močnejše so od moških - 19

Surov seks sredi dneva v slovenskem fitnes centru

Erotični (ne)uspehi Virgila Sokliča - 2. del

Urban Klančnik
19. april 2012, 16:04
27
Velikost pisave:

Kaj vse so moški pripravljeni storiti za seks?

Urban Klančnik je svojo pisateljsko kariero začel s fantazijskim romanom Kalius, se nato podal v resnejše vode z romanom Geneza, kasneje pa je izdal še družbenokritični humoristični roman Droplja Krt. Spomladi 2012 načrtuje izid četrtega romana Ali mrtvi sanjajo, v katerem se loteva tematike druge svetovne vojne. Ekskluzivno za portal Moški svet je napisal serijo prvoosebnih erotičnih zgodb, katerih glavni akter je najstnik Virgil Soklič. Dodane so tudi izjemno zabavne karikature, ki jih je ustvarila Nataša Jurca.

Žensko dojemanje romantičnih avantur
(Foto: iStockphoto)

Če začnem dan z orgazmom, sem zmeraj dobre volje. Nekaj časa sem sicer prijetno utrujen, a me kasneje prevzame nek poseben občutek veselja, zdi se mi, da bi lahko dosegel kar koli. Nekje od zadaj v glavi je sicer še tisti občutek sramu. Sem grešil? Je to zdravo? Bom oslepel ali pa mi bodo na dlaneh zrasle dlake? Zadnja me zmeraj spravi v smeh. Že štiri leta masturbiram, pa se še nisem spremenil v volkodlaka. 

»Kaj za božjo voljo pa počneš?«
Priznam, da sem tudi sam z dobro mero skeptičnosti strmel v brozgo pred seboj.
»Zajtrk?« Moral sem imeti precej zbegan pogled v očeh, kajti oče se je zasmejal na ves glas in se usedel za mizo.
»Ti ne razumeš, foter. Če ne dobim prave, uravnotežene prehrane, bo začelo moje telo ob naporu presnavljati mišice namesto maščob. Se pravi si bom naredil več škode kot koristi.«
»Mhm.«
Oče se je usedel za mizo, pograbil kavo in časopis ter se delal, da ga ne zanima, kaj mu govorim.
»Jogurt,« dvignil sem prazno plastenko navadnega jogurta, ki sem ga pred nekaj minutami zlil v multipraktik, in jo pokazal očetu. »Ima proteine, ključne za mišice.« Prebral sem nekaj člankov na internetu, kar pomeni, da sem nenadoma postal ekspert za prehrano. »Potem sem vrgel noter dve banani za energijo, grenivko, dve slivi, štiri žlice kvinoje, štiri orehe, sončnična semena in nekaj špinačnih listov.«
»Hja, ko ti mama pripravi špinačo, je pa ne bi spravil po grlu, za ceno lastnega življenja ne.«
Še zmeraj sem strmel v sivo-zeleno brozgo pred seboj. »Nisem vedel, da je špinača dobra za zdravje …« Ampak v resnici me ni skrbela brozga, v katero sem mislil vreči še nekaj ovsenih kosmičev, ne, glavno težavo mi je predstavljal kozarec, ki je stal poleg nje. V njem je bila vsebina štirih jajc, ki naj bi jih izpil, še preden se lotim grozljivke v multipraktiku. 
»Pogumnim gre slava,« sem pomislil sam pri sebi, pograbil kozarec z jajci in ga nagnil. Gotovo bi pomislil, da naj gredo pogumni k vragu, če bi za to imel čas. V ustih sem čutil jajčno sluz, rumenjak pa se je ustavil nekje na pol poti navzdol. Refleks je opravil svoje in jajca so brizgnila iz mojih ust po umivalniku ter čisti posodi, ki se je sušila ob njem. Z rdečimi očmi sem strmel v zmešnjavo pred seboj. Sprva sploh nisem slišal očeta, ki se je smejal za menoj.
Pograbil sem krpo ter pobrisal jajca in takrat je v kuhinjo prišla mama.
»Ja kaj pa počenjaš?«
»Razlil sem,« sem zamomljal in nerodno brisal jajca iz posode. Nekaj trenutkov je strmela vame, nato pa me je potisnila stran od umivalnika.
»Neroden si še bolj kot tvoj oče …«

Seks
(Foto: iStockphoto)

»Hej, ne mešaj mene zraven!« se je zahihital oče in se delal, da še zmeraj bere časopis, a sem videl, da z veselim pričakovanjem čaka, kaj se bo zgodilo, ko bo mama opazila moj zvarek v multipraktiku.
»Oh moj bog?«
Obrnila se je proti očetu, ki je z nasmeškom na obrazu strmel vanjo in čisto rahlo odkimal. Vedno znova sem presenečen nad materino izjemno sposobnostjo dedukcije. V trenutku je vedela, kaj se dogaja. Prav gotovo se je spomnila tudi včerajšnjega pogovora o fitnesu in zdravi prehrani.
»Kavo potrebujem,« je rekla z narejeno utrujenostjo in se usedla poleg očeta. Prekleto dobro sem se zavedal, da sem trenutno atrakcija v cirkusu. Kako že pravijo? V sili še hudič muhe žre, dvomim pa, da bi požrl tole zeleno brozgo, ki sem si jo nalil v skodelico in vanjo nasul še ovsene kosmiče.
Nisem jima hotel dati zadoščenja in požrl sem brozgo do zadnje grudice, v mislih pa sem imel samo dejstvo, da me bodo ženske oblegale, ko bom ves mišičast. In seveda zdravje, vedno mislim na zdravje.
»Če kdo hoče …« pomignil sem proti vrču.
Oče je vstal in odšel do multipraktika. Pomočil je prst v brozgo in ga obliznil. »No ja, saj ni tako slabo. Če si malce domišljam, bi rekel, da ima okus po kravjem bruhanju.«
Mati se je zasmejala, domišljija pa je v moje misli že pričarala kravo, kako bruha. Hvala oče, lep pogled.
»Veš kaj ti priporočam za naslednjič sine, raje pojej vsako stvar posebej. Naj želodec premeša, tam nimaš brbončic.«
Ura je bila že pol devetih, zato sem pograbil torbo in odšel proti vratom. Vsako posebej? Nimam časa za to. Sedaj moram samo 'pogruntati', kako vsako jutro pogoltniti tista sluzasta jajca. Prekleto dobro sem se zavedal, da bo naslednjič še težje.

Za neverjetno potenco - 6
(Foto: iStockphoto)

Z Maticem sva se dobila pred fitnes centrom. Danes je bil namreč moj prvi dan intenzivnega fitnes programa, ki sem si ga sestavil glede na članke, ki sem jih bral na internetu. Glede na to, kar sem prebral, in glede na mojo konstitucijo, sem si zbral prirejen trening, kot ga imajo ameriški Rangerji. Izbral sem ga zato, ker se posvečajo tako moči kot vzdržljivosti. To pomeni, da bom en dan delal z utežmi, drugi dan bom tekel, tretji dan bom delal vaje s težo lastnega telesa, četrti dan imam hojo z dodatno težo nahrbtnika, peti dan ponovno tek, šesti dan počitek ter regeneracija in sedmi dan različne kombinacije vseh prejšnjih vaj.
Stopila sva do mize z dvojnim pultom (vsaj mislim, da se ji tako reče) in pozdravila naju je receptorka ter nama razložila, da stane dnevna karta 8 evrov do dvanajste ure, 10 med dvanajsto in četrto uro, ter 15 po četrti uri. Če pa želim mesečno karto do dvanajste ure, me bo to stalo 38 evrov, med dvanajsto in četrto uro stane 40 evrov, po četrti uri pa 45 evrov, razen seveda ob vikendih, kjer so cene enotne - 45 evrov. Seveda bi lahko kupil mesečno, trimesečno, polletno ali letno karto za vsa tri časovna obdobja, kjer pa si cene nekako sledijo takole: se pravi najprej 45, 125 do dvanajstih, 130 od dvanajstih do štirih, 135 od četrte naprej, 230 za polletno do dvanajstih ….
Nisem je več poslušal, ker se mi je vsa ta kolobocija popolnoma zapletla in nisem več sledil. Hudiča, drugače se imam za kar inteligentno bitje. Hormoni, gotovo so hormoni.
Z očmi sem švigal od njenih oči do njenih dojk, ki sta se skrivali pod športno majico. A ker je sedela, mi je pogled nanju padel nekoliko od zgoraj, tako da sem imel res odličen razgled. Hej, kdo sem jaz, da bi lahko zavrnil takšno darilo narave. Športna majica je njeni dojki nekoliko stisnila skupaj, ustvarila neko posebno intimo, takšno zavito črtico, ki se je pri majici končala v ljubkem trikotniku. Zdelo se mi je, da bi, če bi malo stresla telo, majica zdrknila nižje in lahko bi videl bradavičke. Kje je potres, ko ga potrebuješ!?
»Torej?« Sladko se je nasmejala, jaz pa sem stresel z glavo. Mislim, da sem nekoliko predolgo strmel v njen dekolte. Pojma nimam, kaj me je vprašala. Obrnil sem se k Maticu, a je bil tudi on izgubljen v njenem dekolteju.
»P-prav,« sem zajecljal, ona pa se je ponovno nasmehnila. Bil je zapeljiv nasmešek, a je bilo še neko dodatno zadovoljstvo v njem. Seveda je opazila, da jo gledava. Verjetno celo ve, da se mi niti sanja ne, kaj mi je govorila, in bilo ji je všeč. Bila je vesela, da se dva najstnika slinita čez ta pult zaradi nje. In prav gotovo nisva edina. Kaj češ, ženske so bolj lačne komplimentov kot česarkoli drugega. Kar je pravzaprav super, saj nič ne stanejo.
»Pokažita mi osebne, da vama uredim članstvo!«
Vrgla sva osebne pred njo in začela je nekaj brkljati po računalniku.
»Dala sem vama mesečno brez časovne omejitve, plačata pa lahko naslednjič. Uživajta in premislita o osebnem trenerju!«
»Bova!« V mislih sem že imel seksi … ah, saj veste.
Najprej sem odšel do lahkih uteži, da se ogrejem. Pri tem sem imel tudi odličen pogled na skupino deklet, ki so z inštruktorko trenirale aerobiko. Pograbil sem trikilsko utež in jo nekaj časa držal v roki, ne da bi kaj počel z njo. Okoli mene se je nabralo še nekaj moških, ki so bili pri utežeh iz istega razloga kot jaz – ženska aerobika. Eden od njih me je grobo odrinil, ker sem mu bil v napoto.
Inštruktorka je bila črnolaska v enodelnem športnem dresu, ki je izgledal, kot bi bil del njene kože. Lase je imela spete v čop in bila je popolnoma osredotočena na vaje, ki so jih bolj ali manj uspešno ponavljale ženske pred njo.
Pojma nimam, koliko časa je vse skupaj trajalo, a v nekem trenutku sem začel ponovno premišljevati in pomislil sem, da gotovo izgledam kot kakšen perverzno-psihopatski zalezovalec. Ne vem, zakaj se trudijo z dokumentarci o živalih in njihovem spolnem vedenju. Raje bi prišli sem. No ja, morda je v afriški džungli nekoliko bolj varno kot v slovenskem fitnes centru.  
Obrnil sem se. Na moji levi je bila tista stvar s škripcem, kjer vlečeš ročko navzdol in s tem dviguješ uteži. Tudi sanja se mi ne, kako se ji reče. Nastavil sem na petdeset kilogramov in začel dvigovati. Pravzaprav sem užival in kar nekako nisem opazil, da so punce končale z vadbo.
»Tebe pa še nisem videla tu.«

Surov slovenski seks sredi dneva v fitnes centru
Karikatura: Nataša Jurca

Izpustil sem ročko in pogledal v svojo desno. Z brisačo si je obrisala obraz in spustila lase, da so padli na ramena. Bila je potna od aerobike in na goli koži med brado ter črnim dresom je proti dojkam polzela kapljica, ki pa jo je obrisala, preden je prišla do tkanine.
»Prvič sem tu,« sem dejal in ponovno potegnil ročko navzdol.
»Postavi hrbet čisto ravno na naslonjalo, da se ne boš poškodoval.«
Eno roko je postavila na mojo ramo, drugo pa na moj bok in me rahlo potisnila nazaj. Njena roka je zdrsela po nogi in končala na notranjem delu mojega kolena. Usedla se je nasproti mene na klop, tako da je bilo njeno telo le nekaj centimetrov stran.
»Nadaljuj,« je rekla šepetajoče, tako da se je z ustnicami rahlo dotaknila mojega ušesa. »Ne veš, kako me rajca, ko tip telovadi.«
Počasi, v ritmu sem vlekel za ročko, medtem ko so njeni prsti potovali po mojih prsih. Šla je vedno nižje, se s spodnjim delom dlani dotaknila glavice in rahlo zastokala. Šla je pod mojo majico in preiskovala moje telo, razgreto od napora ter vzburjenosti. Brez sramu sem strmel v njeni nabrekli bradavički, ki sta silili izpod temnega dresa. Z eno roko je dražila mojo levo bradavičko, z drugo pa si je šla med noge in se dražila kar skozi dres. Izpustil sem ročko, jo poskušal stisniti k sebi, a je pograbila moji roki in jih potisnila nazaj.
Spet sem začel dvigovati uteži, ona pa se je še nekoliko bolj približala. Sedaj sta se najini telesi že dotikali in lahko sem čutil toploto, ki je vela od nje. Ne vem točno kako, a spodvila je roki in dres ji je padel na boke, jaz pa sem imel neoviran pogled na njene prsi. Z roko si je šla pod hlačke. Zdelo se mi je, kot da njeno telo valovi v ritmu njenih prstov, ki so drseli med nogama. S hrbtno stranjo roke se je malce naslonila na moj penis, da ga je lahko čutila, medtem ko se je samozadovoljevala pred menoj. Trajalo je vsega nekaj sekund, nato pa ji je telo pretresel orgazem in privila se je čisto k meni ter se z ustnicami prisesala v moj vrat. Dvignila je prste pred moj obraz in okušal sem njene sokove, medtem ko je z drugo roko grabila po mojem mednožju med orgazmičnimi krči.
Pograbila je majico in jo slekla z mene, a tako, da jo je ovila čez moje oči kot prevezo. Čutil sem, kako njena usta potujejo po mojem trebuhu vedno nižje. Začutil sem njena usta na penisu. Pograbila ga je kar čez kratke hlače ter ga vlekla preko tkanine. Z desnico je odšla skozi hlačnico mojih kratkih hlač in začela s prsti drseti po njem. Kar nenadoma mi je sunkovito slekla hlače in ga potopila v usta. Trdno ga je stisnila z ustnicami.
»Prišel bom,« sem zasopel, a se ni dala motiti.
Poskušal sem se zadržati, a ni popustila. Čas se je ustavil od trenutka, ko sem prečkal točko brez vrnitve, do trenutka, ko mi je zašumelo v glavi. Vse mišice so se mi napele in za nekaj sekund sem imel občutek, da bom izgubil zavest. Brizgal sem vanjo v mešanici ekstaze, ki je bila že na meji bolečine.
Ne vem, koliko časa je minilo, ko je potegnila majico z mojih oči.

Seks
(Foto: iStockphoto)

»Menda naj bi med orgazmom porabil kar 1000 kalorij,« je rekla z nasmeškom na obrazu.
Brez besed sem vstal, jo dvignil na noge in jo potisnil ob steno. Bila je tako mehka, voljna, popolnoma v moji kontroli. Poljubil sem jo, grobo in jo z obema rokama prijel za dojki. Nato sem pograbil njen dres in ga potegnil navzdol preko bokov, da je zdrsel na njene gležnje. Spustil sem se med stegni in se brez kakršnekoli predigre prisesal na njen klitoris. Prijela me je za glavo in me potisnila globoko vase. S srednjim delom jezika sem polzel po njenem klitorisu.
»Močneje,« je skoraj zakričala in jezik sem z vso silo pritisnil nanjo.
Z dvema prstoma sem šel vanjo in v rahlem ritmu, ne da bi za trenutek umaknil jezik s klitorisa, prodiral vanjo. Začutil sem, kako me je močneje prijela za lase in ponovno prišla s takšno silo, da me je potisnila nazaj in sem padel na hrbet.
Nekaj trenutkov je strmela vame, ko sem ležal na hrbtu in jo opazoval. Počasi se je obrnila in mi pokazala svojo seksi ritko, ki jo je nekoliko izbočila. V trenutku sem bil na nogah ter vstopil vanjo od zadaj. Pograbil sem jo za lase in potegnil njeno glavo nazaj, da sem jo lahko poljubil na ustnice, medtem ko sem drsel vanjo.
»Oh bog, do konca te čutim,« je zašepetala, jaz pa sem povečal tempo. Prijel sem jo za boke in ritmično prodiral vanjo. Pogled na njeno zadnjico me je še dodatno vzburjal in vedel sem, da tudi v drugo ne bom prav dolgo zdržal. Bilo mi je vseeno. Prišel sem vanjo, tokrat še močneje kot prej v njena usta.

Vem, da mi ne verjamete. Ob pol desetih zjutraj, da bi seksal sredi fitnes studia? Prav imate, ni se zgodilo. V resnici sem se usedel na napravo, res nastavil na petdeset kilogramov in potegnil za ročko. Spomnim se, da je nekaj škrtnilo, nato pa sem dobil udarec po glavi in izgubil zavest. Kasneje sem izvedel, da je počil škripec in da sem nokavtiral samega sebe. Čeprav sem prišel k sebi, še preden je prišel rešilec, so me za vsak slučaj vseeno peljali v bolnišnico.


 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasov 37
Komentarjev: 27
rexi09 14.02.2012 16:26:58
A je kdo vse prebrou?
Stanko Majcen 1 13.02.2012 22:32:26
Ojaaaa...še več takih -jas sn že celi nor poleggg...brrrrrrrrrr. Pohvalno, ni kaj.
sonofoziris21 13.02.2012 15:05:06
posnetek prosim, je veliko lepše gledat, kot pa slikce! :)
 
Čiro123 13.02.2012 12:49:18
Kaj delajo pe-de-rs-ke mišice, hahaha.
pacce 13.02.2012 13:26:54
pivki trebuh je pa od 'pravih muškarčin' a ne? najbl mi je smešno ko eni zavaljeni in zanemarjeni tipi komentirajo neko žensko češ 'kaka pa je'
 
upornik22 13.02.2012 09:50:44
ooo ti packa umazana ::*)
 
word 13.02.2012 09:35:31
Se mi je kar zdel, da se bo zbudu z napolitanko v rit :D hahaha
 
hanse 13.02.2012 08:39:44
Te pa se je zbudil in bil ves moker od sanj...
Mojmir Pohle 13.02.2012 05:59:26
tako je življenje.....
iChi 20.02.2012 13:50:39
Ne ga lomt!
McClain 12.02.2012 21:19:05
kak zagovejen tekst
 
milanch 12.02.2012 21:02:17
zanimivo čtivo .d
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi