Seksi

Med seksom sta ga vrgli iz sobe

Erotični (ne)uspehi Virgila Sokliča – 46. del

Urban Klančnik
23. december 2012, 09:11
4
Velikost pisave:

Človek živi in se uči. Večina se uči iz lastnih napak, ampak občasno nisi nič kriv, a se vseeno zgodijo stvari, na katere se pač ne da vplivati.

Ne vem, koliko je bil Matic ljubitelj klasične glasbe, vsekakor pa je bil ljubitelj deklet, ki so se z njo ukvarjale. Četrtek je bil na festivalu KANT dan, posvečen klasični in etno glasbi. In moram reči, da sem se sprva tega dneva najmanj veselil, ampak sem hitro spremenil mnenje. Predvsem sem bil navdušen nad tolkalsko zasedbo STOP. A tokrat ne nameravam nakladati o sebi. V četrtek je namreč na svoj račun prišel Matic. Hm, prav zanimivo prikladno je, da se je vsakemu od nas zgodilo nekaj posebnega, ravno v pravem vrstnem redu in ravno v tem tednu. Sliši se, kot da bi si nekdo vse skupaj izmišljeval.

Virgil
(Foto: iStockphoto)

Matic je strmel v prikupno rdečelasko, ki je na odru igrala violino. Imela je noro seksi pegice, ravno pravšnje prsi in čisto modre oči. Spogledovala se je z občinstvom, ki je bilo v glavnem sestavljeno iz moških, ki so bolj ali manj strmeli vanjo.
"Moram jo spoznati," mi je šepnil Matic in glede na to, da sem dan prej seksal s Tino, sem mu privoščil. Hm, tole se je slišalo precej grozno, in to z vseh pogledov.

Matic je nekako živčno hodil po festivalni dvorani, ko je končno srečal rdečelasko. Izvedel je, da ji je ime Tanja, in povabila ga je na žur v njeno sobo. Tam so bile še tri violinistke in njihov tolkalist ter ogromno piva, vina, viskija.
Matic je najprej v roke vzel akustično kitaro, ki je stala v kotu.
"Ali igraš?" ga je vprašala ena od punc.
"Malo," je prikimal.
Zabrenkal je nanjo. "Kitara je kot ženska. Ubrati moraš prave strune." Saj se je zavedal, da je bila totalna neumnost, ampak dekleta so se vseeno zasmejala.
"Ali znaš kaj od Flogging Molly?" je nenadoma vprašala Tanja in zaigral je Float.
"Kul." Tanja je skočila po violino in se mu pridružila. In takrat je Matic že vedel, da je prišel v ožji izbor.

Ostali sta samo Tanja in Anja, kar se je Maticu zdelo zelo smešno in zelo seksi. Anja je sedela na njegovi levi, Tanja na desni in začel je premišljevati, kako bi se znebil še Anje, da bi bil sam s Tanjo, ko se je nenadoma zgodilo.

Virgil
Karikatura: Nataša Jurca


Tanja se je privila k njemu in pograbila njegov obraz ter ga poljubila. Na drugi strani se mu je približala Anja in položila roko na njegovo koleno. Nenadoma je Anja pograbila Tanjin obraz in jo poljubila. Njune ustnice so se združile tik pred njegovim obrazom. Anja je začela odpirati Tanjino bluzo, Tanja pa je Matica začela božati med nogami.
Odprla je gumb na hlačah in ga potegnila na plano ter se s prsti igrala z njim, medtem ko je še zmeraj poljubljala Anjo. Ta ji je že slekla srajco in se začela igrati z njenim oprsjem.
Matic ji je poskušal sleči modrček, a je trajalo predolgo, zato ga je Anja odrinila in ga slekla kar sama.
Tanja je potegnila majico z njega in se mu usedla v naročje. Poljubila ga je na prsi in se z obema rokama zakopala v njegove bradavičke. Anja je stopila za njo in jo začela poljubljati po vratu in jo božati po prsih.
Tanja se je nagnila nazaj in njune ustnice so se ponovno združile v vroč poljub. Še zmeraj se je s prsti igrala z glavico, nato pa se je rahlo vzdignila in vstopil je vanjo.
Poljubljal jo je po prsih in istočasno poljubljal tudi Anjine roke, vendar jih je ta umaknila. Začela je poljubljati Tanjo po hrbtu in se spuščati čedalje nižje. Istočasno se je začela slačiti in kmalu je njena obleka ležala pri njenih nogah.
Tanja pa se je prijela za Matica in se stisnila k njemu, da je imel obraz zakopan v njene rdeče lase. Čutil je, kako prodira vanjo in čeprav je imel na sebi kondom je bil občutek tako božanski, da ni mogel več dolgo zdržati. Bilo ga je sram, a si preprosto ni mogel pomagati.

Virgil
(Foto: iStockphoto)

"Prihajam," je zašepetal in začel brizgati vanjo. Nekaj trenutkov je še obsedela na njem, nato pa se je dvignila z njega.
Anja jo je prijela za roko in jo obrnila proti sebi. Pogledala je Matica.
"Mislim, da te ne potrebujeva več."
Tanja se mu je nasmehnila in skomignila z rameni. Potegnila je Anjo na tla in se ulegla nanjo. Vedela je, kaj je bilo njeni ljubimki všeč. Z desno nogo se je prerinila med njene in pritisnila svoj ščegetavček na njenega. Počasi in čutno je začela drseti s ščegetavčkom ob ščegetavček. Anja je začela stokati in pritisnila svojo ljubimko tesneje k sebi.
Matic je popolnoma začaran strmel v čudoviti telesi, ki sta plesali ples naslade. Počasi, z občutkom in postopoma sta povečevali tempo. Anji se je telo nekajkrat zatreslo, nato pa je nenadoma vrgla glavo nazaj in iz grla se ji je izvil krik. Nato sta nekaj trenutkov samo ležali druga na drugi.
Matic je vstal, da bi se jima spet pridružil, a ga je Anja odrinila. Vstala je in odprla vhodna vrata.
"Saj sem ti rekla, da te ne potrebujeva več."
"Ampak …"
Potisnila ga je skozi vrata in za njim vrgla njegovo obleko. Ko je zaprla vrata, je skozi špranjo videl, da je Tanja iz predala potegnila vibrator in ga vklopila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,5
glasov 12
Komentarjev: 4
slovenc79 26.05.2015 22:59:37
bedarija..
TRUMPP 23.12.2012 17:57:33
Pa kdo še to sploh bere?
an(A)rhist 23.12.2012 18:12:34
jaz... NE
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi