Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Ženska v postelji

Tudi ženske jih imajo - velike, majhne, nenavadne ...

Razkrivamo 10 ženskih skrivnosti

moskisvet.com
14. april 2017, 11:20
6
Velikost pisave:

Tudi ženske jih imajo – velike, majhne, nenavadne in skoraj otroške skrivnosti, ki jih skrbno čuvajo pred moškim svetom. Ne da bi za to morali vprašati svojo boljšo polovico, smo jih namesto vas razkrili kar mi.

Ženska v postelji
Le kako razumeti ženski svet, ko pa je ta popolnoma drugačen. (Foto: iStockphoto)

En svet, dva različna pogleda

Ženski in moški svet živita enako življenje, vendar na povsem drugačen način. Misli se razpletajo, mnenja so vedno različna. Težko bi bilo zagotoviti, da bi lahko moški in ženska eno stvar opravila popolnoma enako. Včasih se zato zazdi, da se bitka med spoloma začne že ob zavezovanju čevljev. Povsem bizarna stvar, ki pa jo, ne boste verjeli, vsak spol opravi po svoje.

Moški
Popolnoma različna, vendar ... (Foto: iStockphoto)Kako razumeti?

Ženske veljajo za občutljiva bitja, ki svoja čustva večkrat pokažejo tudi pred vami. Moški ste pri izražanju nekoliko bolj previdni. Svoje solze boste pokazali le tistemu, ki mu zaupate, največkrat pa se zgodi, da znate jokati le sami, skriti za štirimi stenami, s čimer ni prav tako popolnoma nič narobe. 'Če bi lahko razumeli, bi storili marsikaj drugače', je eden od pogostih stavkov, vendar kako razumeti, če tako moški kot ženska razmišljata drugače?
 

 

Ženske skrivnosti

1. Vedno testirajo, razmišljajo in se obremenjujejo. Njihova vprašanja največkrat že sama po sebi skrivajo razlago. Če vas na primer vpraša, ali bi se odločili za skupinski seks ali trojčka, vi pa boste rekli ja, bo s tem želela poudariti, da bi jo prevarali, čeprav ste vi le odgovorili na zastavljeno vprašanje. In kaj želijo ženske? Varnost in preprost odgovor, ki se v tem primeru glasi: Ne!

2. Žensko telo je polno napak, ki jih običajno moški ne opazite. Medtem ko ona preučuje vsako napako posebej in se z njo obremenjuje vsakokrat, ko je treba sleči oblačila, bo skrajno užaljena, če boste tudi vi opazili to napako.

Seksi zajčki
V postelji se rade počutijo kot princeske.


3.
Prvi seks v razmerju. Ženske o njem sanjajo, še preden se zgodi in ga načrtujejo do potankosti. Zato ni prav nič čudnega, če prvič ne boste mogli zadovoljiti njenih pričakovanj.

4. Obožujejo vulgarnost. Ženske preprosto potrebujejo trdo roko, zato se nikar ne odpovejte 'umazanemu' besednjaku in nekoliko bolj grobemu seksu, ki seveda spada zraven. Ženske obožujejo moške, ob katerih se počutijo nemočne.

5. Plačajte račun na prvem zmenku, tudi če se ženska na vso moč trudi pritegniti natakarjevo pozornost. Če ji boste dovolili plačati, obstaja velika verjetnost, da naslednjega zmenka ne bo.

6. Nikoli vam ne bodo zaupale resnične številke, s koliko moškimi so spale. Naštele vam bodo le svoje pretekle zveze, na enonočne podvige pa bodo preprosto pozabile. Tudi še tako pridna dekleta imajo svoje skrivnosti, in če hočete živeti brez drame, se temu vprašanju raje izognite. Pa še veliko lažje se boste zagovarjali, če vas ona vpraša enako. Le zakaj bi vi povedali pravo številko?

7. Želijo, da v postelji prevzamete pobudo. Ne glede na to, ali so neodvisne, z uspešno kariero in svojim stanovanjem, ženske želijo, da jih med rjuhami razvajate kot princesko.

8. Če se ženska želi prerekati zaradi nepomembnih stvari, to pomeni, da potrebuje vašo pozornost. Odzovite se zelo umirjeno in jo skušajte potolažiti. Nikar njenih težav ne pripisujte pms-ju ali 'tistim dnem'. Raje jo stisnite v objem in pocrkljajte. Tako vam to noč ne bo treba preživeti na kavču.

9. Obožujejo ljubosumje. Z drugimi flirtajo samo zato, da bi vi to tudi opazili.

10. Jočejo pogosteje, kot se vam zdi. Zaradi povsem banalnih stvari in tudi zaradi vas in to ne glede na uspešnost vajinega razmerja. Ženske preprosto morajo jokati.

Seksi ženska
Število njenih obiskovalcev med rjuhami bo zlagano. (Foto: iStockphoto)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasov 9
Komentarjev: 6
mr.wu 21.04.2017 15:53:27
Tudi ženske jih imajo- velike, majhne, nenavadne... sem mislil da se gre za melone ali celo krapiče... tukaj pa o problemih.. nah
 
GR.GO. 20.04.2017 13:18:55
Članek je kopija iz leta 2010 objavljen na zadovoljna.si. Poguglajte par stavkov iz članka, pa boste videli.
 
Manhattan32 16.04.2017 11:35:47
Popolno skrpucalo, kot ponavadi. :)
 
Diverzanti 16.04.2017 09:26:47
PO opisu sodeč" bi naj bile vse kurve??
vsevid 16.04.2017 13:26:16
TI pa norček !
 
exdetektiv 16.04.2017 09:22:41
morajo jokati ....če dobijo 20..lahko tudi mojih
Več komentarjev