Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Flirt

Tako jo zapeljete s telesno govorico

A.M.
22. februar 2018, 13:12
1
Velikost pisave:

Ste vedeli, da lahko žensko osvojite povsem brez besed? Zgolj s preudarnimi kretnjami in mimiko obraza? Ne verjamete? Preverite, kako se obnese!

flirt
(Foto: Thinkstock)

Moški nismo ravno bitja, ki bi popolnoma razumela govorico žensk. Pravzaprav o njej nimamo pojma, pa čeprav mislimo, da smo zreli za simultanega prevajalca. Ne obvladamo niti ženske govorne komunikacije t. i. 'ženščine', še manj pa nam je jasno, kaj nam prsate pripadnice človeške rase sporočajo s pomočjo govorice njihovih mičnih teles. Tako je povsem običajen primer, ko po celovečernem spogledovanju z neznanko v diskoteki končno pristopite, ta pa vam prisoli klofuto. Vztrajno buljenje v oči je pač lahko tudi nadležno.

Za razliko od nas so ženske v tej vlogi veliko boljše. Nekako podzavestno so razvile smisel za branje telesne govorice moških ... obstaja pa tudi verjetnost, da je naša telesna govorica mnogo bolj preprosta. Če že ne morete razumeti njih, pa lahko poskrbite, da bodo one na primeren način razumele vas. Poglejmo si nekaj tipičnih vedenjskih vzorcev, ki bodo znatno povečali vaše možnosti 'zadetka'.

Tiha 'voda'

Moški, ki posedujejo tovrstne kvalitete, so tihi in skrivnostno zadržani. Ženske nikoli ne bodo osvajali s pompom, pač pa bodo pristopili tiho, jo diskretno ogovorili in z njim bo odšla kamorkoli. Skrivnost je v njegovem poznavanju ženskih čustev, njegovi sposobnosti, da prisluhne in z bežnimi kretnjami in frazami v njih vzbudi seksualnost. Takšni moški so samozavestni in obvladajo ženske erogene cone (tako fizične kot psihološke). Ni jih strah pokazati, kaj želijo, med diskretnim pogovorom pa se z nogo ali roko bežno dotaknejo ženskih nog, rok ali njenega spodnjega predela hrbta. Metoda je primerna za bolj introvertirane moške.

Glavna 'faca'

Ponavadi gre za t. i. 'alfa samce'. Moški, ki so vedno in povsod obkroženi z množico deklet. Kar kipi od testosterona in oddaji vibracije, ki v ženskah prebudijo prastaro željo po možatem in kosmatem partnerju. Podzavestno vedo, da jim bo tak moški zagotovil varnost in kopico zdravih potomcev (čeprav to slednje ni ravno zavestna prioriteta).

Flirt
(Foto: iStockphoto)


Zabavljač

Takšni moški so priljubljeni tako med ženskimi kot moškimi pripadniki. So zabavni, poznajo vse in vsakogar, spravijo vas v vsak nočni klub in zasebno zabavo. Delujejo sproščeno, vedno so nasmejani in se radi pogovarjajo z drugimi.

Kaj lahko storite sami?

Če se imate za izraznega 'tepca,' si tega nikar ne ženite k srcu. Zagotovo ni tako obupno, kot se vam zdi, obstaja pa kopica splošnih pravil, s katerimi boste izboljšali in ozavestili svojo telesno govorico.

Pomembno je, da:

- stojite vzravnano in pokončno. Vendar ne tako, kot bi vam v zadnjico potisnili kol. Svojo 'gracioznost' obdržite v nekih naravnih okvirih. Če boste močno razširili komolce in pretirano napihnili prsni koš, boste izpadli res trapasto;

- roke imejte ob telesu. Ne tlačite jih v žepe in ne prekrižajte jih na prsih;

- glavo nosite pokončno! Pogled naj bo usmerjen v vašo smer gibanja. Premikajte se samozavestno in premišljeno;

- ne izogibajte se očesnemu stiku. Pa naj bo z moškim ali žensko. Ne buljite, pač pa le pomenljivo vrnite pogled v slogu ''Povsem jasno mi je, kaj počnem''.

Takšno obnašanje ne bo le znatno povečalo vaših možnosti pri ženskah, pač pa dobro deluje tudi v vsakdanjem in poslovnem svetu.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,7
glasov 9
Komentarjev: 1
 
BŠK 23.02.2018 14:24:22
Koga spet farbate? Kot prvo diskotek sploh ni nikjer več oziroma so povsem izumrle in kot drugo na daleč te zavoha v kolikor si dober sponzor. Zakaj odkrivate toplo vodo in se ponavljate? Raje pojdite kidati sneg!
Več komentarjev