Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
strast

5 nasvetov za boljši seks

N.J.
10. november 2017, 14:48
8
Velikost pisave:

Ste tudi vi zapadli v rutino in se vam seks v domači postelji ne zdi več tako zelo razburljiv? Pred vami je 5 napotkov, kako spet zanetiti ogenj in obuditi tisti divji seks, ki sta ga nekoč prakticirala s svojo drago.

predigra
(Foto: Thinkstock)
partnerja v kuhinji
(Foto: Thinkstock)

Hiter tempo življenja, bežni pogledi in dejstvo, da si ne vzamemo dovolj časa za svoje najdražje ... vse to se pogosto odraža tudi v vse manj razburljivem spolnem življenju. Včasih gre zadeva tako daleč, da minejo celi tedni, preden si parček vzame čas za intimo, a ni treba, da čakate tako dolgo, da zveza skoraj propade, da bi začeli znova oživljati odnos s svojo drago. Ukrepajte dovolj zgodaj. Pred vami je 5 napotkov, ki vam lahko pomagajo pri dviganju temperature doma.

Nasveti so napisani sicer za moške, a drage dame, če katera to bere: nihče ni rekel, da se moramo truditi le moški! Vse to lahko storite tudi ve, tako da če bi rade popravile vzdušje doma, le v akcijo!

Izziv

Da vaša spolnost ne bi postala del rutine, si zamislite izzive: stavita z vašo drago, kateri od vaju bo kasneje doživel orgazem; morda vaju bo to še bolj podkurilo. Izzovite drug drugega, kateri zna bolje zapeljevati ... dražita drug drugega, zapeljujta se, kot da sta na prvem zmenku.

partnerja pod prho
(Foto: Thinkstock)
Strast med partnerjema - 2
(Foto: Profimedia)

Glejta se v oči

Ne glede na to, v kakšnem položaju občujta, poskusita ohranjati očesni stik. Nič ni lepšega od tega, da svojo drago gledaš v oči, medtem ko jo vodiš v višave ... če je še kaj ognja med vama, bosta zagotovo ob tem oba začutila mravljince po vsem telesu.

Nova poza

Za enega najintimnejših položajev velja priljubljeni položaj '69', a vsem morda ni po godu, saj se težko osredotočijo na prejemanje in nudenje užitkov hkrati. Poiščita nov položaj, v katerem bosta oba uživala, morda celo zamenjajta lokacijo in si privoščita divje doživetje v dnevni sobi, v kurilnici, shrambi, v garaži, če seveda te ne delite s sostanovalci celega bloga ... Skratka, poskrbite za nekaj novega.

Igrice

Napišita na listke papirja svoje spolne fantazije, želje, lokacije, poze, pripomočke, ki jih imata doma ... igrajta se, da vlečeta listke in izpolnjujeta želje drug drugemu. Lotita se igre vlog, kupita si kakšen nov pripomoček in si pričarajta svojih '50 odtenkov sive'. Vzemite kocko ledu iz zamrzovalnika in 'mučite' drug drugega. Zabavajta se s smetano, se namažita s čokoladnim namazom ... naj bo le nebo meja vaši domišljiji. Slecita se in si pričarajta griv večer, v katerem bosta uživala.

strast
(Foto: iStockphoto)

Presenetite jo

Če se vam draga običajno izmika in vas na lep ali malo manj lep način večinoma odrine stran od sebe, ko si zaželite intime, poskusite z drugo taktiko: kupite ji kos seksi perila in jo prosite, naj se obleče. Če morda pride za vami domov, pričarajte intimno vzdušje, prižgite svečke in pripravite manjši prigrizek ter dva kozarca in steklenico njej ljube pijače ... Lahko jo presenetite med prho in se ji pridružite ... Ob primernem vzdušju vas bo težko zavrnila, če je med vama vsaj še nekaj strasti.

ženska med plesom
(Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasovi 4
Komentarjev: 8
 
skoss123 13.11.2017 17:05:57
greš danes ven pogledat na sceno kaj se dogaja in opaziš, da so ženske skockane v parih in potem izzivajo se ližejo, da tudi ne opazijo, da jih kdor koli opazuje ali želi osvajat. vse gre v maloro
 
fairplayy 13.11.2017 10:33:26
realnost je taka dragi žrebci, da imaš samo dve možnosti, ali da si vsake tolk najdeš novo in seksaš kot se zagre, saj večina vemo kak je na začetku zveze, al pa v kolikor ne zelis tega pac se sprijaznis z seksom na par krat na leto pa še to površinsko, ker te fore da cele dneve laufaš z predpasnikom pa kupuješ vse mogoče kar si draga zaprdne in upoštevaš vsako njeno željo ne palijo najbolj oz je samo gašenje požara, preverjeno.
fairplayy 16.11.2017 07:36:36
zanimivo bi bilo videti kateri spol da minus in kateri plus v tem primeru ni treba preveč ugibati haha
kotletix 12.11.2017 23:03:47
Zato nas je pa samo 2M :)
 
spermič 11.11.2017 21:49:25
Naše babe so Antarktika.
MeghanFox 11.11.2017 22:05:45
Verjetno zato, ker si jih nesposoben pripraviti do akcije
tornadotex 12.11.2017 16:58:48
Verjetno si mislil ,da so tako nedostopne ,kot arktični pingvini ,ki natepavajo enkrat na leto,pa še takrat jih zebe med noge,da se kar tresejo...
jung 12.11.2017 19:40:20
Spermič.Na žalost se moram strinjat s tabo.Imam jih čez 50, Seksal bi brez problema vsaj enkrat na dan, toda moja empirika (prijatelji, znanci, poslovni part.) potrjuje, da slovenke z redkimi Izjemami niso ravno vroče, na żalost tudi veliko mlajše.Zato pač frendi gredo raje na pir, k že vedo da doma ne bo nič. Pir + huda kelnerca .....to je to......
Več komentarjev