moskisvet
SEKSI

Tekmovalka Kmetije pretepena, a to je ni ustavilo

18.09.2018, 14:07
4
Če bi Aneta Andollini o svojem življenju napisala avtobiografijo, bi ta zagotovo bila velika uspešnica. Njena osebnost se je kalila skozi težko otroštvo, saj je ostala brez očeta, mama pa je bila veliko zdoma. Zato je zrasla v neustrašno borko, ki je prav nič ne ustavi in ne zamaje.

Nase je opozorila, ko se ji je leta 2005 za las izmuznil naziv miss Slovenije. Da ji ni uspelo osvojiti krone, je pripisala svojemu takratnemu priimku Salihović in žiriji, ki naj bi ji ne bil pogodu. A je tekmovalna lepotica hitro našla zdravilo za ranjen ponos, ko je leta 2006 osvojila naziv Miss športa Slovenije. Treningi taekwondoja in karateja so se torej obrestovali tudi lepotnem smislu, kar je kasneje s pridom izkoristila na manekenskih brveh, razgalila se je tudi za znano revijo za moške.

Postava, da te kap.
Postava, da te kap./ FOTO: POP TV

Lepa dekleta ljubijo barabe

A njena lepota ni edino, s čimer je večkrat pritegnila pozornost slovenske javnosti. Istega leta, ko je postala miss športa, jo je ljubosumni prijatelj pretepel in potisnil po stopnicah, da je pristala na urgenci. Dve leti kasneje sta jo pred njeno hišo napadla, pretepla in z nožem porezala maskirana moška. Napad je bil nenaden, zato ni imela priložnosti uporabiti svojega znanja borilnih veščin. Za seboj ima tudi resno zvezo s Štajercem Aleksandrom Ferkom, ki je bil zaradi tatvin obsojen na šest let zaporne kazni.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Ne zamudite: Kmetija že v ponedeljek, 24. septembra ob 21. uri!

Lepotica že drugič v Kmetiji

Gledalci ste jo imeli priložnost spoznati že v dveh šovih, prvi je bil Kmetija slavnih, kjer se je crkljala z Goranom Breščanskim, drugi pa Survivor, kjer smo lahko občudovali njeno izklesano telo, a žal le za kratek čas. V tretje gre rado, pravijo, in očitno enako meni tudi Aneta. Po objavah na Facebooku sodeč morda pričakuje, da si bo v drugi polovici letošnjega leta kupila novo hišo, kar bi se lahko zgodilo s pomočjo denarne nagrade, ki bo šla v roke zmagovalcu Kmetije. Njena strategija, s katero si jo namerava priboriti, je, da bo tokrat za spremembo brzdala svoj jezik, a vprašanje je, kako dolgo ji bo to sploh uspevalo.

Se bo smejela zadnja?
Se bo smejela zadnja?/ FOTO: osebni arhiv

Crkljanja tokrat menda zares ne bo, saj ima doma, kot je povedala za portal Zadovoljna.si, pravega žrebca in je trenutno izjemno srečna. A našo pozornost je bolj pritegnil njen stavek: "Jaz upam, da me ne bo nihče zamajal." Si upate staviti, da bo res tako?

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

kajenješkodi
02.11.2018, 13:53:10
+30
ni jih zastonj fasala..ma dolg ogaben jezik ni vse v lepoti
Marjeta
18.10.2018, 14:04:42
+19
Te babe je samo jezik in sapa.... pa hinavščina, laži in spletkarjenje. Prav, da jih je fasala... !
bebo2
19.09.2018, 10:53:53
+28
in seveda so za vse krivi drugi. najbolj pa je kriv njen priimek. pa koga ona farba? to je psihični bolnik.
murate
19.09.2018, 21:15:17
+20
tele deklice nisem nikoli srečal ,poznam pa kr nekaj žensk,ki so trenirale borilne veščine.med njimi bi našel tudi kakšno z medaljo z tekmovanj najvišjega ranga na svetu,pa za nobeno ne vem ,da bi imela kakršne koli težave .Se pravi,da verjetno z tole deklico ni vse kot bi moralo biti,tako kot fantje tudi dekleta rada prestopijo mejo kriminala.Vsekakor nebi želel imeti mame z kakšno čudno zgodovino,da mi jo tam na ulici nekaj z noži napadajo...