Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Seks v avtu - 9

Poglej zemljevid: Kje vse se mečkamo Slovenci?

N.J.
05. marec 2018, 07:57
8
Velikost pisave:

Ne, ne zagovarjamo občevanja na prostem, še posebej ne v tem mrazu. Kljub vsemu pa morda vsaj tistim, ki še nimate svojega stanovanja ali denarja za najemanje hotelskih sob, pride prav seznam točk, ki veljajo za primerne lokacije za 'mečkanje'.

Mečkanju na prostem, na javnih krajih, se bičajno prepustijo predvsem mladi, ki nimajo svojega stanovanja, nemalo pa je tudi starejših, ki jih takšno početje zaradi rahlega strahu pred tem, da jih kdo zaloti, dodatno vzburja. Če razmišljate, kje so tiste prave lokacije, si oglejte zemljevid na tej povezavi >> ZEMLJEVID MEČKALNIC

zemljevid
(Foto: Google Maps)

Pred časom so že na Radiu Center objavili zemljevid, kjer so njihovi poslušalci lahko označili javne kotičke, kjer so se že predajali mesenim užitkom. Označili so kar nekaj takšnih krajev – od železniških postaj, garažnih hiš, parkirišč, razglednih točk, športnih parkov, bajerjev, sadovnjakov, parkov in celo do kulturnih spomenikov. Očitno Slovenci le nismo tako zadrti, kot se zdi na prvi pogled, saj je seznam doživel od tedaj še nekaj posodobitev.

Seks v avtu - 14
(Foto: Profimedia)

Naj ne trpi denarnica

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 7. členu, ki opredeljuje nedostojno vedenje, določa, da »Kdor na javnem kraju spolno občuje, razkazuje spolne organe ali na vsiljiv način ponuja spolne usluge in s tem koga moti, povzroči vznemirjenje ali zgražanje ljudi, se kaznuje z globo od 208,65 evra do 417,30 evra.'' Povedano po domače – če se bosta s partnerjem predajala vroči ekstazi v avtomobilu, ki je parkiran na javnem mestu, vaše početje pa bo opazila mimoidoča babica, ki jo bo početje tako šokiralo, da vas bo prijavila policiji, vam bodo možje postave izstavili plačilni nalog. Policija sama menda takšnega nadzora ne izvaja, saj je kaznivo dejanje storjeno le, če vaše početje nekoga moti. Teoretično gledano bi lahko seksali na trgu sredi mesta in vas, če vaše početje ne bi povzročalo neodobravanja, to sploh ne bi udarilo po žepu.

Premišljeno in po pameti

Če vas takšno početje mika, nikar ne oklevajte, vendar ob tem poskrbite, da boste to počeli kar se da diskretno. Obvezno poskrbite za ustrezno zaščito, previdno ob uporabi dodatnih grelnikov zraka v avtomobilu, in poskrbite, da boste dobro zategnili ročno zavoro. Verjetno je zadnja stvar, ki si jo želite, da se med občevanjem vaše vozilo zapelje v kak jarek. Nikar tega ne počnite med vožnjo in pazite na morebitne očividce, ki bi na vas prežali z mobilnimi telefoni in zadeve recimo prenašali v živo na Facebooku ali objavljali na katerem drugem omrežju. Enkrat na spletu - za vselej na spletu!

Seks v avtu - 16
(Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasov 8
Komentarjev: 8
vrtnar_1 04.03.2018 20:40:22
Nobene od mojih (pa tudi mnogo drugih) distinacij niste trofnali.
Marjan Doberšek 06.03.2018 11:33:24
saj jih ne morejo
 
Klleo 04.03.2018 19:12:46
am kaj soška dolina pa dolenska pa nč zuni ne seksajo?? razumem strah pred divjo sočo...ampak dolenska pri vseh teh cviček partijih me je razočarala=D
Sniper77 05.03.2018 10:41:47
njim ne vstane več;)
 
štrekeljc 04.03.2018 18:16:45
A to je vse?
InvisibleMan 04.03.2018 16:50:26
Neumno početje in razlog več za varanja,probleme in nespameten način življenja za nič pokazati kot samo negativnost.Lp
 
provokatorr 04.03.2018 11:18:02
na ptujski panorami že dolgo ni več sadovnjaka. je pa ob ptujskem jezeru in v šturmovcu precej možnosti....
 
SEJBOBOL 04.03.2018 08:15:08
24 k. ur .........
Več komentarjev