki so prave vroče lepotice in po vrhu vsega še rade flirtajo z zaposlenimi. A ne pustite se zavesti: v tednu dni se bo njena ali vaša zaljubljenost ohladila, vi pa boste ostali brez službe. Spet – se splača?!

Vaša nadrejena
Vaša šefica je vroča mačka in vi se prav nič ne zadržujete in kmalu pristanete v njeni postelji. A ko nekega dne pokaže, kdo v resnici nosi hlače, bo vaš ego doživel hud udarec. Če svoji šefici ne boste služili ves čas in brezpogojno, bo najverjetnejši naslednji korak ta, da boste ob službo, pa še (nekdanji) sodelavci se vam bodo posmehovali.

Osebna zdravnica
Če je vaša osebna zdravnica neverjetno seksi in je že nekajkrat rešila vaše težave, še ne pomeni, da ste našli sorodno dušo, s katero bi lahko preživeli preostanek dni. Zavedajte se, da je pomoč nemočnim in bolnim njeno delo, zato si ob njenem božanskem izgledu le napasite oči, a iz varne razdalje. Saj si ne želite, da bi jo morali zaradi ponesrečene zveze zamenjati za neprijaznega, starega zdravnika iz sosednje ordinacije, ne?!

Bi morali še kaj dodati?
Nuna (Foto: iStockphoto)

Nuna
Bi morali še kaj dodati? Naj naštejemo: nune že imajo izbranca in to je On, ki so mu povsem predane. Oblečene so do vratu v neprivlačna oblačila in le pet odstotkov je lepih in vrednih greha.
Recimo, da vam uspe zapeljati nuno, in recimo, da ugotovite, da vajina zveza nima pravega žara in zamre. Lahko si mislite, kakšno kesanje jo čaka in božji odpustek, vam pa se lahko zgodi, da boste v božji nemilosti do konca življenja.

Nosečnica
Čeprav je neverjetno seksi, vseeno premislite, preden se spustite v resno razmerje. Lahko je v bližini njen izbranec, ki ga trenutno ne vidite, morda pa jo je ta zapustil, ker je izvedel, da je noseča. V vsakem primeru prste stran, sicer boste morali prevzeti odgovornost za njenega otroka, v nasprotnem primeru boste zanjo in za njene prijateljice milo rečeno navadna svinja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5
glasov 92
Komentarjev: 7
 
bmoto 12.02.2013 12:49:47
kakšno nakladanje je pa zdaj to??
 
xTinax 19.02.2010 10:19:34
Hm..moram povedat da je to navadno nakladanje. Midva sva skupaj ze skoraj leto dni in naj povem da sem bivsa punca njegovega nekdanjega ˝prijatelja˝ . Se odlicno razumema in ne meni kot tudi njemu ni zal da sva naredila to in pozabila na stare ˝prijatle˝ .. sicer pa ni nujno da ti obrnejo hrbet in te ˝UPRAVIČENO OBSOJAJO˝ v najinem primeru jih je večina bila na najini strani.
In še nekaj stvari ki pripomorejo k boljšemu odnosu?..
Se kako dobro me je spoznal preko ˝zgodbic˝ o problemih mojega bivsega in mene, tako da se kako dobro ve kaj me moti, kaj mi je vsec, cesa ne maram .. .. ..
In se to, veliko krat se dodobra nasmejemo in se norcujemo iz dogodivscin iz casov ko sma bila skupaj se z bivsim.. :D :D res pa je da je obujanje taksnih spominov omejeno ;) kmalu se lahko navelicas pripovedovanja zgodb o bivsem partnerju .. Ti ali on
Benjamin Paradiž 07.02.2010 10:10:19
Nuna /facepalm
e2rdo66 06.02.2010 20:27:15
same resnice...
Jan Valuk 06.02.2010 14:39:21
Lol, kaki sterotipi v tem članku in kar neka predvidevanja.

Je pa zabavno brat, čeprav nič ne drži.
 
triada.mikka@gmail.com 06.02.2010 11:05:55
Kr neki, avtorju se vidi, da še v življenju ni mel nobene prave ženske, od kje podatek da je 5 odstotkov nun lepih??? In da nosečnico zanima kdorkoli drug kot oče njenega otroka....
 
debeli_pujsek 06.02.2010 10:51:30
prepovedano je najslajše....
Več komentarjev