EROTIKA

Tako jo zapeljete s telesno govorico

22.02.2018, 8:26
1
Ste vedeli, da lahko žensko osvojite povsem brez besed? Zgolj s preudarnimi kretnjami in mimiko obraza? Ne verjamete? Preverite, kako se obnese!

flirt
flirt/ FOTO: Thinkstock

Moški nismo ravno bitja, ki bi popolnoma razumela govorico žensk. Pravzaprav o njej nimamo pojma, pa čeprav mislimo, da smo zreli za simultanega prevajalca. Ne obvladamo niti ženske govorne komunikacije t. i. 'ženščine', še manj pa nam je jasno, kaj nam prsate pripadnice človeške rase sporočajo s pomočjo govorice njihovih mičnih teles. Tako je povsem običajen primer, ko po celovečernem spogledovanju z neznanko v diskoteki končno pristopite, ta pa vam prisoli klofuto. Vztrajno buljenje v oči je pač lahko tudi nadležno.

Za razliko od nas so ženske v tej vlogi veliko boljše. Nekako podzavestno so razvile smisel za branje telesne govorice moških ... obstaja pa tudi verjetnost, da je naša telesna govorica mnogo bolj preprosta. Če že ne morete razumeti njih, pa lahko poskrbite, da bodo one na primeren način razumele vas. Poglejmo si nekaj tipičnih vedenjskih vzorcev, ki bodo znatno povečali vaše možnosti 'zadetka'.

Tiha 'voda'

Moški, ki posedujejo tovrstne kvalitete, so tihi in skrivnostno zadržani. Ženske nikoli ne bodo osvajali s pompom, pač pa bodo pristopili tiho, jo diskretno ogovorili in z njim bo odšla kamorkoli. Skrivnost je v njegovem poznavanju ženskih čustev, njegovi sposobnosti, da prisluhne in z bežnimi kretnjami in frazami v njih vzbudi seksualnost. Takšni moški so samozavestni in obvladajo ženske erogene cone (tako fizične kot psihološke). Ni jih strah pokazati, kaj želijo, med diskretnim pogovorom pa se z nogo ali roko bežno dotaknejo ženskih nog, rok ali njenega spodnjega predela hrbta. Metoda je primerna za bolj introvertirane moške.

Glavna 'faca'

Ponavadi gre za t. i. 'alfa samce'. Moški, ki so vedno in povsod obkroženi z množico deklet. Kar kipi od testosterona in oddaji vibracije, ki v ženskah prebudijo prastaro željo po možatem in kosmatem partnerju. Podzavestno vedo, da jim bo tak moški zagotovil varnost in kopico zdravih potomcev (čeprav to slednje ni ravno zavestna prioriteta).

Flirt
Flirt/ FOTO: iStockphoto


Zabavljač

Takšni moški so priljubljeni tako med ženskimi kot moškimi pripadniki. So zabavni, poznajo vse in vsakogar, spravijo vas v vsak nočni klub in zasebno zabavo. Delujejo sproščeno, vedno so nasmejani in se radi pogovarjajo z drugimi.

Kaj lahko storite sami?

Če se imate za izraznega 'tepca,' si tega nikar ne ženite k srcu. Zagotovo ni tako obupno, kot se vam zdi, obstaja pa kopica splošnih pravil, s katerimi boste izboljšali in ozavestili svojo telesno govorico.

Pomembnoje, da:

- stojite vzravnanoin pokončno. Vendar ne tako, kot bi vam v zadnjico potisnili kol. Svojo 'gracioznost' obdržite v nekih naravnih okvirih. Če boste močno razširili komolce in pretirano napihnili prsni koš, boste izpadli res trapasto;

- rokeimejte ob telesu. Ne tlačite jih v žepe in ne prekrižajte jih na prsih;

- glavo nosite pokončno! Pogled naj bo usmerjen v vašo smer gibanja. Premikajte se samozavestnoin premišljeno;

- ne izogibajte se očesnemu stiku. Pa naj bo z moškim ali žensko. Ne buljite, pač pa le pomenljivo vrnite pogled v slogu ''Povsem jasno mi je, kaj počnem''.

Takšno obnašanje ne bo le znatno povečalo vaših možnosti pri ženskah, pač pa dobro deluje tudi v vsakdanjem in poslovnem svetu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

BŠK
23.02.2018, 14:24:22
+16
Koga spet farbate? Kot prvo diskotek sploh ni nikjer več oziroma so povsem izumrle in kot drugo na daleč te zavoha v kolikor si dober sponzor. Zakaj odkrivate toplo vodo in se ponavljate? Raje pojdite kidati sneg!