Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Kako jo pripraviti do umazanega seksa

Kako jo pripraviti do umazanega seksa?

Moškisvet.com
30. avgust 2017, 10:48
8
Velikost pisave:

Povprečni moški možgani so približno sedemdeset odstotkov časa okupirani s fantazijami o seksu. Veliko moških se boji, da bodo njihove fantazije ženske prestrašile, in čeprav je to včasih res, ne pomeni, da jih ne smete poskusiti uresničiti.

Tudi ženske fantazirajo o seksu in imajo 'umazane' ideje. Ena od dobrih stvari pri dolgotrajni zvezi je, da se lahko o teh fantazijah s partnerico pogovorite in jih tudi uresničite, vse pa je odvisno od predpriprave. Treba se je zavedati, da nekatere ženske in tudi moški zelo težko govorijo o svojih skritih fantazijah, saj se bojijo, da bi pred svojimi partnerji in partnericami izpadli kot spolni iztirjenci. Seveda je odvisno od vsakega posameznika, kaj si predstavlja pod 'umazan' seks; nekaj, kar je za eno osebo popolnoma naravno, je za drugo že na področju prepovedanega.

Kako jo pripraviti do umazanega seksa
(Foto: iStockphoto)

Najbolje je začeti z nedolžnim testiranjem
Recimo z vprašanji o vezanju, spolnih pripomočkih in fantazijah med masturbiranjem. Takšna in podobna vprašanja bodo partnerico sprostila, da se bo lažje pogovarjala o seksu in pozneje o umazanem seksu. Pripravila jo bodo do tega, da bo delila svoje spolne fantazije. Tako jo boste lažje vodili po poti umazanega seksa. Če se bo že na začetku ustrašila ali če bo že nad osnovnimi vprašanji zgrožena, imate smolo, saj verjetno ne bo pripravljena na eksperimentiranje. Ampak tudi najbolj nedolžni lahko postanejo 'pokvarjeni'!

Pogovor o fantazijah
Če imate občutek, da bo prestopila na 'temno' stran seksa, ji zaupajte svoje skrivne fantazije. Upajte, da vam bo v zameno tudi ona zaupala svoje. Če se to zgodi, pokažite čim več navdušenja nad njenimi idejami. Najpomembnejše pri tem pogovoru je, da ostanete v mejah fantaziranja. Ne pripovedujte ji o umazanem seksu in izkušnjami s partnericami v preteklosti, saj boste s tem dosegli nasproten učinek, kot si ga želite.

Kako jo pripraviti dobrumazanega seksa
(Foto: iStockphoto)

Naj bo za oba nekaj novega
Bolje je, da misli, da je določena fantazija nekaj novega tudi za vas. Če v resnici je, še toliko bolje. Ne silite je, temveč ji pustite nadzor, da lahko igro prekine, če ji ne bo všeč. S tem boste podrli njene zadržke in jo morda celo prepričali, da prevzame pobudo. Če boste preveč 'profesionalni' in gospodovalni, se lahko prestraši, namesto da bi uživala.

Gledanje erotičnih filmov in branje erotičnih zgodbic
Ženske navadno niso tako navdušene nad pornografskimi filmi kot moški, vendar bo morda v navalu novih spolnih avantur pripravljena tudi zanje. Erotične zgodbice lahko še bolj razvnamejo partnerico, saj branje in poslušanje bolj stimulira žensko domišljijo kot filmi. Internet je poln erotičnih zgodbic, ki bodo vzbudile njeno domišljijo in dale nove ideje. Tisti bolj kreativni lahko celo sami napišete kakšno zgodbico, v katero lahko izlijete svoje fantazije in želje.

Kot smo že omenili, je za večino žensk precej težko deliti skrite želje, tudi z ljubljeno osebo, kaj šele, da bi jih izpolnile. Ko pa se sprostijo, vas lahko presenetijo, in lahko boste ugotovili, da imate v postelji pravo umazano tigrico.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,7
glasov 12
Komentarjev: 8
Antitrust 31.08.2017 00:50:06
Enkrat ji v postelji začnite praviti zgodbico, kako bi jo poknu vaš najboljši prijatelj....pa boste vidli reakcijo ?
paradoxal 30.08.2017 23:00:26
prepovej ji da se 3 dni ne umiva in voila...umazani sex.....kako zgleda razgovor za sluzbo pri vas na tem portalu ..stet do deset pa abeceda do crke K in si sprejet...salabajzerji
 
grega333 30.08.2017 21:37:20
Že 15 let ji govorim kaj pa kako!!!! .....pa nič! Tako da sem šel k drugi, sedaj je pa cool ob obeh! ;)
 
Kajetan 30.08.2017 15:52:51
Dostikrat se mi zdi da take članke pišejo ženske ki svojim moškim doma ne povedo kaj delajo v službi. Pol pa jim nenak po ovinkih podturijo ta članek pod nos da vidijo reakcijo al je za al pa ne. Kak že to gre če delaš to v temi je OK, če ob svečah si romantik, če pa ob luči pa prestopnik ali iztirjenec?
 
NEneslovenc 30.08.2017 13:34:45
in kaj naj bi bil umazan seks ???? a ni sekss lep ?
vsevid 30.08.2017 14:24:19
tepec kot si ti
foxterier 30.08.2017 15:29:03
vsevid ......namesto odgovora žališ? Boš vendarle znal povedati?
den456 29.09.2017 10:15:29
ne zna, še ni seksal
Več komentarjev