Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Orgazem - 1

Veste, koliko orgazmov lahko ženska doživi?

N.J.
15. december 2017, 13:31
8
Velikost pisave:

Za nas je že ena vrsta orgazma dovolj, kajne? No, pri ženskah je vse skupaj še bolj pestro - one poznajo kar 9 različnih!

Čeprav je morda slišati nenavadno, lahko ženske svoj vrhunec doživijo na kar devet različnih načinov. Orgazmi so lahko tako šibki, da jih moški sploh ne opazijo, nekateri pa tako močni, da se začne zraven kar zvijati in krčiti od užitka.

Orgazem
(Foto: iStockphoto)

Za razliko od moških je vrsta orgazma, ki ga bo ženska doživela, povsem odvisna od njenega spolnega partnerja, torej vas! Zato je eden od prvih korakov, ki jih morate narediti, da bi ji podarili nepozaben orgazem, da se začnete zavedati, da imate prav vi vse vajeti v rokah. Če ne bo doživela orgazma, zato nikar ne obtožujte nje. Bodite odkriti sami do sebe in se vprašajte, če ji s tem, kar počnete, resnično nudite pravi užitek.

ORGAZMI MED PREDIGRO

Do te vrste orgazma pride še pred penetracijo. Ti orgazmi so izjemno pomembni zanjo, saj ji omogočajo, da se 'ogreje' in pripravi na večkratni orgazem po penetraciji. Katere vrste orgazmov med predigro poznamo?

Orgazem s stimulacijo bradavičk

Dosežejo ga lahko le nekatere ženske, a poskusiti ne bo greh. Sicer pa je stimulacija bradavičk med predigro dobrodošla pri marsikateri ženski, zato se njenim prsim ne pozabite posvečati.

Klitorisni orgazem

Če želite, da doseže klitorisni orgazem, se morate pri predigri osredotočati zgolj na njen ščegetavček. Je nekoliko manj intenziven kot vaginalni orgazem ali orgazem pri istočasnem stimuliranju G-točke in klitorisa, a vendar je pri ženskah izjemno priljubljen.

Globoki orgazem

Gre za orgazem, pri katerem stimulirate tako ščegetavček kakor tudi G-točko in notranje stene vagine. Pri predigri morate tako uporabiti jezik in seveda tudi vaše prste. Kar pogumno!

Ženska viagra
(Foto: iStockphoto)

Orgazem s stimulacijo G-točke

Ta vrsta orgazma je običajno manj intenzivna kot prejšnja, gre pa za orgazem, do katerega jo pripeljete zgolj s stimuliranjem G-točke in predstavlja odlično podlago za doseganje nadaljnjih orgazmov. Pomagate si lahko s prsti, vibratorjem ...

ORGAZMI S PENETRACIJO

Vaginalni orgazem

Vaginalni orgazem se običajno zgodi pri normalni penetraciji in je za žensko podoben kot globoki orgazem. Običajno je sicer intenzivnejši kot kateri koli orgazem med predigro, vendar pa ga ženske običajno težko dosežejo. Veliko lažje ga doživijo po orgazmu med predigro.

Analni orgazem

Do analnega orgazma pride, če ženska med analnim seksom doživi klitorisni ali vaginalni orgazem. Občutek za žensko je veliko bolj intenziven in nekoliko drugačen kot pri normalnem vaginalnem ali klitorisnem orgazmu.

Večkratni orgazmi

Ali ženska doživi večkratni orgazem, je odvisno od njenega partnerja. Gre za to, da po prvem orgazmu ne prenehate z vzburjanjem, temveč nadaljujete stimulacijo.

Orgazem - 1
(Foto: Thinkstock)

Nenehni orgazem

Ta se od prejšnjega razlikuje v tem, da ko ženska doživi orgazem, ne dopustite, da se 'ohladi', četudi stoka zaradi preobčutljivosti, temveč jo še naprej stimulirate – še močneje in še intenzivneje. Tako bo njen orgazem še daljši in intenzivnejši. Po takšnem orgazmu bo po seksu izčrpana, sama pa ne bo znala povedati, koliko orgazmov je v resnici doživela.

'Squirtanje'

'Squirtanje' je orgazem, pri katerem je ženska tako močno vzburjena, da ejakulira. Gre za pravi misterij, saj lahko takšen orgazem doživijo le redke ženske. Osnova za takšen orgazem pa je, da je popolnoma sproščena in prepuščena užitku.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,4
glasov 10
Komentarjev: 8
 
tmarjan24 04.01.2018 17:59:20
takojšnje posojilo Prejemajte posojilo od 5.000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in ki traja od 1 do 30 let. Resne in zanesljive ponudbe o varnosti. E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
Hrčko 03.01.2018 04:39:10
Lapa lappa ... Treba se z njo ukvarjat pa .......
felix59 17.12.2017 21:47:32
pa kje je ta jebena G točka ?
SenecaLucius 18.12.2017 07:27:32
V debeli denarnici njenega hebača!
 
Senior68 17.12.2017 16:32:20
G točka se pri ženski nahaja v besedi ShoppinG
 
dinamitek 17.12.2017 07:20:24
a obstaja tudi novinarski orgazem
 
sherlock2 17.12.2017 06:27:05
Že danes zjutraj iščem eno nežno dušico, ki ji dolgi orgazmi niso tuji,...tako, ki zna uživati in se predati mojim močnim a nežnim rokam...v orgazmične višine te popeljem z mojim dooolgim jezičkom, ki zna poiskati točno to kar mu pripada:-) piši na radar.aem na gmail pošti :-)
 
pedritsegonita 16.12.2017 16:27:31
ogromno.
Več komentarjev