EROTIKA

Ženske so takrat najbolj potrebne!

06.04.2018, 11:32
5
Obstajajo ženske, ki najdejo tisoč in en izgovor, samo da jim ni treba med rjuhe z vami. No, obstajajo pa k sreči tudi take, ki bi najraje seksale dneve in noči. Od kod neki taka razlika?!

Spolnost - 6
Spolnost - 6/ FOTO: Thinkstock

Le kaj je lepšega od potrebne ženske?! Ko te pogleda s tistimi iskrivimi porednimi očmi, ko te z njimi slači, pa čeprav sredi nakupovalnega centra, ko jo kar vidiš, kako bi te najraje porinila v najbližjo garderobo in te v navalu strasti naskočila kar tam, ne glede na dejstvo, da lahko v vsakem trenutku kdo odgrne zaveso … Uff … In kako se šele iskri v spalnici, ko prideta domov! Tisti dedci, ki imate doma žensko, ki je pogosto tako razpoložena, ste zadeli na lotu in je nikar ne izpustite z rok. Ostali se mi smilite.

PREBERITE: Tu vse se mečkamo Slovenci!

Ni hujšega, kot svojo najdražjo ’fehtariti’, da razširi noge, in ko se odloči, da se vas bo po treh tednih le usmilila v strahu, da jo boste prevarali ali celo pustili, če vas bo pustila na suhem … No, takrat potem zavija z očmi in gleda na uro, kdaj bo že konec! Groza! Ampak da ne zaidemo, se vrnimo raje k tistim potrebnim damam. Dolgo je veljalo prepričanje, da je želja po seksu pri ženskah posledica delovanja hormonov. Čeprav je testosteron načeloma moški hormon, se nahaja tudi v telesu predstavnic nežnejšega (in tečnejšega) spola, a seveda v veliko manjših količinah. "Raven testosterona in ostalih reproduktivnih hormonov je od nekdaj veljala za ključni faktor, ki naj bi določal želo po spolnosti pri ženskah, naša raziskava pa je to prepričanje ovrgla," je pojasnil John Randolph iz Univerze Michigan Medical School.

PREBERITE: Zapeljite jo s telesno govorico!
PREBERITE: Tako vsako pripeljete do orgazma!

Študija, v kateri so spraševali 3.302 žensk o njihovi želji po mesenih užitkih in seksualnih aktivnostih, je namreč postregla z zanimivimi rezultati. Raziskovalci so tako prišli do zaključka, da so ženske najbolj potrebne, oziroma če se izrazimo malce lepše – bolj hrepenijo po spolnosti takrat, ko so zadovoljne same s seboj in tudi z zvezo kot tako, ko se v njej dobro počutijo. Takrat tudi najbolj uživajo med rjuhami in dajo večkrat pobudo za tovrstno telovadbo. Seveda nekaj pripomore tudi raven hormonov; v raziskavi je izstopala ženska, ki so ji izmerili najvišjo raven testosterona in je dejansko tudi priznala, da jo pogosto ’zasrbi’ , a glede na povprečje vseh odgovorov naj bi bil vpliv hormonov omejen. Iz vsega tega lahko sklepamo, da je treba, če želimo seveda seksati kot nori, poiskati žensko, ki se v svojem telesu zelo dobro počuti, ki se ne obremenjuje z napakicami, ki je skratka samozavestna in zadovoljna v vseh pogledih. Ampak roko na srce, kaj takega je misija nemogoče! Če jo kdo kdaj sreča, pa naj le sporoči. No, na srečo je ponavadi tako, da izjema potrjuje pravilo, tako da … Če ste med srečneži, ki pogosto mečkate rjuhe, imate v postelji tisto izjemo. In bodite neizmerno hvaležni!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

BŠK
14.04.2018, 14:16:58
+10
Koga spet farbate in sanjarite nekaj v 3dni? Če ne veste sponzoruše delujejo v tropih Imam znanca, ki ima novo S-klaso in ga nobena noče. medtem ko je sosed že oddal prednaročilo za novi A9 in se limajo na njega Ste dojeli bistvo? Važen je samo image in znamka katero poseduješ, Mercedes-Benz odpade, štejeta samo Audi in Bmw...Ferrari in Lamborghini sta tudi žal postala del preteklosti razen pri nas ljubiteljih... Verjemite mi tudi da ni lepšega, ko greš s Katrco in Spačkom na lepše ter pomagaš starejši gospej, ta pa ti obesi ceker na ročico menjalnika, ali pa ko na postaji s svojo Žabo pobereš starejši par kateri ima občutek da se pelje s Concordom in ti za kosilo ponudi domače meso in zelenjavo
mini5moris
10.04.2018, 13:21:17
+2
...koja beda od clanka....
exdetektiv
08.04.2018, 12:08:57
+7
telefon na dotik je glavni frajer :-))
pepo73
08.04.2018, 11:59:26
+11
RES JE.
adonai
08.04.2018, 8:22:10
+12
"Gonijo" se 10 dni pred menzo, samo koledarček moraš dobiti na vpogled ;)