Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Seks, fantazije, perverzje in pasti

Pripravite se na vroč valentinov večer!

N.J./V.M.
09. februar 2018, 13:20
3
Velikost pisave:

Valetninovo: za nekatere dan, ko proslavijo ljubezen, za druge čisti potrošniški 'nateg'. Kakorkoli, izkoristite praznik in si s svojo boljo polovico pričarajte erotično nabit večer!

seksi par
(Foto: iStockphoto)

Skrivnost vsake dobre zveze je dober seks, zato je še kako pomembno, da ohranjate strast. Saj veste, da predstavlja dober seks 10 odstotkov uspešne zveze, slab pa 90 odstotkov neuspešne, kajne?

Ob hitrem življenjskem tempu in kupu obveznosti je povsem normalno, da ste ob koncu dneva utrujeni in da vam ni vedno do tega, da bi ob pozni večerni uri izvajali akrobacije in svoji dragi med rjuhami, na kuhinjskem pultu ali pod tušem dokazovali, da ste še vedno isti žrebec kot takrat, ko sta se spoznala. A roko na srce - če bi se vsakič ognili spolnosti, ko nismo pri volji mi ali naše drage, bi bilo zelo malo seksa. Zato je prav, da se kdaj potrudimo in se vseeno lotimo - po nekaj trenutkih izmenjevanja nežnosti smo tako ali tako vsi za stvar.

Par
(Foto: iStockphoto)

Kako se lotiti?

Poskusite razmišljati nekoliko drugače. O seksu razmišljajte kot o sprostitvi, ki si jo boste privoščili, ko je vse delo opravljeno in ko otroci, če jih imate, potonejo v spanec. Tedaj imate svojo drago samo zase in vi ste samo njeni. Pokažite ji to.

Glavna težava dolgoletnih parov je običajno rutina, ki pa jo lahko prevetrite z igrivimi družabnimi igrami. Pozabite na hitri seks, od katerega nihče nima prav veliko ... Raje združite spolnost in igro ter obudite spomine na začetek vajine zveze.

Naj dnevni prostor postane vajino igrišče. Ugasnita televizijo, da ne bosta nehote pogledovala proti ekranu in motila igrivo vzdušje, prižgita svečke, se udobno namestita in izberita igro za prijeten večer v dvoje ... 

Vroč par
(Foto: iStockphoto)

Kaj se lahko igrava?

Karte

Radi igrate karte? Zakaj ne bi prebudili strasti z igro slači pokra? Res je, zven tako ... študentsko? A verjemite: s partnerjem se bosta nasmejala, se izzivala in drug drugemu burila domišljijo. Pravila so taka, da poraženec za vsako izgubljeno igro odvrže kos oblačila, vzdušje pa lahko popestrite z žetoni, ki jih zamenjate za spolno uslugo. Se sliši zanimivo? Partnerju lahko naložite najrazličnejše naloge, od akcije na balkonu, do oralnega seksa v kopalnici ...

Če ne znate igrati pokra, si lahko omislite nekoliko drugačno igro. Za posamezno oznako na karti določite nalogo, ki jo bo moral partner izpolniti, ko jo bo povlekel iz kupa. Naloge določita skupaj, pri tem pa nikar ne bodita zadržana.

Monopoli

Ne, ni nujno, da je monopoli družabna igra za vso družino. Na zanimiv način se lahko poigrata tudi sama. Pravila igre so takšna kot ponavadi, le da ne potrebujete denarja. Slednjega naj zamenjajo spolne usluge in razvajanje. Primer: Če želite kupiti posest v vrednosti 40.000 evrov, morate na partnerju izvesti nalogo, ki vam jo določi. Poskrbite le, da bosta vnaprej določila in ovrednotila spolne usluge.

Par
(Foto: iStockphoto)

Tudi glagoli so seksi!

Ta igra zahteva nekaj predpriprave. A obljubimo, da je vredno. List papirja narežite na kvadratke in jih razdelite na dva kupa. Na ene lističe zapišite dele telesa (ustnice, brada, ušesa, trebušček, prsi, stegna, ritka, koleno, noge, prsti ...), na druge pa glagole (poljubljati, grizljati, sesati, stiskati, božati, masirati, gnesti, lizati ...). Pravila so takšna, da igralec iz obeh kupov potegne po en listič in na podlagi kombinacije izvede nalogo na svojem partnerju. Igre je lahko zelo smešna in zabavna, a obenem neverjetno erotična. Na ta način bosta s partnerjem zagotovo pregnala rutino iz vajinega spolnega življenja.

Ne komplicirajte

Če niste tip človeka, ki bi se igral erotične igre, nič za to. Morda vas vzburja gledanje erotičnih filmov v dvoje? Lahko si doma pripravita večerjo, in k mizi sedita oba urejena - svoji dragi lahko za to priložnost kupite kakšen še posebej hud seksi kos perila ... Dvomimo, da boste uspeli pojesti vse do konca ... 

seks v kuhinji
(Foto: iStockphoto)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasovi 4
Komentarjev: 3
 
spiritualite100 14.02.2018 10:38:36
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam bom pomagal pri znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
ni_mi_vse_eno 11.02.2018 18:58:35
Glagoli so ful seksi. Moja je kupila IR termometer in na njem našla napis "ŠKATLJA". Temperatura se ji je takoj dvignila in bila je takoj pripravljena za akcijo. ☺ --- To razumejo samo "grammar nazi". Za več znanja glej SSKJ: škatla škátla -e ž (ȃ) 1. posoda kvadraste, valjaste oblike, navadno s pokrovom, iz kartona, pločevine za shranjevanje, embalažo
Arabo Hest 12.02.2018 06:39:05
To je samostalnik. Slovenščina.... CVEK.
Več komentarjev