Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ločitev

Zato partnerja ostaneta skupaj kljub slabi zvezi

N. K.
21. februar 2018, 08:07
1
Velikost pisave:

Zelo pogosto ostaneta partnerja skupaj, kljub temu da imata slabo zvezo. Navajena sta biti skupaj ne glede na vse, ampak zakaj je to tako?

Ne ločita se, ker je ločitev predraga.

Nekateri pari razmišljajo o tem, kakšni stroški jih čakajo, če bi se odločili za ločitev. Če ugotovijo, da bodo na slabšem, potem se odločijo ostati poročeni in trpeti težave, samo zato da ohranijo materialno stabilnost in varnost.

Otroci ne smejo trpeti.

Marsikateri starši se ne ločijo, ker mislijo, da bodo zaradi tega trpeli otroci. Toda vprašati se morate, ali ni dovolj za njih že to, da se vsak dan prepirata. Nezdrav odnos jim prej škodi kot koristi.

Nimava se tako slabo.

Mnogi menijo, da je za ločitev nujna ekstremna situacija. In če se to ne zgodi, je pametneje ostati v zvezi, ker ne vidijo jasnega vzroka za ločitev. ''Nimava se tako slabo'' se dejansko ne bi smel glasiti opis zveze.

Ločitev je ponižujoča in znak neuspeha.

To je pogost razlog, zakaj pari ostanejo skupaj. Pari, ki so obkroženi s prijatelji in družino, imajo potrebo, da izpolnijo njihova in tudi svoja pričakovanja, tako da ohranijo zakon.

Nobena zveza ni popolna.

To je zelo pogosta izjava, ker na nek način upravičujejo to, da so v slabi zvezi. Neuspeh pripisujejo človeštvu in zato jih vest ne grize tako močno. Zato ostajajo v slabi zvezi, ker po njihovem mnenju nobena ni popolna.

otroci in starši - 8
(Foto: iStockphoto)

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,5
glasova 2
Komentarjev: 1
 
nemeJungat 21.02.2018 11:36:31
po tem članku bi se skoraj vsi morali ločiti?!?!
Več komentarjev