Seks za eno noč

Pretep in seks

Erotični (ne)uspehi Virgila Sokliča – 47. del

U.K.
28. december 2012, 15:38
0
Velikost pisave:

Včasih se ozreš naokoli in nenadoma začneš verjeti, da obstaja nekaj več od tebe. Naključje?

Po festivalu KANT sem bil kar precej depresiven. Toliko lepih stvari se mi je zgodilo v samo enem tednu in imel sem občutek, da sem v nekem posebnem svetu, stran od težav vsakdanjega življenja. Nato pa sem moral v ponedeljek nazaj v šolo.

Seks safari
(Foto: iStockphoto)

Kot megla sem se premikal po hodnikih in sprva sploh nisem pogledal smejočega obraza pred seboj. A nenadoma sem zagledal lesk rjavih lasi skozi meglo lastnih misli in pred menoj se je izostril znani obraz.
»Ojla, Virgil!« Prišla je naravnost do mene in spet je imela tisti očarljiv nasmešek na obrazu, ki me je pred skoraj šestimi meseci tako prevzel.
»T-t-tanja?« sem zajecljal in se istočasno zavedal, da imam izjemno bedast nasmešek na obrazu.
Boksnila me je v rame. »Sem upala, da te bom spet srečala.«
»J-jaz tudi. Kaj pa počneš v …«

Naj vas najprej spomnim, kaj se je zgodilo pred šestimi meseci …

Bil sem na neki zabavi, pravzaprav na tisti, kjer je Tina, naša basistka, izgubila nedolžnost z Alenom. Takrat sem bil še nedolžen in s Tanjo sva se takoj ujela. Polovico noči sva se pogovarjala o literaturi, glasbi in se kar nenadoma prerinila do ene od sob, kjer je bila postelja. Stisnil sem jo k sebi in skozi obleko čutil njene čvrste prsi. To je bil najlepši trenutek v mojem življenju. Mislim, do naslednjega. Z rokama je šla pod mojo majico in zdrsela s prsti preko bradavičk. S sredincema je zaokrožila preko njiju in kar zdrznil sem se zaradi užitka.
Tudi sam sem s tresočima rokama segel pod njeno majico in poiskal njene prsi. Raziskoval sem jih s prsti in nekaj trenutkov nisem čutil njenih rok ali ustnic.
»Sleci mi modrc,« je zašepetala in mrzlično sem se trudil odpeti kaveljčke, za katere sem prepričan, da so nalašč narejeni tako, da jih moški prsti ne morejo osvoboditi. Ampak uspelo mi je. Ne vem točno, kako, ne nazadnje sem to počel prvič, ampak uspelo mi je, in to dokaj hitro.
V tistem trenutku je z mene potegnila majico, nato pa slekla še svojo. Spet sem jo prijel za prsi, a je pograbila moji roki in me potegnila k sebi. Ustnice sem imel prisesane na njene, njeno telo pa je bilo tako trdno ob mojem, da sem imel občutek, kot da bi bilo del mojega. Prisežem, da bi lahko tako ostal celo noč. Seveda sem si je želel, a bi bilo že to dovolj.
»Imaš kondome?« tudi ko me je vprašala, me ni nehala poljubljati.
»Ja …« Mrzlično sem potegnil denarnico iz žepa in iz nje potegnil kondom. »Z okusom čokolade je.« Ne vem točno, zakaj sem to rekel. »In narebren …«
Odprla je gumb na mojih hlačah in mrzlično sem jih zbrcal s sebe. Medtem je sama odprla gumb na svojih in se ulegla na hrbet. Potegnil sem jih z nje in hkrati potegnil tudi hlačke. Za trenutek sem se zazrl v njen venerin griček, pokrit z nežnim puhom. Gol sem sedel ob njej in jo rahlo z desnico pobožal po dlačicah ter s prsti zdrsel med stegni. Zastokala je in ustrašil sem se ter odmaknil roko.

Virgil
Karikatura: Nataša Jurca

Prijela me je za roko in me čisto rahlo potegnila proti sebi. Ulegel sem se nanjo in jo poljubil, najprej na ustnice, nato pa sem potoval po njenem vratu in prišel do prsi. Poljubljal sem jo po bradavički, ona pa me je držala za lase in izbočila telo. Pograbila je kondom, na katerega sem skoraj pozabil in odgriznila vrhnji del ovoja ter ga potisnila pred moj obraz. Sprva sem poskušal natakniti kondom na napačni strani, nato sem ga hitro obrnil in vse je šlo v redu.
Spet sem bil na njej in poskušal prodreti vanjo … tu pa se je malce zataknilo.
»Oh, prekleto,« sem pomislil, »kar ne gre not.« In to je bila misel, ob kateri sem se tako zgrozil, da sem čisto otrpnil.
»Je vse v redu?«
»Ja, seveda.« Ne ni bilo. V tistem trenutku sem vedel, da ne vem, kaj naj storim. Mislim, da sem bil kakšen centimeter ali dva nižje, kot bi moral biti, a to ni bila edina težava. Groza, ki me je prevzela v trenutku, je definitivno vplivala na … no saj veste, 'hidravlika je šla k vragu'.
»Virgil?«

seks za ocene - 2
(Foto: iStockphoto)

Naj sem se še tako trudil, preprosto 'stvar' ni šla pokonci in takrat je bil trenutek, ki sem ga obžaloval vse do danes. Tanja se je namreč le nekaj tednov kasneje odpravila s starši v ZDA in do tega trenutka je nisem videl. Pravzaprav sem bil prepričan, da je ne bo več nazaj.
… Še preden sem se uspel zbrati, me je poljubila na lice, jaz pa sem še zmeraj strmel vanjo, kot bi videl duha.
»Do ravnatelja moram po spričevalo,« je rekla, še zmeraj z nasmeškom na obrazu, »ampak če boš imel po pouku čas, se lahko dobiva?«
»Ja …«
»Pokliči me!« V roko mi je potisnila listek s svojo telefonsko in odkorakala proti zbornici.
Prvi dve uri sta kar odleteli, pravzaprav se zdaj niti ne spomnim, katera predmeta sta bila. In bolj vseeno mi ne bi moglo biti. Spomnim se, da sem moral pred tablo in rešiti neki problem, ampak me je 'tršica' hitro poslala nazaj v klop. V glavnem odmoru sem odšel ven, da bi poiskal Matica in Tino, ko sem v parku zagledal Alena. Fanta, ki je Tini vzel nedolžnost. Saj ne, da jo je posilil, ampak bil je pač kreten.
»Stari, potem sem jo od zadaj in pojma ni imela, kaj dela. Resno, ni boljšega od porivanja device.« Vedel sem, da ne govori o Tini, od tistega trenutka je minilo že pol leta. Ne vem, o kateri punci je govoril, ampak v meni je zavrela kri. »Pa ne moreš verjet, kako neumna je. Ampak vlekla mi ga je kot sesalec, prisežem.«
Obrnil sem se proti Alenu. »Kaj če bi zaprl gobec!«
Alen je bil skoraj za glavo večji od mene in priznam, da me je to dejstvo skrbelo.
»Kaj si rekel?« Vsi v skupini so se obrnili proti meni. Dva sta šla za moj hrbet, Alen pa se je postavil tik pred mene.
»S-saj si me slišal.«
Potisnil me je nazaj in takoj ko sem zadel ob njegovega prijatelja za svojim hrbtom, me je potisnil nazaj proti Alenu.
»S-s-s-saj si me slišal,« je oponašal moj glas. Spet me je potisnil.
»Ne bom se tepel s teboj, Alen. Lahko bi pokazal vsaj malo spoštovanja ...«
»Kaj, tisti kurbici?«
Na tla ga je položil udarec. In da, imelo me je, da bi ga udaril, ampak nisem bil jaz. Matica sploh nisem opazil. Kar od nekod je skočil pred Alena in ga s pestjo položil na tla. Njegovi prijatelji so se takoj spravili nanj.
Ampak nisem stal križem rok. S krožnim udarcem sem zadel enega v trebuh, da se je sesedel na tla, drugega pa sem pograbil za roko in ga preko svojega hrbta vrgel po tleh. Ravno pravi čas sem se obrnil, ko je do mene prišel Alen, ki se je pobral. Iz nosu mu je tekla kri, a je bil tako razjarjen, da je s pestmi udaril proti meni. Samo rahlo sem skrenil z glavo, da je završal mimo mojega levega ušesa, nato pa sem pograbil njegovo roko in jo zlomil pri komolcu.

Seks
(Foto: iStockphoto)

No, tako se je vse odvijalo v moji glavi. Hah, strašno presenečenje. V resnici se je vse skupaj zgodilo čisto drugače. Z Maticem sva bila hitro na tleh in dva sta brcala mene, dva pa Matica. Takrat se je pobral tudi Alen in mislim, da bi nama trda predla. Alen je bil čisto nor od besa in vsaj Matic bi jih precej skupil, a je Alena nenadoma nazaj potegnil 'Srajca'. »Dovolj imata,« je rekel mirno in najprej sem mislil, da bo Alen napadel tudi njega, a se je nenadoma pomiril.
»Plačala bosta,« je napol zarjovel proti nama in nato pomignil drugim.
Matic je izpljunil nekaj krvi, Srajca pa je najprej na noge pomagal meni, nato pa še Maticu.
»Hvala,« sem rekel, on pa se mi je le nasmehnil.
»Ne skrbi, Alen je osel.«
»Ja, velik osel ...«
Srajca se je zasmejal. »Ne bi rekel, da je velik. Vsaj ne kot osel.« Pomežiknil mi je in odšel, midva pa sva zmedena strmela za njim.
»Misliš, da je …«
Skomignil sem z rameni. »Kakor koli, v vsakem primeru je kul.«

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,2
glasov 17
Komentarjev: 0
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi