Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
seks

Ta položaj morate obvladati

M.C.
05. december 2017, 08:01
3
Velikost pisave:

Vsakdo v nekem položaju uživa bolj, v drugem manj. A nekateri so preprosto takšni, pri katerih ne morete zgrešiti.

Tisti, ki ste v dalj časa trajajoči zvezi, ste se verjetno že kdaj vprašali, ali so vaše posteljne aktivnosti že postale predvidljive ali celo dolgočasne. Tudi če so stvari še vedno zelo vroče in spontane, se izplača obvladati enega od položajev, za katerega strokovnjaki trdijo, da zbližuje partnerje kot noben drug.

Položaj pri seksu
(Foto: Facebook)
Par v postelji
Obvladajte položaj, ki zbližuje partnerje kot noben drug. (Foto: Profimedia)

Čeprav je morda na prvi pogled ta položaj videti nekoliko zapleten in naporen za tiste manj športne, ga kljub temu preizkusite. Morda lahko služi kot dodatna motivacija, ki vas bo pripravila do tega, da izboljšate kondicijo in naredite nekaj dobrega za zdravje.

Položaj od vas zahteva nekaj gibčnosti, saj v njej moški sedi z iztegnjenimi nogami, ženska pa je na njem, kot je to prikazano na skici. Če ga boste obvladali vsaj za nekaj trenutkov, se vam bo trud izplačal in užitek bo zagotovljen. Poleg tega ponuja še zbližanje med partnerjema kot noben drug položaj. Se izplača vsaj potruditi, kajne?

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasov 6
Komentarjev: 3
biggbrader 15.12.2017 13:37:31
To je za lene po srcu.
črnogled 13.12.2017 11:25:04
A si ti to prepisal-a,al si sam-a sprobal-a?Če je prvo,ne pametujte,če je drugo,pridem na POP,da ga preiskusim.
prouhudababa 05.12.2017 14:39:17
"Čeprav je morda na prvi pogled ta položaj videti nekoliko zapleten in naporen za tiste manj športne, ga kljub temu preizkusite."........................ Kam to pridemo preizkusiti? Na PopTV?
Več komentarjev