Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Azamara Quest

'Seks ladja' se je ustavila tudi pri nas!

Ma.K.
06. oktober 2017, 08:10
4
Velikost pisave:

Pred nekaj več kot letom dni so ameriški in britanski mediji na veliko pisali o tako imenovani luksuzni seks ladji, ki križari od Italije preko Hrvaške in Slovenije nazaj v Italijo, osemdnevna plovba pa poteka v znamenju orgij 710 potnikov, ki so na krovu. Kot sedaj poročajo hrvaški mediji, naj bi šlo takrat za zelo slab opis križarke Azamara Quest, ki se na nekadnevnem popotovanju ustavi tudi v našem Kopru.

Konec preteklega tedna se je v Dubrnoviškem pristanišču zasidrala ladja Azamara Quest. Gre za luksuzno križarko, na kateri naj bi se okoli 700 turistov med plovbo od Italije do Hrvaške, Slovenije in nazaj v Italijo tako ali drugače predajalo intimnosti. Časopis Dubrovački dnevnik je med postankom opravil pogovor s parom srednjih let, ki je zanimiv že samo po sebi, saj ruši stereotipe iz oglasov o specifični klienteli na teh potovanjih. »Lepo nam je in zelo je razburljivo. Ljudje so prijazni in zelo ustrežljivi. Poleg tega z nami ni otrok, zato se resnično lahko sprostimo in počivamo. Pogosto se udeležujeva križarjenj in ko se z nekom pogovarjamo v dvigalu, se ljudje običajno prestrašijo. Tukaj ni tako. Tukaj te ljudje enostavno želijo spoznati,« je dejal udeleženec križarjenja hrvaškim novinarjem.

Tematski večeri, erotične predstave, umik v intimo

Dubrovnik je ladje podobnega profila zabave gostil že v preteklosti. Med obiskom ene izmed seks križark, na kateri so bili svingerji, je ena izmed potnic pojasnila, da imajo na ladji celo molitvene skupine. »Veliko ljudi, ki potuje s takimi križarkami, je vernih. To ni nič nenavadnega. Tudi verni seksajo, saj sicer ne bi imeli otrok,« je za Dubrovački dnevnik pokomentiral udeleženec križarjenja z Azamara Quest, sicer Američan, in dodal, da sta s soprogo v preteklosti že obiskala Hrvaško, a da sta v Dubrovniku prvič.

Organizratorji potovanja gostom zagotavljajo popolno zaščito identitete in veliko zasebnosti. A nekatere podrobnosti dogajanja na seks križarki so kljub temu znane: ponujajo od različnih erotičnih predstav, do delavnic za pare in tematskih večerov. Celotni zabavni program je provokativen in poln seksa, ladja pa je opremljena tudi s sobami za erotične igrice in orgije. In če se na neki točki kakšen par želi umakniti in uživati v intimi v dvoje, jim je omogočeno tudi to.

Kakšna pa je cena takega potovanja?

Kot poroča Dubrovački dnevnik so prvi večer potniki imeli seksi večer, v katerem so se zabavali, oblečeni v mornarska oblačila. Naslednji večer je bil na sporedu tako imenovani 'sexy scrabble', ki je potekal v znamenju boksaric, tangic in visokih pet. Tretji večer je bil tematski, potniki so se preoblekli v najljubše super heroje, pri čemer je bil poudarek na erotiki. Med križarjenjem so imeli tudi tematski večer tenisa, svetlobnih učinkov ter poseben večer, namenjen zabavi v maskah. Večino potnikov sestavljajo vljudni, odprti, čedni in obzirni pari srednjih let, ženske in moški, ki jih srečujete v trgovinah, na bančnih okencih, v tovarnah in pisarnah, kar pomeni, da nikakor ne drži stereotip, da na seks križarkah potujejo samo mlade, silikonske blondinke in nabildani frajerji.

Poleg križark s pari, ki si želijo erotične poživitve svoje zveze, in svingerjev, so se v Dubrovniku v preteklosti zasidrale tudi ladje z istospolno usmerjenimi pari, otoka Koločep in Lopud, ki se nahajata v neposredni bližini, pa sta že znana kot destinaciji, prijazni do istospolnih parov. Poleg Dubrovnika se je križarka ustavila še v Raveni, Splitu, Zadru in Kopru, nato pa se je vrnila v Benetke. Organizator potovanja je mehiško podjetje Original Group, cena potovanja pa se giblje med 2.883 in 10.996 ameriškimi dolarji (2.453 in 9.355 evri) na osebo.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 7
Komentarjev: 4
 
kundalinigirl 08.10.2017 18:43:49
Takoj bi delala na takšni ladji. :)
ni_mi_vse_eno 08.10.2017 20:10:19
zato, da bi se pridružila molitveni skupini verjetno? ☺
karamba34 08.10.2017 23:51:00
začni
CrniSokol 09.10.2017 15:02:27
Ej mal sem radoveden... No povej kaj bi pridna punčka kot ti delala na seks ladji ???
Več komentarjev