Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Orgazem

Šok: Aplikacija snemala orgazme

N.J.
21. november 2017, 08:07
5
Velikost pisave:

Aplikacija, prek katere se upravlja vibrator, se je znašla na tapeti: nekateri uporabniki so se pritožili, da naprava snema orgazme in da se posnetki shranjujejo na serverju podjetja, ki je aplikacijo izdelalo.

Spolnost - 2
(Foto: Thinkstock)

Prek aplikacije Lovesense Remote lahko uporabnik upravlja vibrator. Eden izmed uporabnikov se je pritožil, da naprava sama od sebe zapisuje zvoke, ki se shranjujejo v posebni datoteki. Iz podjetja, ki je avtor aplikacije in ima sedež v Hongkongu, so pojasnili, da gre za neljubo napako, zaradi katere napaka snema zvoke uporabnika, a so poudarili, da se posnetki na serverju podjetja ne shranjujejo. Kot so pojasnili, bi se morali sporni zvočni posnetki samodejno izbrisati po koncu 'druženja' z erotičnim pripomočkom, a se zaradi napake niso in so ostali shranjeni v posebni datoteki. Kmalu so objavili, da so napako odpravili in posnetke izbrisali.

Aplikacija Lovense Remote omogoča upravljanje z erotičnimi igračkami prek vmesnika Bluetooth. Mikrofon na telefonu uporablja za spremljanje zvokov iz okolja, da omogoča glasovno upravljanje, uporabniki pa niso bili seznanjeni s tem, da se zvoki tudi snemajo. In prav to ne tako nedolžno dejstvo je bilo kamen spotike. Zdaj je težava menda odpravljena, uporabniki lahko aplikacijo uporabljajo brez skrbi, da bi kdo poslušal njihove vzdihe med spolnimi aktivnostmi.

Par v postelji - 2
(Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasovi 4
Komentarjev: 5
slovenc79 21.11.2017 18:31:06
ponesreči so vgradili mikrofon not :D
ni_mi_vse_eno 21.11.2017 17:21:15
Teorije zarote se ne sme komentirati, ker je vse res. Blok 7 se je sam od sebe podrl v prah zaradi požara v 22 nadstropju.
 
RamzesII 21.11.2017 10:19:40
Samo to, ... če snema zvoke iz okolice potem snema vse, mar ne.
krucyfix 21.11.2017 11:30:36
To bo zabavno ko bodo zlobni pron appi ali virusi začel izsiljevat s sharanjem videoposnetkov fapajočih posnetih z v mobi ali comp vgrajeno kamero... Bo BTC spet poskočil.
Tachibana 21.11.2017 19:22:45
Pa če ti lepo piše, da uporabniki NISO bili seznanjeni z dejstvom, da se KARKOLI snema.
Več komentarjev