takole ga žura bivša zajčica - 8

Seksala sta v šotoru na slovenskem festivalu

Urban Klančnik
09. maj 2012, 14:26
6
Velikost pisave:

Dva tujca v šotoru, popolnoma predana strasti, ki lahko izgine v trenutku!

Urban Klančnik je svojo pisateljsko kariero začel s fantazijskim romanom Kalius, se nato podal v resnejše vode z romanom Geneza, kasneje pa je izdal še družbenokritični humoristični roman Droplja Krt. 20. aprila 2012 je izšel še njegov četrti roman Ali mrtvi sanjajo?, v katerem se loteva tematike druge svetovne vojne. Ekskluzivno za portal Moški svet je napisal serijo erotičnih zgodb, katerih glavni akter je najstnik Virgil Soklič. Izjemne karikature Virgila in njegovih dogodivščin je narisala mlada umetnica Nataša Jurca.

Uspešna ženska - 2
(Foto: iStockphoto)

Ležal sem v popolni temi, ko so me nenadoma poiskale njene ustnice. Zasmejala se je, ko je najprej zgrešila in me poljubila na nos, a se je hitro spustila nekoliko nižje in z jezikom prodrla med moje ustnice. Ležala je na meni in z medenico rahlo pritiskala name. Čutil sem, kako se njeni lasje rahlo, kot bi bili iz pajčevine, dotikajo mojega obraza.
Ker je bila popolna tema, so začeli polno delati vsi moji drugi čuti. Predvsem moje ustnice, s katerimi sem čutil vsak dotik njenih, vsak drsljaj njenega jezika, ki je gibko kot vlažna kača okušal mojega. Z roko sem potoval čez njen hrbet in z dlanjo otipal njeno zadnjico, tako napeto, da bi lahko od nje odbil kovanec, kar sem si pravzaprav želel.
Dvignila se je od mene in še trdneje pritisnila s svojim mednožjem na mojega. Bilo ji je všeč in ponovno se je zasmejala ter s ščegetavčkom, čeprav čez dvojne hlače, pritiskala naravnost na moj penis.
Slišal sem, kako je slekla majico, in z rokama takoj prijel njeni dojki, ki ju v popolni temi nisem mogel videti. Vsaj ne z očmi. Gledal sem ju z rokami. Najprej od vrha. Tipal sem s konicami prstov vrhnji del njenih dojk ter počasi potoval nižje, zdrsel preko bradavičk, ki sta me veselo pozdravili. Šel sem pod njiju in ju s štirimi prsti požgečkal po spodnjem delu, nato pa sem se vrnil do bradavičk. A ne z rokami. Dvignil sem se v polsedeč položaj in z jezikom obliznil njeno levo bradavičko, hotel sem se igrati z njo, a me je močno pritisnila nase.
»Ne paše mi, če je direktno po bradavički,« je rekla šepetajoče.
»Op-oprosti,« sem zamomljal, prepričan, da bo skočila z mene in odšla, a se je samo nasmehnila.
»Saj ne moreš vedeti, neumnež …« njen smeh je bil tako sladek, da sem ga moral prekiniti s poljubom. Pri tem pa sem z brado pobrusil po njenih prsih in začutil prav nenavadno željo, da bi to ponovil. Nisem, ker se mi je zdelo precej neumno.
Spet sva se več minut samo poljubljala in medtem sem drsel z rokama po njenih prsih, a se izogibal direktnega stika z bradavičkami.

Dokazano – rdeča je barva neukrotljivega poželenja - 5
(Foto: iStockphoto)

Ona je začela hitreje drseti po meni, čeprav sva še oba imela na sebi hlače. Očitno je zadela dobro točko, saj se je njeno globoko dihanje sprevrglo v stokanje.
»Oh, bog, Virgil,« je zašepetala na moje uho in me stisnila k sebi, kot da bi me želela potegniti vase. »Prišla bom.«
Najlepše besede v zgodovini človeštva in ni pomembno v katerem jeziku. Želel sem si, da bi jo lahko gledal, ko je prišla. Ampak saj v bistvu sem jo, samo ne z očmi. Njeno telo je prekrila orgazmična plima in popolnoma nekontrolirano se je začela tresti, njene roke pa so skoraj zlomile moj vrat. Če sem iskren, ne bi imel nič proti takšni smrti. Mislim, po mojem orgazmu.
»Ojoj, takšna orgazmična p...... sem,« je rekla in kljub temi sem čutil njen nasmeh na obrazu.
Ko se je nekoliko umirila, je dvignila mojo majico in me poljubila na prsi. Poiskala je mojo bradavičko in začela z jezikom krožiti okoli nje. Kar streslo me je. Vse telo mi je preplavila nekakšna topla mehkoba, ki se je čedalje bolj lokalizirala pri mednožju. Z roko je potovala do pasu, ne da bi se odmaknila od bradavičke. V kratkem trenutku je odprla gumb in zadrgo na hlačah ter ga prijela s prsti in ga potegnila ven.
»Stoj,« sem skoraj kriknil, »prišlo mi bo …« Imel sem celo občutek, da sem bil blizu orgazma, še preden se ga je sploh dotaknila. Mislim, da bi mi prišlo samo z draženjem moje bradavičke.
Odmaknila je roko in se ulegla poleg mene.
»Jaz hočem še enega,« je šepnila in si slekla hlače ter hlačke. Začel sem iskati kondom, a je preprosto pograbila mojo roko. »S penetracijo mi ne pride …«
Mojo roko je potisnila med svoja stegna, me prijela za dva prsta in mi dobesedno pokazala, točno kje in kako naj drsim. Tega sem bil izjemno vesel, saj priznam, da se tam spodaj ne znajdem ravno najbolje.

Virgil
Karikatura: Nataša Jurca

Ustnice je naslonila na moje prsi in čutil sem njeno vlažno sapo.
»Začni počasi,« je šepnila.
»Umiril sem svojo roko in počasi, v konstantnem tempu, drsel čez tisti čudoviti gumbek.«
»Tako ja. Oh, ko bi vedel, kakšen je občutek …«
Lahko sem si samo približno predstavljal, kakšen je občutek. Seveda samo preko lastnih izkušenj.
»Sedaj pa hitreje, ne prehitro, samo hitreje … oh, Virgil …«
Srce mi je kar poskočilo, ko je šepnila moje ime. Ni mislila na koga drugega, mislila je name. Pravzaprav precej nenavadno, glede na to, da sem jo spoznal pred dvema urama.
Skočila je, kot da bi jo zabolelo, zato sem malce odmaknil roko, a jo je takoj grobo potisnila nazaj.
»Ne nehati …, prosim te …, ne …«
Še nekoliko sem pospešil tempo in rahlo je privzdignila zadnjico ter s hrbtom pritisnila name. Z obema rokama je prijela za moje boke, da se je s prsti dotikala mojih ritnic. Njeni nohti so se zakopali v meso, jaz pa sem še malce pospešil.
Zakričala je in z obema rokama prijela mojo roko ter jo trdno stisnila ob svoje mednožje, z medenico pa je suvala po njej. Nehala je šele po kakšnih dveh minutah, v vsem tem času pa je vpila med orgazmičnimi krči.
Še zmeraj je ležala s hrbtom na meni in me z desnico počasi prijela za penis ter ga speljala med nogama. Z glavico je začela drseti po sramnih ustnicah in popolnoma sem otrpnil. Moral bi natakniti kondom, a je bil užitek preprosto premočan, da bi jo lahko ustavil. A nisem vstopil vanjo, kar bi bilo zame prvič v življenju.
Nenadoma je obstala in umaknila roko. »Oh, sranje, koliko je ura?«
»Kaj?«

Seksi poletje
(Foto: iStockphoto)

Vrgla se je z mene in oslepila me je svetloba iz telefona.
»Oh, sranje, čez petnajst minut začnejo.«
Mrzlično se je začela oblačiti.
»Kaj pa počneš,« sem skoraj zavpil, bolj prestrašen kot zaprepaden.
»Kyuss začnejo igrati čez petnajst minut. Oprosti, Virgil, ampak samo zaradi njih sem prišla na festival.«
Hitro se je oblekla in odprla zadrgo na šotoru, jaz pa sem, zgoraj brez in penisom, ki je bingljal iz hlač, strmel za njo.
»Se vidiva,« je še zavpila in izginila v temo, ne da bi zaprla vhod šotora.

Če se morda spomnite, sem pred skoraj mesecem očetu ukradel avto, čeprav še nimam pravega izpita in ne smem voziti brez nadzora. Za to sem bil kaznovan tako, da sem moral celo poletje, brez pogojnega izpusta, delati v proizvodnji tiskarne. In svojo kazen sem pogumno prenašal, brez pritoževanja. Sredi avgusta pa je do mene prišel oče. V roki je držal dve karti, na katerih je pisalo z velikimi črkami, Boomblastfest. Iron Maiden, Slayer, Kyuss, Satyricon, Nevermore, Machine Head, Meshuggah, Motörhead in tako naprej. Pač vse, kar odraščajoča rokersko-metalska duša potrebuje na festivalu. Resno, moj foter je najboljši. Že mesece prej sem sanjal o tem festivalu, a so se sanje podrle tisti trenutek, ko sem ukradel avtomobil. Pravzaprav, ko sta me starša ujela.
Kakor koli že, imel sem tri dni časa, da pozabim na tiskarske in šivalne stroje ter uživam v dobri glasbi. Potem pa se je zgodilo še tole z Ireno. Seksi dvajsetletnica, ki ni imela tako rekoč nikakršnih zadržkov, ne glede starosti ne samega seksa. Na žalost pa je bila tudi goreča ljubiteljica skupine Kyuss. Kaj češ.
Sprva sem mislil, da bi sam dokončal njeno delo, a sem si premislil. Moja roka ne bo šla nikamor, Kyussov pa verjetno ne bom imel več priložnosti videti. Poleg tega, morda pa bo Irena po koncertu še zmeraj za.
Takoj lahko povem, da je sploh nisem našel, naslednji dan pa sem jo videl z nekim svetlolasim dolgolascem. To je bil najboljši festival v mojem življenju. Upam, da so vsi takšni.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasov 22
Komentarjev: 6
Nejc Hartman 03.05.2012 23:25:24
povnega dober...
 
cLex 30.04.2012 09:27:05
Dej ne nategujte folka, kyussi niso igrali na nobenem slovenskem festivalu.
Pteln 30.04.2012 08:29:21
Jst sm pa učeri sexal v dvigalu. Ooooooooooooooooooooooooooja
 
Tiranosaurusrex 30.04.2012 06:41:32
Tale ima pa hudo mokre sanje.
rexiO9 29.04.2012 17:48:10
js bi tudi v šotoru
rexi09 29.04.2012 17:51:57
Krades indetiteto, ni lepo
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
Tagi