Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Seks

Tako boš izboljšal svoje seksualno življenje

L.P.
31. maj 2018, 11:24
0
Velikost pisave:

Vse ženske so različne. Zato jih vzburjajo drugačne stvari. Hočeš biti odličen ljubimec, pa nisi prepričan kaj si dekleta želijo v postelji? Preveri teh pet nasvetov in si z njimi izboljšaj seksualno življenje.

Spolnost
(Foto: iStock)

Izobrazi se

Z ljubeznijo je enako kot s športom ali katerokoli drugo rutino. Če želiš biti dober v njej, se moraš izobraziti. Pri tem je seveda potrebna praksa. Ne pozabi pa tudi na teoretično podlago.

Predigra

Veliko žensk pri seksu si želi daljšo predigro. Za moške tovrstno početje predstavlja le ogrevanje, zato se ji ne posvetijo dovolj dobro. 

Zaljubljen par v postelji - 1
(Foto: iStock)

Ženske potrebujejo čas

Ne pričakuj, da se bo dekle takoj vzburilo. Če želiš biti dober partner, moraš razumeti, da obstaja velika razlika med moškim in žensko pri seksualnosti. Pozanimaj se, kaj jo vzburi in se temu posveti dovolj dolgo, da vama bo skupaj uspelo.

KVIZ: Si res pravi moški? Preveri!

Komuniciraj

Med seksom se pogovarjajta. Iskrena komunikacija je ena izmed ključnih stvari odličnega seksa. Pomembno je, da drug drugemu povesta, kaj vama je všeč in kaj ne.

Pohvali jo

Ko gre za ženskino samozavest v spalnici, je pomembno, da ji daš komplimente. Povej ji, da dobro izgleda in diši. Bodi kreativen. Če se ženska ne počuti dobro v svoji koži, težko uživa med 'mečkanjem'.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasov 5
Komentarjev: 0
Več komentarjev