Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Zaljubljen par

So Hrvatice odprte za erotično eksperimentiranje?

U.K.
11. julij 2018, 08:50
6
Velikost pisave:

Skoraj 17 tisoč Hrvatic je sodelovalo v posebni anketi o spolnosti. Odkrito so spregovorile o svojih željah, fantazijah in kako daleč so pripravljene iti.   

Če smo iskreni, samski moški (tudi kakšen vezan) v glavnem gredo na morje, ker upajo, da bodo spoznali kakšno vročo domačinko (ali turistko) in izpolnili sanje o vroči poletni romanci. Slovenci bomo kar trumoma tudi letos odpotovali na hrvaško obalo. Kot pravijo vojni strokovnjaki, je treba svojega ‘nasprotnika’ dobro poznati. Zato bo moškim prav prišla anketa o spolnosti, ki so jo izdelali na miss7 in v kateri je sodelovalo kar 17 tisoč žensk ter deklet iz Hrvaške. Njihovi odgovori so izjemno zanimivi.

Zaljubljen par
Hrvatice večinoma niso proti analnemu seksu. (Foto: iStock)

Kar 74,2 odstotka Hrvatic je dejalo, da ne prakticirajo seksa za eno noč. Večina je imela približno pet partnerjev, kar je manj od evropskega povprečja (6). Vendar to ne pomeni, da Hrvatice niso odprte za razna erotična eksperimentiranja. V anketi je 29 odstotkov žensk dejalo, da redno analno seksajo, 32 odstotkov je dejalo, da niso proti, zanimivo je tudi, da so bile nad analnim seksom najbolj navdušene ženske, starejše od 40 let. 65 odstotkov Hrvatic ne bi nikoli poslalo golih fotografij (kar je zelo pametno) svojemu partnerju. Gole fotografije bi poslale večinoma mlajše ženske. Kar 76 odstotkov žensk je pripravljenih storiti nekaj, kar bi predlagali njihovi partnerji.  

Zaljubljen par
Kot kaže, rade preizkušajo nove stvari. (Foto: iStock)

Kar zadeva spolne igračke, jih ima 24 odstotkov Hrvatic, 56 odstotkov pa jih pravi, da jih nima, a da bi jih rade preizkusile. 20 odstotkov jih je dejalo, da imajo raje ročno delo. Zanimivo je še, da imajo poročene ženske pogosteje igračke kot samske. Seveda goli podatki ne bodo ravno ključni za osvajanja ženskih src na Hrvaškem, škoditi pa tudi ne morejo. A predvsem ne pozabite, velik korak do ženskega srca (in postelje) boste napravili s spoštovanjem.  

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,7
glasov 7
Komentarjev: 6
 
doberman 11.07.2018 11:12:19
slovenski poljubček hrvaškim dekletom
BeyonceKnowles 11.07.2018 17:29:50
slovenski poljubček angleškim dekletom:* muaa
 
Mario71 11.07.2018 11:09:19
ja sigurno bodo povedale po pravici ha ha ha..doma ne da, zato gre pa na drug konec sveta, tam jo pa prerešetajo k švicarski sir:))
 
gongash 11.07.2018 10:13:21
ne vem za hrvatice a za slovenke vem 100% da so :) harvey norman u usta u rit , sodelavec, znanec ni važno sam da se kreše.
losser 11.07.2018 09:08:12
hvala za to, sem spraseval kako bom letos kakšno hrvatico spravil v posteljo, zdaj bo vse lažje
jouža 11.07.2018 14:23:08
reci jim, da delaš v nemčiji :)
Več komentarjev