Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Seks

Tako vam seks uničuje zvezo

N.J.
28. julij 2017, 10:58
0
Velikost pisave:

Spolnost je zagotovo tista, preko katere se par poveže, partnerja odkrivata, kaj nekomu paše, si izmenjujeta nežnosti in si preko dotikov kažeta, koliko sta povezana. A z rekom, da je dober seks 1 odstotek srečne zveze, slab pa 99, se ne bi mogli bolj strinjati.

Spolnost
(Foto: iStockphoto)

Dejstvo je, da rutina v postelji, neprestano izgovarjanje na utrujenost in izogibanje spolnim odnosom ubijajo zvezo. Pred vami je nekaj vedenj, ki lahko vodijo v propad.

Kaznujete s tem, da zavrnete seks

To, da ste na nekoga jezni in si ne želite bližine, je sicer popolnoma normalno. A izkoriščanje tega za to, da nekoga kaznujete, je nevarna igra. Prav tako je nevarno, seks obljubljati za nagrado. Spolnost mora biti nekaj, v kar se partnerja spustita sproščeno. Naj ne bo ne nagrada in ne kazen.

Par v postelji - 3
(Foto: Thinkstock)

Preprosto ne občujeta več

V večini zakonov se strasti počasi ohladijo. Pri nekaterih tako zelo, da spolnost popolnoma zamre. Nekateri se odločijo v zvezi vztrajati zaradi kredita, otrok ali preprosto zaradi finančne odvisnosti. To, da partnerja prenehata spolno občevati, je v vsakem primeru treba jemati resno. Pomanjkanje želje po spolnosti je lahko posledica preutrujenosti, stresa, depresije, nerešenih nesoglasij, pomanjkanje samozavesti ...

Ne uživate z njo

Je preveč predvidljiva, ker dela vedno vse po istem kopitu? Imata težave s komunikacijo? Če vam seks s partnerko ni več všeč, predlagajte kakšno spremembo. Kupite ji zapeljiv kos spodnjega perila. Popestrite seks s kakšno erotično igračko. Zmenita se, da vsakič en drugemu izpolnjuje spolne fantazije. Igrajta vloge. Povejte ji, kaj si želite in morda najdeta spet skupni jezik.

'Utrujena sem ...'

Znano? Se tudi vaša draga izgovarja, da je utrujena? Ali preprosto ne najdete časa, kdaj bi se posvetila drug drugemu? Utrujenost, starševske obveznosti, služba ... lahko uničujejo zakon. Če imate težave z organizacijo časa, potem pač pozabite na spontanost. Določita si urnik in se ga držita. Sčasoma vama bo zlezlo pod kožo in ker si bosta želela intime, si bosta znala vzeti čas zanjo.

seks
(Foto: Thinkstock)

Raje gledate porniče?

Porniči so definitivno nekaj, s čimer lahko popestrite spolnost. Lahko jih gledata skupaj, lahko iz njih potegnete kakšne nove ideje. Ni pa v redu, če porniči in samozadovoljevanje začnejo nadomeščati spolnost s partnerko. Na ta način se oddaljujete od svoje drage. Če vas ne privlači več, ji to raje povejte na diskreten način in ji pomagajte, da vas bo spet znala očarati.

Dekle z mobilnikom
(Foto: Thinkstock)

Prevara

Z varanjem se običajno začne razpad določene zveze. Razen, kadar se ne ... Razlogi za varanje običajno tičijo v tem, da se partner, ki vara, v neki zvezi preprosto počuti odrinjenega, ne čuti več tiste pristne čustvene povezave, ne počuti se koristnega, partner/-ka jamra, da je utrujen/-a ... in zgodi se, da drugi to poišče pri nekom tretjem.

Varanje lahko na zvezo deluje tudi pozitivno, če znata partnerja trezno in odraslo odreagirati in če je obema do tega, da zvezo rešita. Preko prevare lahko oseba, ki skoči čez plot, preuči svoj odnos, zazna težave, in če želi, jih zaupa partnerju/-ki in zvezo poskušati rešiti. Vsekakor mora ta, ki vara, prekiniti intimne stike s tretjo osebo, par pa lahko izkoristi dogodek za izboljšanje komunikacije, stkanje pristnejše vezi in zgradi zvezo na novih temeljih.

Spolnost
(Foto: iStockphoto)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,0
glasov 10
Komentarjev: 0
Več komentarjev