Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

smešna vprašanja o seksu

Vprašanja o seksu, ki nasmejijo tudi najbolj resne

Ma.K.
09. februar 2018, 13:15
3
Velikost pisave:

Včasih ljudje v revijah, na forumih ali družbenih omrežjih prosijo za nasvete, ob tem pa ne pomislijo, da jim najverjetneje ne bodo odgovarjali seksualni terapevti, zdravniki ali kakšni drugi strokovnjaki. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj takih vprašanj, ki so jih bralke in bralci zastavili kolumnistki revije The Sun in so hitro postali hit na družbenih omrežjih.

1. Draga Deidre,

Se bodo moje prsi povečale, če se bom igrala z njimi. Moj fant trdi in vztraja, da bo temu tako. On je star 22, jaz pa 19 let. Večere preživlja ob ljubkovanju mojih dojk, da bi preveril svojo teorijo. Sama ne verjamem, da je kaj resnice v tem in res ne bi imela nič proti, če bi si lahko dojki malo spočili.

2. Moj soprog je transvestit in veliki oboževalec gejevske pogrnografije.

3. Prisiljena sem bila seksati s fantom – poleg tega sem mogoče noseča s homoseksualnim prijateljem.

4. Draga Deidre,

Imel sem spolni odnos z mamo svoje punce. Zanosila je, prav tako pa je noseče tudi moje dekle.

5. Draga Deidre,

s fantom sva zrela, da se ustaliva in si ustvariva družino. Vsi pravijo, da je še prezgodaj, ampak kaj oni vedo? Stara sem 19 let in delam v baru. Fant jih ima 21 in ima dobro službo v servisnem centru. Sponala sem ga na božični zabavi. Do ušes sem zaljubljena vanj, isto do mene čuti tudi on. Skupaj sva dva tedna, a poznam ga več kot mesec dni. Naslednji teden sem bom preselila v njegovo stanovanje. Pred dnevi sva si dopisovala, da bi imela otroka in ugotovila, da je to tisto, kar si oba želiva. Potrebovala bi samo nasvet nekoga, ki me ne pozna. Gre vse to prehitro?

6. Draga Deidre,

Zaljubljena sem v igralca Davica Tennanta in si ga ne morem izbiti iz glave. Poskušala sem razmišljati, da je grd in da je slab človek, celo da je terorist, a do njega še vedno čutim enako. Stara sem 32 let, sem srečno poročena in imam tri majhne otroke. Vsakokrat, ko ga vidim po televiziji, začne moje srce biti hitreje. Moj sporog je fantastične človek in res se počutim neumno zaradi tega. Včasih se zgodi, da ne morem normalno dihati. Ves čas imam v glavi Davidov obraz in njegove sijoče oči.

7. Draga Deidre,

Moja punca vztraja, da imava njenega psa v spalnici in ves čas hodi okoli naju, ko seksava ter naju ovohava. To je res velika težava zame. Imam 32 let, punca jih ima 30. Skupaj sva leto dni. lahko sprejmem to, da je pes v spalnici ponoči, ne pa tudi taktat, ko seksava. Njen pes med seksom običajno sedi in bulji v naju ter naju ovohava. Dekleta to ne moti. Res jo imam zelo rad, a njen pes postajka velika težava.

8. Draga Deidre,

Imam 27 let in do nedavnega sem imel dobro sekualno življenje dokler se pred kratkim niso pojavile težave z erekcijo. V službi smo se šalili na to temo in eden izmed kolegov je dejal, da vroča vrečica čaja na penisu pomaga, da kri hitreje pride v ta del telesa, to pa zagotavlja dolgotrajno in močno erekcijo. Zato sem poskusil, a vse, kar sem dobil, so bile opekline in mehur, zato sem se ves teden izogibal seksu. Nimam več idej, kaj storiti.

9. S soprogo sva se dogovorila, da bova skupaj gledala filme za odrasle, da malo začiniva najino spolno življenje. Ko sem jo vprašal, kaj bi želela gledati, mi je dejala, da bi rada gledala lezbijke. Bi moral biti zaskrbljen?

10. Draga Deidre,

Punca je nedavno rodila najinega prvega otroka, a midva sva oba bela, otrok pa je črn – isti je kot tip, s katerim sem jo zasačil golo pred osmimi meseci.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5
glasova 2
Komentarjev: 3
kajpavzdevek 12.02.2018 21:02:32
Ha ha ha saj to ni vse res kaj piše. Kot npr št.4 piše da je po*fukal še njeno mamo in da je noseča. Ja ja seveda.... Glede na to da ima ta mama 24 letno to hčer pomeni da je mati že v letih. Taki babi pa je že zdavnaj odpeljal vlak da bi še lahko bila noseča
pedritsegonita 12.02.2018 22:24:25
Glede, da so iz Anglije, kjer ni nič čudnega, ko punce zanosijo pri 16-ih je možno, da je njena mama sedah stara 40-44 ravno prava in godna..
 
RamzesII 10.02.2018 18:11:46
Res trapaste, 10. ne dojame, da je čas za odhod, 7. da si morda pes kaj želi, resda pretiravam, a najdeš vse sorte ljudi. 5. meni da je prehitro, če je vse na pravih temeljih potem ne more biti prehitro, res pa je čudno o otroku razmišljati, ko še niti nisi pri partnerju oz. se nisi še preselil k njemu, niti uredil še ostalih zadev povezanih z otrokom, skratka načrti morajo imeti temelje.
Več komentarjev