Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Zaljubljen par v postelji - 3

Spalne navade, ki uničujejo vašo zvezo!

N.J.
06. november 2017, 15:22
3
Velikost pisave:

Številni so lahko razlogi za težave v zvezi, a načeloma velja, da se pari, ki preživljajo krizo, manj pogovarjajo, manj smejijo, več prepirajo. Britanska seksologinja trdi, da se že glede na položaj, kako partnerja spita, lahko razbere, ali je zveza v težavah ali ne.

zaskrbljen moški
(Foto: iStockphoto)

Kate Taylor, seksologinja iz Velike Britanije, pravi, da pari, ki so srečni, spijo v objemu: "Gre za instinktivno gesto, romantično in seksualno hkrati. Ko partnerja začneta zvečer spati v drugačnih pozah, je to lahko že prvi znak, da med njima nekaj ni v redu." Preverite, katere situacije niso najbolj običajne in kako lahko to popravite.


1. Ne obračajta se s hrbtom drug proti drugemu

Tak položaj spanja kaže na zaprt odnos med partnerjema, vzrokov pa je lahko več: pomanjkanje želje po spolnosti, izogibanje soočenju s težavami ... Kate svetuje, da se pari potrudijo zaspati obrnjena z obrazom drug proti drugemu, se potrudijo ustvariti bolj romantično vzdušje z božanjem, objemi, primeta naj se za roke, se dotikata oziroma božata s stopali. V prvi vrsti pa naj oba odstranita svoje pametne mobilne naprave iz postelje.

Par v postelji - 3
(Foto: iStock)

2. Zmanjšajta razdaljo

Tudi vidva sodita med tiste, ki spijo vsak na svojem robu postelje, vmes pa je še in še prostora? Tudi to kaže na dejstvo, da ima par težave, da partnerja ohranjata določeno distanco. Kate Taylor je razložila, da je telesni stik v vsaki zvezi izjemnega pomena. "Spanje v objemu ugodno vpliva na posameznika, saj se pri tem sprošča hormon sreče, oksitocin."

3. Uskladite urnik

Gre vaša draga v posteljo že ob desetih, vi pa ostanete še nekaj časa pred televizijo in se komaj sredi noči premaknete v spalnico? S tem nevede uničujete zvezo, saj partnerja na ta način drug drugega prikrajšata za intimne večerne dotike, pogovore v postelji pred spanjem ... Rešitev je, da partnerja sprejmeta kompromis, in sicer naj stopita vsak en korak proti drugemu in sprejmeta neko vmesno uro, kdaj se bosta odpravila spati – skupaj. Pomembno je, da ohranjata intimno življenje in spolnosti ne žrtvujeta na račun gledanja televizije, branja knjig ali brskanja po socialnih omrežjih pozno v noč.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,8
glasov 6
Komentarjev: 3
infostriker 05.11.2017 19:07:27
HA HA HA HA HA :)
24pišancov 04.11.2017 09:51:35
Ja,spita naj obrnjena eden proti drugemu,sploh proti jutru,ko enmu pa drugmu smrdi iz gobca
 
waga7 04.11.2017 08:49:45
Bla bla, ko spim, spim.
Več komentarjev