Speče lepotičke - 10

Med seksom v hotelu je do nje čutil globoko ljubezen …

Seksi zgodba: Erotični (ne)uspehi Virgila Sokliča – 13. del

Urban Klančnik
03. junij 2012, 13:13
1
Velikost pisave:

Ko se združita moški in ženska v popolni ljubezni, dvojnost ne obstaja več, je samo ena duša, ki se je končno združila.

Urban Klančnik je svojo pisateljsko kariero začel s fantazijskim romanom Kalius, se nato podal v resnejše vode z romanom Geneza, kasneje pa je izdal še družbenokritični humoristični roman Droplja Krt. 20. aprila 2012 je izšel še njegov četrti roman Ali mrtvi sanjajo?, v katerem se loteva tematike druge svetovne vojne. Ekskluzivno za portal Moški svet je napisal serijo erotičnih zgodb, katerih glavni akter je najstnik Virgil Soklič. Izjemne karikature Virgila in njegovih dogodivščin je narisala mlada umetnica Nataša Jurca.

 

Kaj vas na ženskah najbolj pritegne?
(Foto: iStockphoto)

Umazan moški je stopil v gostilno in se, ne da bi pogledal ostale goste, bolj vrgel na stol kot usedel.
»Vina,« je zavpil in čedna natakarica je stopila do njega ter se sumničavo zastrmela vanj. Raje je stala nekoliko bolj stran, saj jo je vonj, ki je vel od moškega, silil na bruhanje.
»Kaj boste?«
Moški jo je pogledal z utrujenim obrazom in zdelo se je, da je ne razume prav dobro.
»Saj sem rekel, vina mi prinesi!« je izpljunil stavek proti njej.
»Belo ali rdeče?« njen glas je bil še zmeraj vljuden.
»Belo, pa cel liter …«
S peresom je nestrpno potrkala po beležnici, ki jo je držala v roki.
»Imamo rumeni muškat, haložana, laški rizling, renski rizling, šipon, zeleni silvanec, radgonska ranina, chardonnay ...«
»Prekleto ženska, samo zagrabi prvo steklenico, ki ti pride pod roko.«
Namrdnila se je in nekaj zamomljala ter se kmalu vrnila s steklenico belega vina, ki jo je postavila na mizo, poleg nje pa je postavila še kozarec.
Moški je pograbil steklenico in v dolgih požirkih pil direktno iz nje. Poleg njega so bili za sosednjo mizo še štirje starejši moški, ki so strmeli vanj, medtem ko je na dušek izpraznil več kot polovico steklenice.
»Je kaj narobe?« je vprašal eden od njih.
Moški ga je pogledal s steklenimi očmi in nekoliko zmajal z glavo, da so mu črni lasje, ki so mu segali pod brado, prekrili oči. A skozi njih so vseeno lahko videli njegove oči, ki so se svetile v temačni grozljivosti.
»Narobe?« je dejal z renčečim glasom, »marsikaj je narobe. Naj vam povem zgodbo o prekletstvu Andreja in Ane ...«

Ta pogovor se je zgodil eno leto, preden sem se rodil, se pravi približno 19 let nazaj.

… Andrej je strmel v Ano. Bila je tako lepa, da mu je vzelo sapo. Že na sprejemu ni mogel odmakniti oči od nje. Pravzaprav od trenutka, ko jo je spoznal, ni mogel odmakniti pogleda z nje. Imel je eno srce in od tistega trenutka je pripadalo samo njej.
Ležal je na njej in ta trenutek sta samo strmela drug drugemu v oči. Lahko je videl ljubezen v njenih očeh. V teh zelenomodrih očeh, ki so vodile globoko v njeno dušo in srce.
Njene prsi so se z bradavičkami dotaknile njegovih vsakič, ko je vdihnila.
Nista prvič tako ležala, a današnja noč je bila posebna. Čeprav že prej nobeden od njiju ni imel nobenega dvoma o tem, pa je ta noč pomenila, da bosta večno skupaj. Da si bosta ustvarila družino, se skupaj postarala, če bo vse po sreči. Nič ne more biti, kar bi ju lahko ločilo, saj svet ni obstajal. Vsaj v tem trenutku ne.
Z roko je potovala pod pas in ga prijela za penis ter ga začela usmerjati vase, a se je umaknil.
»Vso noč imava pred seboj,« je šepnil in jo rahlo obrnil na trebuh. Vedel je, kaj ima rada, a je nekaj trenutkov samo strmel v njeno telo. S pogledom je potoval preko beline njenega hrbta, se za trenutek ustavil na njeni zadnjici, ki je bila zapeljivo izbočena in nato v celoti zaobjel tisto postavo sončne ure, ki moške spravi ob ves razum, kolikor ga premorejo.

karikatura - 1
Karikatura: Nataša Jurca

Roko je imel vseskozi na njenem hrbtu, samo zato, da niti za trenutek ni izgubil stika z njo.
Rahlo jo je poljubil na vrat, tik pod zatiljem. Enkrat mu je dejala, da je to zanjo ena najmočnejših erogenih con. Z jezikom je rahlo potoval do zatilja in se nato spet spustil nekoliko nižje. Pazil je, da ni bil njegov jezik preveč vlažen, moral je biti ravno prav. Nato jo je večkrat rahlo poljubil in se s poljubi začel počasi spuščati proti levemu ramenu. Zastokala je in to je bil znak, da se lahko začne spuščati nižje. S konicami prstov je, ne preveč na rahlo, pritisnil na njeno kožo in se začel počasi spuščati proti njeni zadnjici. Tik preden je prišel do nje, se je ustavil. Nagonsko je privzdignila ritko, on pa se je zasmejal. Vedel je, kje si želi, da bi bile njegove roke.
Trdno je z dlanmi pritisnil na ritko in jo začel masirati in ko je čutil, da se je popolnoma sprostila, je začel zmanjševati moč pritiska. Po kakšni minuti je samo še drsel po njeni zadnjici in večkrat zdrsel med njena stegna, se spustil do kolen in ponovno zdrsel proti vrhu, kjer sta se njeni dolgi nogi srečali. Čisto rahlo je s konicami prstov začutil vrhnji del njenih sramnih ustnic in nato pritisnil nekoliko močneje. Ne toliko, da bi s prsti vstopil vanjo, le toliko, da je prišel do sokov.
Zdrsnil je malce više in začutil njen ščegetavček. Kar stresla se je in z rokama trdno prijela za blazino pod svojo glavo. Drsel je po ščegetavčku, istočasno pa jo je poljubil na ritko.
»Hočem te v sebi,« je zahlipala in njen glas mu je pravil, da ni daleč od orgazma.
Takoj se je pognal nanjo in od zadaj vstopil vanjo. S sramno kostjo se je naslonil nanjo in jo ponovno poljubil na vrat. Prodiral je vanjo, ne le s penisom, temveč z vso ljubeznijo, kar jo je premogel, in ta je bila neskončna.
Začela je vpiti, a to še niso bili orgazmični kriki. Sedaj je popolnoma izgubil še tisto malo kontrole, kar jo je premogel. Drvel je vanjo z vso močjo, brez nekega pravega ritma, in samo njeni orgazmični kriki so ga zbudili iz globokega živalskega transa. Ustavil se je in nekaj trenutkov je ležal na njej, nato pa se je splazil z nje. Glavo je imela obrnjeno proti njemu. Njeni lasje so se lepili na pot na njenem čelu in z utrujenim nasmeškom je strmela vanj.
»A se zavedaš, da jutri ne bom mogla hoditi?«
Nasmehnil se je in s prstom zdrsel po njenih ustnicah.
»Jutri bova cel dan preživela postelji, tako da ti ne bo treba … Na medene tedne greva šele naslednji teden, tako da ne vidim nobenih problemov.«

Lovec na ženske trofeje
(Foto: iStockphoto)

Zvlekla se je čisto k njemu in ga poljubila, nato pa se je spustila nižje. Ležal je na boku in z roko je pograbila njegov penis ter se z ustnicami spustila nanj. Iz prsi mu je ušel izdih in nagnil je glavo nazaj. Čutil je njene ustnice na glavici in jezik pod njo in zdelo se mu je, da mu bo telo raztrgalo od čistega užitka. Ko je čutila, da je začel že rahlo trzati, se je dvignila stran od njega.
»Danes moraš priti v mene,« je rekla s porednim nasmehom na obrazu. »Hočem čutiti, kako boš prihajal vame.«
Prijel jo je za ramena in jo grobo pritisnil na hrbet, ter se trenutek za tem znašel v njej. Sprva globoko, kolikor je lahko, nato pa se je potegnil nekoliko nazaj, da je vanjo prodiral samo z glavico. Čutil je ščemenje v predelu trebuha in nato do konca pritisnil vanjo. Vse njegove misli so izginile v eksploziji orgazma in z zobmi se je zakopal v njen vrat. Ona ga je prijela za zadnjico in ga potegnila še globlje vase. Čutila je, kako njegova topla sperma brizga vanjo, kako se njegovo mišičasto telo trese od orgazmičnih krčev, dokler ni nemočno obležal na njej.

Verjetno se sprašujete, kaj ima tole veze menoj. Zagotavljam vam, da ima.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 12
Komentarjev: 1
googleboy1 06.05.2012 15:53:17
no ja...
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi