Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

seks zabava

'Seks teden', ki ga organizira univerza, razburja

N.J.
17. april 2018, 14:53
2
Velikost pisave:

Univerza v Tennesseeju je že petič organizirala 'teden seksa' in razburila javnost.

moški šeška žensko
(Foto: iStockphoto)

Ne gre za to, na kar ste verjetno najprej pomislili: v sklopu tega tedna ne organizirajo kakšnih orgij ali razvratnih zabav, temveč organizirajo najrazličnejše delavnice in predavanja o spolnosti, ki naj bi pripomogle, da bi študenti bolj uživali v varni spolnosti in se izobrazili o zdravju v povezavi s spolnostjo.

seks zabava
(Foto: iStockphoto)

Delavnice, ki so jih naslovili »CSI: Menstruacija«, »Narod, ki masturbira«, »Kot devica: Vzrdžnost in devištvo« ter številne druge, so precej razdvojile javnost. Medtem ko so organizatorji želeli s tematskimi predavanji in nekoliko kočljivimi naslovi delavnic pritegniti več študentov, se mnogim zdi način neprimeren. »Menim, da starši, ki so vse življenje garali, da bi njihovi otroci študirali, tega niso počeli, da bi otroci poslušali takšna predavanja. Medtem ko so nekateri študentje v cerkvi, gredo tej otroci na predavanja z naslovi kot iz porno filmov,« je zapisal konservativni ameriški novinar Todd Starnes za Fox. Enakega mišljenja je tudi Mae Beavers, nekdanji senator, ki je nad predavanji zgrožen. »To je daleč od vrednot, ki jih naša univerza promovira,« je dejal.

Celoten spored najdete TUKAJ.

Po drugi strani številni program toplo pozdravljajo. Kljub temu, da so nazivi nekoliko pomenljivi, gre za predavanja, na katerih se mladi izobražujejo o spolnosti. Spolnost je danes res že nekaj samoumevnega, a ravno pomanjkanje znanja o tej temi je lahko vzrok za neželene nosečnosti, neodgovorno širjenje spolno prenosljivih bolezni in podobno.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,3
glasov 7
Komentarjev: 2
 
posojila386 07.07.2018 03:21:24
priložnosti za vaše projekte Za vse vaše posojilo zahteva za oživitev svoje dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosimo, da me kontaktirate za več informacij. prosim kontaktirajte me. E-pošta: posojila386@gmail.com Viber: +22 995608568
draghci 18.04.2018 18:14:45
Kako so pa potem ti otroci - študentje nastali? Kaj pravijo njihovi starši? Brezmadežno, jih je prinesla štorklja?
Več komentarjev