Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

erotični pripomočki

Seks igračke: Gasilcem res ni dolgčas

N.J.
22. maj 2018, 08:09
1
Velikost pisave:

Kot da že tako nimajo dovolj dela, imajo gasilci vsako leto tudi nekaj primerov, ko morajo pomagati ljudem, ki so se jim tako ali drugače 'zataknile' spolne igračke.

V nemškem mestu Dresden so organizirali prav nenavadno izobraževanje za gasilce. Glavna tema izobraževanja, ki so mu nadeli naslov 'Mehansko poškodbe', je bila, kako pomagati ljudem, ki se jim zataknejo spolne igračke in drugi spolni pripomočki. V Nemčiji so se za organizacijo tovrstnega tečaja odločili, ker je število oseb, ki pokličejo na pomoč zaradi zataknjenih analnih igrač, obročkov, ki se jih natakne na penis oziroma težav z drugimi spolnimi igračami in pripomočki vse več. Gasilci se morajo naučiti, kako rešiti 'zataknjene penise', kako izvleči različne predmete iz analne odprtine.

Med tistimi, ki potrebujejo pomoč, je po poročanju tujih medijev vse več moških. Nedavno so menda morali pomagati moškemu, ki se mu je penis zataknil v grlu steklenice, drugi si je v odprtino, ki služi uriniranju, zatlačil iglo za kvačkanje, tretjemu se je v anusu zataknilo – pozor – jabolko. »Razni obročki so le vrh ledene gore,« je na seminarju povedal eden izmed predavateljev, povzemajo hrvaški mediji. Med omenjenimi primeri je tudi moški, ki se ukvarja z dviganjem uteži in se mu je penis zataknil v sredinski luknji uteži.

Seminarja naj bi se udeležilo okoli 600 gasilcev, ki so med drugim prisostvovali tudi demonstraciji odstranitve erekcijskega obročka z umetnega penisa – postopek menda traja okoli 15 minut, pri čemer ustrezno zaščitijo penis pred opeklinami in nato prežagajo obroček.
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 1
 
posojila386 07.07.2018 03:18:20
priložnosti za vaše projekte Za vse vaše posojilo zahteva za oživitev svoje dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosimo, da me kontaktirate za več informacij. prosim kontaktirajte me. E-pošta: posojila386@gmail.com Viber: +22 995608568
Več komentarjev