Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

moški in ženska, erekcija

"Nobena erekcija ni ... blaga.."

Brane Kastelic
29. junij 2018, 14:56
3
Velikost pisave:

Pozdravljen Brane! Imam problem, vendar ne vem, ali je fizične, ali psihične narave. Pri seksu s partnerko mi penis ni hotel stati pokonci. Nato so se začela razmišljanja in trema. Pred tem se mi to nikoli ni zgodilo in je bil penis vedno pripravljen na akcijo. Čez čas sem postal pozoren in tudi jutranjih erekcij ni bilo. Pri naslednjem spolnem odnosu sem poskušal pozabiti na pripetljaj in mi je tudi uspelo dobiti dovolj močno erekcijo za penetracijo. Sedaj potrebujem veliko več časa za sebe, da ga spravim pokonci. Ni dovolj, da oralno zadovoljujem partnerko. Tudi ona se mora nekoliko več posvečati meni, kar včasih ni bilo potrebno. Ko se ona ne ukvarja z mano, ampak le jaz z njo, se mi penis omehča ... Ko je dovolj trd, ga poskušam takoj vstaviti v vagino, da se ne bi omehčal. Takrat ostane trd in seks poteka brez problema. Po enem tednu sem opazil, da se je jutranja erekcija vrnila, vendar je bila blaga. Opazil sem tudi, da kadar se samozadovoljujem, penis ni več tako trd, kot je bil včasih. Vseeno pa lahko doživim orgazem. Ko se partnerka igra z njim, pa se zdi normalno trd. Prosim za odgovor, za kakšne vrste težav gre.

moški in ženska v postelji
(Foto: Thinkstock)

Pozdravljen Felix! Mislim, da nisi samo mene zmedel s temi različnimi trdimi, poltrdimi, polmehkimi in vsemi drugimi stanji svojega penisa… Posebno s stavkom, da “Sedaj potrebujem veliko več časa za sebe, da ga spravim pokonci. Ni dovolj, da oralno zadovoljujem partnerko.” S čim natančno oralno zadovoljuješ… partnerko? To, kar mi je jasno je, da si, v kolikor nisi šaljivec, ki misliš, da si si izmislil nekaj zelo zabavnega (če to misliš, se zelo motiš, pa tudi malo več bi se moral posvečati jeziku – tudi pri pisanju), neke vrste penisni hipohonder, ki vse preveč natančno študiraš različna stanja svojega penisa v različnih situacijah (predigra, občevanja, samozadovoljevanje…). Če moški preveč zateži svojemu penisu s takšnimi in podobnimi razmišljanji in skrbmi, ga s tem ovira pri normanem “obratovanju”. Penisa “ne vstavimo” zato, da se ne bi omehčal, ampak takrat, ko si to partnerica zaželi. Kaj je to blaga erekcija? Nobena erekcija ni… blaga. Praviš tudi, da se ti, ko se ona ne ukvarja s teboj, ampak samo ti z njo, penis omehča… To vmes več čas preverjaš? Ali…? Mislim, da problem ni organski (z drugimi besedami k…rčev), ampak tvoj oziroma psihičen, v kolikor ne gre za (neuspešni) poskus, da bi nas vse zabaval s svojo (domnevno) duhovitostjo, ki je, vsaj meni, če gre res zanjo, izpadla zelo k..čevsko. Če si res resno opisal resničen problem pa: nehaj obremenjevati svoj penis z nepotrebnimi skrbi, in se prepusti uživanju s svojo partnerico, ki – grem stavit! – ni opazila nobenega od vrste problemov, ki si jih zelo podrobno opisal. Nekateri moški opazujejo vlake, drugi ptiče, tretji pa… očitno tiče. Daj mu mir, pa bo vse v redu.

Par v postelji - 2
(Foto: iStock)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasovi 4
Komentarjev: 3
 
kasopiha 01.07.2018 01:04:26
nehi drkat, bos bolj potrebn in ti bo tud seksat bolj pasalo!?!?!?al pa res, zamenji partnerko, ce ti ni privlacna
Houdor 30.06.2018 10:38:03
Partnerka mu ni več privlačna.... to je to....
maxsel 30.06.2018 09:14:53
Brane pa kaj ne vidiš ,da se norca delajo ztebe!
Več komentarjev