Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
skupina lepih žensk

Kakšno je najbolj privlačno žensko telo na svetu?

Ma.K.
18. avgust 2017, 09:43
16
Velikost pisave:

Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja, zato se tudi pogledi moških na to, kako naj bi bila videti popolna ženska, precej razlikujejo. Ali pa tudi ne. Rezultati nedavne raziskave so namreč razkrili, da močnejši spol najbolj privlači točno določena oblika ženskega telesa. Preverite, kakšna!

Rezultati raziskave, v kateri so znanstveniki ugotavljali, za kakšno obliko ženskega telesa moški najraje pogledajo, so razkrili precej depresivno stanje. Po poročanju portala Indy100 je močnejši spol namreč brez oklevanja izbiral oblike telesa, ki sugerirajo na mladost, nedolžnost in svežino.

Moški iz desetih držav sveta, ki so sodelovali v raziskavi, so dobili nalogo, naj si ogledajo različne oblike ženskega telesa in jih razvrstijo od tiste, ki jim je najbolj do tiste, ki jim je najmanj privlačna. Za najbolj priljubljeno se je izkazala oblika telesa z indeksom telesne mase 19, ki velja za spodnjo mejo zdrave telesne teže. Vsako telo, ki ima indeks telesne mase pod 19, je namreč smatrano kot podhranjeno.

no retouching here babes ❤️�dca5 #womenempowerwomen #healthy #confident #noPS @andrewdaystudio

A post shared by Any BODY �dca5 (@any.body_co) on

Rezultati so razkrili tudi, da se z večanjem indeksa telesne mase privlačnost ženskega telesa pri moških zmanjšuje. »Fitnes je v evolucijskem smislu posledica dveh komponent: preživetja in sposobnosti za reprodukcijo. Mi smo želeli raziskati, ali ideja, da gledamo nekoga in se nam zdi fizično privlačen, dejansko temelji na evolucijskih temeljih, torej na tem, da so te osebe sposobne preživeti in se razmnoževati,« je ob razkritju rezultatov dejal vodilni raziskovalec, profesor John Speakman.

»Čeprav večine ne bo presenetilo, da moški kot najbolj privlačno obliko ženskega telesa dojemajo ekstremno vitko postavo, ker tako postavo povzdigujejo tudi mediji, kultura in moda, je pomembno vedeti, da imamo sedaj tudi evolucijsko razlago, zakaj je temu tako,« je dodal soavtor študije, doktor Lobke Vananholt.

Skupina znanstvenikov, ki je opravila raziskavo, verjame, da so moški izbrali žensko obliko z nižjim indeksom telesne mase tudi zato, ker naj bi taka figura nakazovala, da gre za mlajšo žensko, staro med 17 in 20 let. Ni kaj, očitno še kako drži rek, da nam moškim diši mlado meso ...

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,1
glasov 11
Komentarjev: 16
 
yokerxdinterfan 18.08.2017 20:45:38
promoviranje da je debelost ok ni vredu......pa tudi tisti negativni indeks.......iz ene skrajnosti v drugo
casperaa 19.08.2017 07:33:07
Noben ekstrem ni dober. Za vse vmes bi pa moralo odločati osebno zadovoljstvo in lastna merila. Ne pa merila, ki nam jih (zgleda uspešno) vsiljujejo mediji, puhoglavci in tisti, ki jim je to vir zaslužka. Odrasle osebe so si same krive, ampak škodo se pa dela odraščajočim otrokom.
 
Bofur 18.08.2017 20:30:35
Meni so prav vse te dekline na fotografijah lepe in privlačne, vse se lepo smejejo. To je pa itak najbolj pomembno. Vse imajo obline in izgledajo zadovoljno in srečno. Okej kakšna ima kakšno strijo preveč, pa kaj potem. Ko si res zaljubljen, res, res zaljubljen, te te malenkosti niti najmanj ne motijo. Če pa določene osebe nimaš rad, pa te moti prav vse na njej, še najmanj to, da ima celulit. Od tega kako sreba juho naprej. Celulit še ni bil razlog za ločitev. Še enkrat - res gre za lepe ženske, brez izjeme !
 
Jani. 18.08.2017 16:14:30
Po mojem okusu... iz prve skupinske slike iz desne... druga v roza, tretja v rdečem in peta v velikih črnih kopalkah. Ob dvojici pa itak desno bolj izpopolnjeno :) Ma črna.. kiri hlebčki... mama mia .. zajtrkoval bi na njih : ))))
 
637980 18.08.2017 15:10:52
Če bi to držalo Monica Bellucci ne bi veljala za eno izmed najbolj seksi žensk na svetu.
 
Bmx8š 18.08.2017 15:01:46
kokr vem je nešteto raziskav, ki so trdile, da je moškim najbolj privlačna postava peščene ure (ne debela, pač obline na pravih mestih), ne pa neke ravne suhice. moški obožujemo prsi, zadnjico in boke (na sicer vitki ženski)...in na eni suhcani tega pač ni. ta raziskava je za v koš :)
 
piko2 18.08.2017 14:51:34
Moja žena bo letos dopolnila 50 let, pa ima lepšo postavo, kot vse te na sliki. ŽENSKE, dajmo malo migat in delat ne samo stat pred ogledalom in se gledat kako se redite.
 
PSIHOTERAPEVT 18.08.2017 14:11:06
vredu so :) so pa ene lepo zamascene.. sej ni panike :D
berglander 18.08.2017 14:00:44
men so vse všeč. kaj pa zdaj,a?
 
Peter Solina 18.08.2017 13:11:12
pisec teka članka si je prebral samo naslov študije ki je bila izdana, in neve niti tega razložiti. dokazano je da se v sodobnem svetu ne navezuje več moški na žensko ki je močna, ampak je medij prikazal sodobno žensko, kot nekaj kar mora moškim ugajati in jih zadovoliti, vendar pri tem ne pozabite da kuhanje pospravljanje in vse ostale lastnosti predhodnic nežnejšega spola ne štejejo, v 90% mora biti ženska spolno aktivna in zainteresirana, in se nerabi ničesar bat. to je sodobni svet, ki nam ga drugi pišejo.
 
DeBill 18.08.2017 12:06:25
od biraća nema je
Več komentarjev