Seks v avtomobilu

Slovenka je želela seksati kar v avtomobilu

Seksi zgodba: Erotični (ne)uspehi Virgila Sokliča – 10. del

Urban Klančnik
19. april 2012, 16:08
18
Velikost pisave:

Urban Klančnik je svojo pisateljsko kariero začel s fantazijskim romanom Kalius, se nato podal v resnejše vode z romanom Geneza, kasneje pa je izdal še družbenokritični humoristični roman Droplja Krt. Spomladi 2012 načrtuje izid četrtega romana Ali mrtvi sanjajo, v katerem se loteva tematike druge svetovne vojne. Ekskluzivno za portal Moški svet je napisal serijo erotičnih zgodb, katerih glavni akter je najstnik Virgil Soklič. Izjemne karikature Virgila in njegovih dogodivščin je narisala mlada umetnica Nataša Jurca.

Virgil
Karikatura: Nataša Jurca

Prav zanima me, koliko ljudi pomisli, v tistem trenutku, ko se usedejo za volan, da imajo v rokah smrtonosno orožje. Da jih lahko nekaj alkohola, hitrost in tako naprej, spremeni v morilce, ali samomorilce. Ali še bolj grozljiva misel, da bodo pač del morbidne cestne statistike, ne da bi bili karkoli krivi.
Priznam, da je precej depresivna misel. Če dobro pomisliš, se ne bi nikoli usedel v avtomobil. Ne le, da lahko ubiješ samega sebe, odgovoren si za ljudi, ki so v avtomobilu in tudi tiste, ki so zunaj.
Ampak po drugi strani je avtomobil precej več kot le prevozno sredstvo. Je statusni simbol, nenazadnje tudi simbol svobode … v smislu premikanja iz ene točke na drugo. A še bolj pomembno, lahko je magnet za ženske.
Vem, takoj pomislimo na 'pleh pič… ženske' ampak dokazano je, da bodo ženske v osemdesetih odstotkih izbrale varnost pred ljubeznijo. In s tem pravzaprav ni nič narobe. Moški z dobrim avtomobilom se predstavi kot uspešnejši, samozavestnejši, sposobnejši od ostalih, vsaj na papirju, in avtomatično lepši. Moški ženske pač ocenjujemo glede na lepoto. Nenazadnje imamo zato cel kup lepotnih tekmovanj, ampak tudi ženske ocenjujejo moške. In to na debelino naše denarnice. Trenutno nisem prav lep.
Prav saj se zavedam, da posplošujem in da je posploševanje oče vseh zajeb, ampak trenutno se tako počutim. Zakaj?
Vozim namreč audi A5, a kar je precej bolj pomembno, zraven mene sedi Martina. Nanjo sem nor že iz osnovne šole. Ma, nanjo so vsi nori že iz osnovne šole. Ampak do danes me ni niti pogledala.
Sedaj, ko pa sem prišel na koncert s tem jeklenim lepotcem, se je to nenadoma spremenilo. Že ko sem stopil iz avta, me je vprašala, če imam prostor za njo, ko se bom vračal.
Marsikaj sem zasral v življenju, ampak to mi je uspelo. Plačal sem ji pijačo, bil sem očarljiv in ves čas koncerta je plesala ob meni. Dvakrat sem s komolcem pobrusil po njenih prsih in upal sem, da ni bilo po nesreči.

Mini krilca
(Foto: iStockphoto)

Nekaj se je igrala z DVD predvajalnikom, jaz pa sem, kolikor se je dalo, nonšalantno vozil po nočni cesti.
»Veš,« je dejala nenadoma, »noč je še mlada, ni nujno, da greva naravnost domov.«
Skoraj sem zapeljal s ceste.
»Imaš kakšno idejo?«
Nasmehnila se je in njen nasmeh me je odnesel v svet, kjer je vse lepo in erotično. Kjer preprosto ne morem narediti napake.
»Zapelji v odcep na desni,« je rekla skrivnostno.
Sedaj sem se zasmejal sam. Makadamska cesta je vodila do zapuščenega kamnoloma.
Še preden sem prav obstal, me je prijela za koleno, nato pa je njena roka potovala višje. Počasi, milimeter za milimetrom, sem čutil kako drsi po stegnu in ko je prišla do vrha, sem bil popolnoma trd. In ne le med nogama.
Drsela je z roko po njem, jaz pa sem se skoraj zaletel v skalo, ki je nenadoma 'skočila' pred avto. Nekako sem uspel ustaviti še pravi čas in ugasnil luči. V soju lune sem strmel v njene oči, ki so se svetile s pohotnim leskom, kot dva diamanta napolnjena z neuničljivo pohoto.
Hotel sem jo pograbiti, a se mi je izmuznila in se spretno kot mačka pognala na zadnje sedeže. Obrnil sem se in se nekako skobacal za njo, a me je ustavila še preden sem prišel čez sedež. Z obema rokama me je pograbila za obraz in pritisnila svoje ustnice na moje.
Bile so mehke in najprej je imela usta zaprta, nato pa so se ustnice počasi razprle in njen jezik je zdrsel do mojega. Tako hitro kot me je napadla z ustnicami, se je pognala nazaj in strmela vame s porednim nasmeškom na obrazu.
Prerinil sem se med sedežema in kar potegnila me je nase.
»Zmeraj sem mislila, da si zguba, ampak vidim da … nisi.«
Nisem je prav poslušal, trenutno je delala samo ena glava.
Takoj sem z ustnicami napadel njen vrat in zaječala je. Upam, da od užitka. Z rokama sem previdno, kot bi bila iz dragocenega porcelana, prijel za njene prsi. Na sebi je imela kratko majčko, ki je več odkrivala kot skrivala.
Potisnila me je nazaj in se povzpela name. Njen dekolte je bil le nekaj centimetrov od mojega obraza.

Seks
(Foto: iStockphoto)

»Koliko stane avto?« S svojim mednožjem je pritisnila na moje in iz čistega užitka sem vrgel glavo nazaj. Bil sem že čisto blizu orgazma. Poljubil sem jo med dojki in z jezikom obliznil nežno kožo med njima.
»Ne vem,« sem zamomljal, »kakšnih 30.000?«
Naslonila se je nazaj na sprednji sedež in še močneje pritisnila name, v nekakšni perverzni simulaciji penetracije.
Spet sem jo prijel za prsi in čutil nabrekli bradavički skozi modrček ter tkanino majice.
»Oh bog, samo da mi ne bo prišlo prehitro,« sem pomislil in poskušal zatreti vsaj delček sle v sebi. To je to. Večer, ko bom izgubil nedolžnost in to z dekletom svojih perverznih sanj.
Pograbila je spodnji del svoje majice in jo začela počasi vleči iz sebe. Niti za trenutek ni prenehala drseti po meni.
Za trenutek sem strmel v njene prsi, pokrite z vijoličastim nedrčkom.
»Ne morem opisati kako si te želim?« sem šepnil tiho. »Že vse od osnovne šole …«
Nasmehnila se je in za ta nasmeh bi ubijal, če bi bilo potrebno.
Glavo sem približal čisto zraven njenih prsi. Dišala je po nekem eksotičnem parfumu, ki pa se je mešal z njenim nežnim naravnim vonjem, in ki me je dobesedno spravljal iz uma od pohote. S prsti sem začel brkljati za njenim hrbtom, da bi ju čim prej spravil iz ječe modrca.
Uspelo mi je sneti dva kaveljčka, tretji pa se ni dal tako lahko.
»Resno? Nisem vedela, da sva se poznala že v osnovni šoli?«
Preklinjal sem svoje nerodne prste in kaveljčke, ki so očitno narejeni tako, da jih deviška roka ne more sneti. Uspelo mi je namreč sneti tretjega, a sta se nekako ponovno povezala prva dva.
»Sošolca sva bila,« sem rekel bolj podzavestno, ne da bi prav premišljeval o svojih besedah.
»Evreka,« hm, nisem čisto prepričan, da je besedica primerna v tej situaciji. Nekaj pa je le bilo dobro pri vsem skupaj. Ko sem se ukvarjal s kaveljčki, sem malce pozabil na svojo pohoto in se nekoliko oddaljil od orgazma.
Potegnil sem modrc in jo poljubil na desno dojko. Z jezikom sem pritisnil na bradavičko in se začel igrati s konico.
Bil sem popolnoma očaran. Občutek bradavičke in njene neposredne okolice je bil čisto drugačen od kože, ki ju je obkrožala. Precej bolj nežen in gladek. Kar presenetilo me je, ne le sestava, temveč, da sem to sploh opazil.
»Tvoji starši morajo biti precej bogati, če so ti kupili takšen avto?«
»Saj ga niso.«
Njene roke so zdrsele pod moj pas in odprle gumb na mojih hlačah. Telo se mi je začelo tresti od pričakovanja, ko je počasi odprla zadrgo. S prsti je prijela za moj penis.
»Kaj si ga kupil kar sam?«

Kako preprečiti prezgodnjo ejakulacijo - 1
(Foto: iStockphoto)

Zasmejal bi se, a sem bil v popolni ekstazi.
»Ma kje, foter je zadel nagrado. Šest mesečno testno uporabo avtomobila.«
Otrpnila je, jaz pa sem bil, ne da bi opazil njeno otrplost, še zmeraj z jezikom prisesan na njeno desno bradavičko.
»Torej sploh ni tvoj avtomobil?« Nisem opazil neke posebne trdote v njenem glasu.
»Seveda ne, doma imamo starega peugeota. Če na eni strani premočno zaloputneš z vrati, se na drugi strani odprejo. Prav zabavno.«
Dobesedno vrgla se je z mene. Pograbila je modrc, in ga oblekla precej hitreje kot sem ga jaz spravil z nje. Le trenutek za tem je bila na njej tudi majica.
Kaj češ, po nekaj nerodnih poizkusih, da bi jo vseeno osvojil, in mentalnem zapisku, da moram nehati govoriti med predigro, sem jo odpeljal domov.
Ko je stopila iz avtomobila, sem jo še vprašal, če jo lahko pokličem, a je odgovorila, da se bova tako ali tako videla v šoli.
Odpeljal sem se domov in poiskal tisti skriti DVD v moji omari.

»Foter, mislim, da je čas, da dobim svoj avtomobil.«
Oče me je pogledal postrani. »Včeraj si ukradel audija, sedaj pa rineš v nove težave?«
»Ampak …«
»Na tankem ledu si sine, jaz ne bi testiral svoje sreče, če bi bil ti.«
»Ampak …«
Njegov pogled je jasno kazal, da je bolje, če moja usta naslednjih nekaj tednov ostanejo zaprta. Ampak zadeva zame še ni bila končana. Saj nisem pohlepen, kakšen star mercedes bi bil čisto v redu. Mislim, da bi nagnil tehtnico mojih erotičnih podvigov na pravo stran.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,4
glasov 30
Komentarjev: 18
 
tmarjan24 14.01.2018 19:59:10
takojšnje posojilo Prejemajte posojilo od 5.000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in ki traja od 1 do 30 let. Resne in zanesljive ponudbe o varnosti. E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
Frane Šajn 25.04.2013 20:25:18
A Aavstrijka pa nebi al kaj!?
Aleksandar22 15.04.2012 19:56:44
Fauš?.. idite v amsterdam :)
 
edin.zn 15.04.2012 19:30:02
@BigLebowski - 1 uro?Nevem kaj je fora tega ampak mislm da moja punca v dobre pou ure doživi več kot si ti sposoben v celemu tednu tvojih "ur"...Patetično, ura, ura pa pou, dve,...!
edin.zn 15.04.2012 20:58:12
To je bilo splošno rečeno za vse 1 urne spolne odnose, to še v porničih ni ;) Drugače pa, hvala Bogu ne pijem, tako da ti mene sigurno nebi nabrisal, če bi pa hotel, lahko jaz tebe mal okol kepe nabrišem :D
BigLebowski 15.04.2012 19:00:24
Dečki kako sem jaz včeraj eno uro seksal. Brez zamere, ampak nekje sem se moral pohvalit...
waco 15.04.2012 22:55:05
v sanjah ! hihihi!
jamajaka 15.04.2012 14:09:25
bla bla bla dejte kal pamentnejšega
na 24ur to je totalen obup
Frater 15.04.2012 13:46:26
Fant je nesiguren in zmeden, trpi pa tudi pomanjkanja samozavesti. Tistega stareha Peugeota naj odpelje na servis, le tam mu lahko izkušeni mojstri pomagajo! Lotijo naj se menjalnika kot tudi izpušne cevi, ali pa kar opravijo veliki servis.
vijakica321 15.04.2012 09:55:50
meni osebno najbol paše u autuu, res je zabauno lahko probaš veliko novih stvarii in zaradi majhnosti prostira si ves čas v fizičnem stiku z fantom ali punco .... :)))<33 i love sex in the car ...
ferenČek 15.04.2012 10:22:04
a na menjalniku si tud že probala sej veš mal se spotakneš pa to pa je notri.........
Miki777- 15.04.2012 12:11:26
me samo zanima kako ti blestiš v matematiki in ostalih predmetih v šoli...
Strok 15.04.2012 09:19:56
v avtomobilu!!!!! to pa je novica!
 
15.04.2012 09:14:05
Hm ,če bi taka lepotička želela mene v avtu ,hm ,bi vedno želela imwti starejšega možkega ,ker se ne damo kar tako ,.No naj sexajo kolikor jim je volja saj to je še edino kqr imaš od živlenja .....Resesija pride potem ,ko ti vse dol visi ...
azzurro911 15.04.2012 12:35:45
Janez, jst sm vsa vlažna ob pogledu na tvoj ksiht in prekrasne brkice.
kurcvasgleda01 15.04.2012 12:39:20
te si ti že dolgo v recesiji..:)
JEZKE-BLOKIRAT 16.04.2012 03:37:08
azzurro911 men se tvoj moz smili ce si taka v resnici kot si na sliki
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi