Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

moški in ženska med predigro

Ne zanemarjajta poze '69'!

moskisvet.com
04. oktober 2017, 08:03
2
Velikost pisave:

Slavno pozo '69' poskusi veliko parov, a se ne znajde ravno pogosto na njihovem seznamu položajev. Nikar je ne zanemarjajte, saj je lahko odlična popestritev vašega seksualnega življenja.

Kako postati super-seks mašina
(Foto: iStockphoto)

Nekoliko zanemarjena poza '69'je po mnenju strokovnjakov odlična za zbliževanje, saj sta si partnerja fizično, kolikor je mogoče, blizu s celim telesom, hkrati pa se obojestransko zadovoljujeta. Če se znata uskladiti in uživati v tej pozi, zna biti celo boljša od 'glavne jedi', torej samega seksa. Poza je tudi idealna, če se vam nikamor ne mudi in imate radi dolgo predigro.

Plus za moške in ženske

Oralni seks velja za nekaj, o čemer sanja skoraj vsak moški. A zna se pojaviti problem, ženske se namreč pogosto upirajo, da bi vašega 'prijatelja' oralno obdelale, češ da one nimajo nič od tega. Ravno zato je poza '69' odlična priložnost, da je tudi partnerica zadovoljena in posledično zadovoljna. Kaj šele vi! Med drugim je znano, da moški radi gledajo svojo drago (in druge) v 'ritko' in kaj je lepšega kot to, da imate čudovit razgled na golo tazadnjo vaše drage, medtem ko jo oralno obdelujete. Poleg tega lahko slavno pozo prakticirata na več načinov, lahko ste zgoraj vi, lahko je zgoraj ona, lahko pa ležita na boku eden proti drugemu. Med obojestranskim zadovoljevanjem pa lahko za piko na i oziroma za že večji užitek uporabita tudi katero od spolnih igračk. Skratka, nikar ne zanemarjajta poze '69', temveč odkrijta vse njene pluse.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,5
glasov 6
Komentarjev: 2
Ardene 04.10.2017 14:53:43
Drži, ena najlepših poz za dva, ki se imata res rada in hočeta maksimalno čutiti drug drugega. Zdi se mi, da ženske niso navdušene nad to pozo. Mogoče se pa motim. Ženske ?
 
Poldileo 04.10.2017 13:33:00
Kaj moraš bit letnik 69 za to pozo? Pa mlajši?
Več komentarjev