EROTIKA

Kako velike prsi imajo radi slovenski moški?

04.09.2018, 12:03
0
Dobili smo rezultate naše ankete, ki je postregla s kar nekaj zanimivimi podatki. Vas zanima, kakšne prsi imajo najraje moški v Sloveniji. Morda vas bodo odgovori presenetili.

Obstaja teorija, da so moški obsedeni z ženskim oprsjem zaradi dojenja, ki naj bi v nas zbujal spomin na mater. A resnica verjetno leži bolj v tem, da gre pač za del telesa, ki ga moški v bistvu nimamo ali vsaj ne v takšnem obsegu. Prsi v nekem smislu poudarjajo ženskost, so nekaj, kar nenazadnje definira žensko figuro in moški pač padamo na to. 
Mnoge ženske verjamejo, da morajo biti prsi čim večje, da so všeč moškim. In nekatere zaradi tega pretiravajo z lepotnimi operacijami in na koncu dosežejo ravno nasproten učinek, kot so si ga verjetno želele. 
Naša anketa je namreč pokazala, da slovenski moški v povprečju niso pretirano navdušeni nad orjaškim ženskim oprsjem.

Naj vas spomnimo, povprašali smo po tem, katere prsi so za vas najbolj seksi in vam ponudili naslednje odgovore: 

- Majhne kot potičke na peskovniku.
- Moram imeti kaj prijeti.
- Nisem pristaš/inja orjaških hribčkov.
- Nekje vmes je najbolje.
- Več je bolje.
- Toliko, da me lahko z njimi oklofuta.
- Če ji zlomijo hrbtenico, so ravno prave.
- Popolnoma vseeno mi je.

Skupaj smo prejeli kar 10.055 odgovorov, odgovarjali pa ste tako bralci kot bralke. Seveda pa smo dobili precej več odgovorov moških. Na vprašanja je odgovorilo 7.756 moških in 1.778 žensk. Zanimivo je, da je 1.076 moških odgovorilo, da jim je všeč majhno oprsje. Da so jim všeč manjši ‘hribčki’, je odgovorilo tudi 309 žensk. Največ pa jih je zakljukalo, da jim je všeč srednja velikost. 2.500 moških je dejalo, da so srednje velikosti najbolj seksi, še 2165 pa jih je odgovorilo, da so jim všeč malenkost večje, a ne prevelike. Tudi ženske se strinjajo, da so jim najlepše prsi srednjih velikosti. Zanimivo je, da je odgovorilo le 634 moških in 98 žensk, da so jim všeč nadpovprečno velike prsi. To dejansko pomeni, da imajo v povprečju moški raje manjše kot preveliko oprsje.

Odgovori moških in žensk so si pravzaprav precej podobni.
Odgovori moških in žensk so si pravzaprav precej podobni.

Moški imajo celo raje manjše kot prevelike prsi.
Moški imajo celo raje manjše kot prevelike prsi.

Čeprav je to bolj anketa za moške, pa se je vendarle odzvalo kar nekaj žensk.
Čeprav je to bolj anketa za moške, pa se je vendarle odzvalo kar nekaj žensk.

Stvari, ki bi jih morali vedeti o ženskih prsih
Naj bodo velike, majhne, orjaške, srednje, moški jih imamo radi, a pogosto ne vemo, kaj točno početi z njimi. Zato vam ponujamo nekaj osnovnih nasvetov, ki so jih dale ženske. Ženske dejansko sovražijo, če moški sesa prsi, kot bi bil otrok. “To me dejansko prestraši,” je povedala bralka o konstantnem sesanju bradavičke. Raje menjavajte različne tehnike in uporabljajte jezik. Četudi vam ženska reče, da ima rada malo bolj grobo predigro, to ne pomeni, da ji lahko kar odgriznete bradavičko. Raje začnite bolj nežno in počasi stopnjujte pritiske ter ugrize, a se ustavite, če se bo pokazala, da jo boli. Nekatere ženske obožujejo, če se dotikate njenih prsi, druge tega ne marajo ali pa potrebujejo nekaj predigre. Nekatere ženske dotik bradavičk celo boli. Ženske bodo vesele, če boste pohvalili njene prsi, a se lahko počutijo, da ste z njimi samo zaradi njih. Ne vlecite jih, ne potiskajte, nežna masaža je v večini primerov popolnoma dovolj. Predvsem pa moramo moški imeti v glavi, da ženske niso samo prsi na nogah.

Ženske prsi
Ženske prsi/ FOTO: iStock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.