Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

oralni seks - 2

Oralni seks: Ženske ga prakticirajo pogosteje kot moški

N.J.
26. julij 2017, 08:16
6
Velikost pisave:

Oralno zadovoljevanje prija veliki večini moških in žensk. A kot kaže, številne ženske v tem ne uživajo tako zelo kot moški. Rezultati nedavno opravljene raziskave razkrivajo, zakaj.

oralni seks - 2
(Foto: Thinkstock)

Oralno zadovoljevanje je pomemben del spolnosti, saj ponuja povsem drugačne občutke kot običajni spolni odnos. Partnerja se podrobneje spoznavata, odkrivata, kaj drugemu paše in se povežeta še na drugi ravni. Če je oralno zadovoljevanje prisiljeno, ni nič kaj prijetno – ne za tistega, ki izvaja, in ne za tistega, ki je deležen obdelave. Zato je pomembno, da se partnerja o tem pogovarjata in iskreno zaupata, kaj je komu všeč in kaj ne.

Kljub temu, da večina v oralnem seksu uživa, pa je nedavno opravljena raziskava, v sklopu katere so analizirali spolne navade heteroseksualnih študentov pokazala, da ženske velikokrat ne prejmejo oralne zadovoljitve v zameno za svojo akcijo.

Kar 63 odstotkov anketiranih moških je izjavilo, da so jih partnerke med zadnjim spolnim odnosom obdelovale tudi oralno, po drugi strani pa je tako odgovorilo le 44 odstotkov žensk. A če ste zdaj pomislili, da je za to kriv moški egoizem – tokrat to ne drži! Eden izmed razlogov naj bi bila kvaliteta. Če je 52 odstotkov moških, ki so bili deležni oralne zadovoljitve, povedalo, da so z oralnim seksom zadovovoljni, je z oralno zadovoljitvijo zadovoljnih le 28 odstotkov vprašanih žensk. Torej, morali se boste malce bolj potruditi! Nekaj nasvetov najdete TUKAJ.

Drugi razlog, zakaj so ženske manjkrat deležne takšne obdelave, je higiena. Številne se menda bojijo, da niso dovolj 'čiste' in partnerje z glavo v hlačke spustijo le, če so prišle neposredno izpod tuša. A resnica je, da tipični ženski vonj moške privlači in so torej vsi ženski strahovi ob običajni higieni popolnoma odveč.

oralni seks
(Foto: Thinkstock)

Nekateri moški vseeno niso 'za'

Če je nekaterim moškim nudenje oralnega seksa ženski v čast in preprosto uživajo, ko vidijo, da se njihova draga zvija od užitka in je iz sekunde v sekundo bolj mokra, nekateri to dojemajo kot ponižanje, saj se morajo z obrazom spustiti na raven vagine in poleg še čepeti. Dragi 'ranjenci', ne pozabite – tudi dekleta storijo enako, da vas oralno zadovoljijo! Morda vam bo pa priraslo k srcu ...

oralni seks - 1
(Foto: Thinkstock)

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasovi 3
Komentarjev: 6
 
koobrra 25.07.2017 18:14:26
Oralno zadovoljevanje je zelo pomembno in včasih nimaš boljšga, če ji paše, da jo nežno z jezikom spodaj zadovoljiš do orgazma.
pepcaXkunaverjeva 25.07.2017 12:34:23
torej nisem povprečna, saj ob pogledu na moškega najprej pomislim na oralo, točneje, kako bi ga obdelala.
sherlock2 25.07.2017 21:43:21
pepca...enako jaz,,,tako imam nareniranega da se skrije vsako elektronsko čudo , ki ga ženskice uporabljate, da ostanete pomirjene in vsaj malček potešene. Verjemite ...ga ni čez pravega moškega jezika, če je še tako dolg in spreten kot je moj...preizkus je brezplačen :-)
 
Vig1 25.07.2017 11:08:43
Lahko bi vprašali kakšnega moškega preden pišete neumnosti. To, da prešvicana in po ribah smrdljiva lulika moške privlači ste močno brcnili v temo. Ravno obratno. Če ni direkt iz pod tuša prav noben moški ne bo svojega jezika vtikal tja dol.
MaJya 25.07.2017 21:31:40
po ribah smrdljiva...po ribah vonj je samo zaradi bolezni noznice!drgac pa tvoj tud ne disi po rozicah in nima okusa po cokoladi!!!
sherlock2 25.07.2017 21:45:27
maya ...maya ...mojega poskusi v medu.
Več komentarjev