Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Seks

6 vzrokov, zakaj moški hlini orgazem

Z.V.
06. september 2017, 00:20
7
Velikost pisave:

Orgazma ne hlinijo le ženske, temveč to počnejo tudi moški. Kar petina je takih, ki zaigrajo, da so doživeli seksualni vrhunec. Vzrokov je veliko, vsi pa imajo eno in edino značilnost, mačizem.

Raznolikost začini spolno življenje
Kadar preveč masturbira, mu ni do seksa.

Erekcija plahni

Neuspeh je zelo občutljiva zadeva. Poleg njegove moškosti je sila občutljiv tudi njegov ego. Če med seksom ugotovi, da njegova erekcija izginja, se bo pretvarjal, da mu 'prihaja'. Tako bo na eleganten način zgodbo pripeljal h koncu, njegova dama pa ne bo opazila, da 'ne more' več.

Preveč masturbiranja

Tik pred seksom se je malo pozabaval sam. In zdaj, ko to počne z nekom, ki ni njegova roka, ima občasno rahle težave. Dejstvo je, da se je že pred seksom preveč izčrpal in zdaj ne more ejakulirati. Zato pa hlini orgazem.

Ne da se mu

Sicer je opazil, da bi njegova draga rada seksala, a njemu se preprosto ne da. Za to ni nikakršnega posebnega vzroka, preprosto ni mu do seksa. Glede na to, da si takega obnašanja ne sme privoščiti, preide na stvar in odigra krasen orgazem. Tako je volk sit in koza cela.

Izčrpan je

Moški hlinijo orgazem tudi, kadar so izčrpani. Tudi če si želi seksati, je njegov organizem preveč utrujen in želi le malo počitka. Seveda mora svojo dolžnost opraviti, zato bo seks oddelal, a najverjetneje bo orgazem zaigral.

seks
Če mu postane dolgčas, hitro zaključi predstavo.

Strah prevelikih pričakovanj

Če se znajde pred velikim izzivom, se lahko prestraši in ga zagrabi panika. Nekateri moški nimajo veliko izkušenj v seksu, njihova partnerica pa med rjuhami pričakuje prave mojstrovine. Strah ga je, da ne bo izpolnil njenih pričakovanj in se zateče k lažem. Da bi se seks čim prej končal in sebi skrajšal muke, odigra orgazem.

Dolgočasni seks

Hlinjeni orgazem se pojavlja tudi v dolgih vezah, v katerih je seks postal rutina. Za moške je seks v takem primeru dolžnost. Ne čutijo užitka, pravzaprav se dolgočasijo. Da bi čim hitreje opravili svojo dolžnost, svoji dragi uprizorijo pravo predstavo igranja orgazma.

Orgazem
Strah ga je, da ne bo izpolnil njenih pričakovanj. (Foto: iStockphoto)

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 7
24pišancov 07.09.2017 17:57:16
Bolj bedenga članka pa še nisem bral
Snečer All in 07.09.2017 13:54:19
Kako pa lahko moški hlini orgazem?
etalon 08.09.2017 16:20:41
Lažje, kot erekcijo...
 
Marup 07.09.2017 13:48:52
Ja res ne vem ker bedak hlini orgazem!
 
Geniusslo 07.09.2017 13:36:27
Taprav j****** nabija tok cajta dokler ni zadeva urejena :) za obe strani....
Frane Šajn 06.09.2017 21:53:17
Pri dedcih se ne da simulirat ali mu pride ali mu pa splahne, slab poznavalec, ki to piše.
gripson 07.09.2017 21:41:55
Mogoče pa poznavalka?
Več komentarjev