seksi ritke - 18

Koprčanka seksala s tujcem v hotelski sobi

Erotični (ne)uspehi Virgila Sokliča

Urban Klančnik
19. april 2012, 16:05
44
Velikost pisave:

Njene oči so bile oči divje mačke in njen pogled me je prebadal, kot da lahko vidi skozi mojo obleko. Vedel sem, da čaka. Čaka na tisti trenutek, ko me bo od strasti skoraj dobesedno razneslo.

Urban Klančnik je svojo pisateljsko kariero začel s fantazijskim romanom Kalius, se nato podal v resnejše vode z romanom Geneza, kasneje pa je izdal še družbenokritični humoristični roman Droplja Krt. Spomladi 2012 načrtuje izid četrtega romana Ali mrtvi sanjajo, v katerem se loteva tematike druge svetovne vojne. Ekskluzivno za portal Moški svet je napisal serijo erotičnih zgodb, katere glavni akter je najstnik Virgil Soklič.


Za neverjetno potenco - 6
(Foto: iStockphoto)

Nasmehnila se je, a se mi je zdelo, kot da je v njenih očeh tudi malce strahu, ki se meša s čistim poželenjem. Kako za vraga sem se s to boginjo pohote, to seksi Primorko, znašel v hotelski sobi!?
Stopila je mimo mene in se ulegla s trebuhom na posteljo. Vrhnji del njenih polnih prsi se je sramežljivo odkril mojemu pogledu izza črnega modrca, ki bi, kolikor vem, lahko bil tudi temno moder. Zadnja stvar, ki me je zanimala, je bila barva tega prekletega, čudovitega modrca.
Svoj um sem moral zapreti v pretkano mrežo samokontrole, da nisem preprosto vstal in se vrgel nanjo kot žival, ujet v čisto energijo naslade. Ne še, ko bo pripravljena, me bo poklicala. Morda brez besed, morda samo s pogledom. Do takrat pa bom užival v pričakovanju.
Niti za trenutek ni svojih lepih rjavih oči obrnila stran od mene. Strmel sem vanje, strmel sem v njene dolge noge, pokrite samo s svileno kožo, pogled na njeno, do popolnosti zaobljeno ritko, pa mi je zastirala bela srajca, ki jo je pokrivala ravno toliko, da je nisem mogel videti.
Globoko je vzdihnila in pustila, da so njeni temno rjavi lasje padli med njene prsi kot igrivi svileni prsti. Z rameni je nekoliko zaokrožila in potegnila srajco, da je zdrsela naprej ter razkrila črne tangice, ki sem jih slutil, že ko je stopila v sobo. Zastokala je, skoraj neslišno, in ne zaradi tega, ker bi čutila kakšno posebno fizično ugodje, temveč ker je čutila, videla moje vzburjenje, ki sem ga z vso močjo kontroliral.
Spustila se je še nekoliko nižje in si z jezikom obliznila rdeče ustnice. »Prosim,« je šepnila.
Dvignila se je na kolena. Spet se je zasmejala in njen nasmeh je bil tako lep, tako seksi. Za njenimi ustnicami sem lahko videl delček njenega mokrega jezika in hrepenel sem po njem.

Virgil Soklič - 1
Karikatura: Nataša Jurca

V trenutku so bile zaponke na hrbtni strani odpete in strmel sem v temno kožo njenih nabreklih bradavičk. »Oh bog, prav tako vzburjena je, kot sem jaz,« sem pomislil.
Nisem več zdržal, po tem niti ni bilo potrebe. Nekaj gumbov je odletelo, ko sem preveč na silo slekel srajco. Vseeno mi je. Še medtem ko sem nerodno vlekel srajco s sebe, sem stopil do postelje in jo skoraj pregrobo potegnil k sebi. Najine ustnice so se srečale v gorečem poljubu in lahko sem okusil njeno šminko, ki se je mešala z vlažnostjo ter okusom njenega jezika. Vem, kaj me privlači na ženskah, a nimam pojma, kaj bi lahko njih privlačilo na meni. Ne, ne bom izgubljal časa s premišljevanjem o tem, kaj je to boginjo pripeljalo v mojo posteljo.
Spet je nekaj zamomljala, a je nisem razumel. Želel sem jo pritisniti ob blazino in takoj vstopiti vanjo, a me je zadržala na kolenih. Z roko je sprva rahlo, le s konicami prstov, nato pa bolj grobo, s celo dlanjo, zaokrožila po mojem mednožju. Zvrnil sem glavo nazaj in zastokal od užitka.
Spretno je odprla gumb in zadrgo ter z boksaricami vred potegnila hlače do kolen. Pograbila me je in nekajkrat grobo povlekla zanj. Pri tem ni niti za trenutek spustila pogleda z mojega obraza. Čutil sem njene oči na svojem obrazu, čeprav sem imel sprva od ekstaze zaprte oči.
Strmela je vame in v očeh se je zrcalila pohotno-zlobna iskrica. Poskušal sem jo poljubiti, a me je ignorirala ter se z ustnicami spustila proti mojemu pasu. Avtomatično sem se privzdignil. Želel sem jo potegniti nazaj. Tega si ne zaslužim, jaz bi moral biti z jezikom v njej. Kot suženj bi ugodil vsaki njeni želji, jo poplavljal, orgazem za orgazmom. Telo se mi je napelo in začel sem se rahlo tresti. Njen jezik se je rahlo, kot bi se bala, da bi me lahko poškodovala, dotaknil vrhnjega dela glavice. Čutil sem njeno sapo, rahlo in nežno, ki je hladila vlažno kožo na vrhu glavice. Potem se je jezik premaknil tik pod glavico, ki so jo ustnice v celoti zaobjele. Lahko sem čutil toploto njenih ustnic, jezika, celih ust, ki so ljubkovala nežno kožo. Nenadoma ga je potopila vase in nisem mogel zadržati krika, ki se je brez kontrole izvil iz mojega grla. Lahko bi eksplodiral kar v njenih ustih, in če ne bi uporabil vse samokontrole, kar sem je premogel, bi se to zgodilo.

Seks
(Foto: iStockphoto)

Čutila je, in ko sem jo tokrat poskušal dvigniti, se ni opirala. Pograbila je mojo roko in jo potisnila proti svojemu mednožju. Bila je čisto mokra in vrgla se je na hrbet ter me poskušala potegniti vase, a ji nisem pustil. Kot prvo, bil sem tik pred točko brez vrnitve. Če bi sedaj vstopil vanjo, bi prišel po nekaj sunkih. Kot drugo, želel sem jo okusiti, jo spraviti do roba orgazma in jo silovito potisniti čez.
In to je čakala, na to je upala. Želel sem se igrati, jo pustiti čakati, preden bi z jezikom prodrl do njenega bistva, a me ni pustila. Takoj ko sem z glavo prišel bližje, me je z rokami pritisnila vase in s stegni objela mojo glavo.
Najprej me je tako trdno stisnila z nogami, da se nisem mogel premikati, a že po nekaj trenutkih je njen prijem popustil in šele takrat sem okusil njene sokove, ki so mi navlažili skoraj cel obraz. Polglasno je kriknila, ko sem z jezikom zaokrožil po njenem ščegetavčku. Telo so ji začeli pretresati sunkoviti gibi in komaj sem sledil premikom njene medenice.
»Dovolj močno, konstanten ritem, tudi ko ji bo začelo prihajati,« sem pomislil.
Njeno globoko dihanje se je začelo spreminjati v ječanje, sprva nekoliko bolj tiho in med posameznimi vzdihljaji so bili daljši premori, nato pa je začela stokati glasneje. Njen trebušček se je napel in ponovno je mojo glavo stisnila s stegni. Zavpila je in kakšnih petnajst sekund so ji telo pretresali orgazmični krči, jaz pa sem se medtem že pognal nanjo. Hotel sem strmeti v njene oči, medtem ko ji prihaja. Hotel sem videti njene oči, ki med orgazmom postanejo skoraj motne, kot oči pijanke.
Z nasmeškom sem jo opazoval, ona pa je stiskala moje telo k sebi, v želji, da bi me potegnila vase, kot bi želela posrkati mojo dušo. Strmela je naravnost vame, in ko so orgazmični krči popustili, je popolnoma prepotena, z razmršenimi lasmi ter utrujenim nasmeškom, lepša kot kdajkoli potegnila moje ustnice na svoje.
Še malo sem počakal, da se njeno telo dokončno umiri, in nekaj minut sem s svojim telesom vpijal njeno toploto in znoj. Ves ta čas sem bil tako osredotočen na njen orgazem, njen užitek, da je tisti del telesa, ki v devetdesetih odstotkih razmišlja namesto mene, popolnoma splahnel. Sedaj pa, ko sem tako ležal na njej, je kri začela ponovno drveti vanj in to je čutila.

Kako preprečiti prezgodnjo ejakulacijo - 1
(Foto: iStockphoto)

Nežno se je zasmejala, ko je čutila, da je spet v polni velikosti. Rahlo sem se spustil s telesom, da sem imel glavo pri njenih prsih, in počasi zdrsel vanjo. Zastokala je in vrgla glavo nazaj. Nič več ni obstajalo, ves užitek, vsa pozornost se je prenesla v konico glavice. Okoli penisa sem čutil vlažno toploto njene notranjosti in prav ves moj svet se je skrčil na točko med njo in mano, nekje globoko v njeni notranjosti.
Znova se je njeno globoko dihanje sprevrglo v sopenje, pomešano s stokanjem. Čutil sem, kako raste žgečkanje nekje iz globine mojega telesa.
»Lahko še počakam,« sem zasopel in se prisesal na njene ustnice.
»Ne, prosim,« je zastokala, »ne čakaj ...“
To sem si želel, nisem hotel več čakati. Zavpil sem in orgazmični krči so pretresli moje telo. Ne vem, koliko časa je trajalo. Morda so bile sekunde, morda minute, morda ure. Prihajal sem vanjo, sunek za sunkom, ki so brizgali toplo tekočino vanjo, in v tem sploh nisem opazil, da je z menoj prišla še enkrat.
Zrušil sem se nanjo in prisežem, da sem za trenutek mislil, da se bom onesvestil. Bil sem popolnoma izčrpan. Rahlo me je božala po hrbtu in z nasmehom na obrazu čakala, da se bom prebudil.
Uspel sem dvigniti glavo in jo pogledati v oči.
„Moje ime je …“

Virgil Soklič - 2
Karikatura: Nataša Jurca

„Virgil …“
Oh, sranje. Hitro sem pritisnil stop na DVD predvajalniku, a sem istočasno izpustil papirnati robec. Iz njega je priteklo nekaj sperme in se razlilo po mojem trebuhu. Potegnil sem nov robec, da bi vse skupaj obrisal, a sem že zaslišal korake. Vrgel sem rjuho čez sebe in v tistem trenutku je v mojo sobo stopila mati. Daljinec je zletel preko sobe nekam pod mojo mizo z računalnikom.
„Vstani že enkrat,“ je dejala neprijazno, a to je bila njena navada. Morda jo je jezilo, da lahko spim dlje kot ona, a mislim, da se samo dela. V resnici ji je bilo vseeno.
Hitro sem dvignil kolena, saj se moj masturbacijski podvig še ni polegel. Stopila je do okna in dvignila rolete. V tistem trenutku sem z grozo opazil, da na daljincu nisem stisnil stop, temveč pavzo. Na ekranu je v zamrznjenem stanju klečala porno igralka z orjaškim penisom v ustih. In celo v tem grozljivem trenutku sem pomislil, da moj niti približno ni tako velik.
Mati se je obrnila in me pogledala, obrnjena stran od televizorja. „Kaj pa si tako rdeč?“ Stopila je do mene.
„Oh bog,“ sem pomislil, vse okoli mene je vonj po spermi, na televiziji pa penis v ustih. To je bil najbolj grozljiv trenutek v mojem življenju – do takrat. Stopila je k postelji in mi položila roko na čelo. „Malo si vroč.“
„Saj sem v redu,“ sem zahlipal z raskavim glasom, „telovadil sem.“
Nekaj časa je pustila roko na mojem čelu, nato pa se je obrnila proti vratom. „Vstani, ura je že devet.“
»Takoj bom,« sem dejal nazaj, a sem vedel, da še ne morem vstati. Mama je odšla iz sobe, ne da bi se ozrla na televizor, in zahvaljeval sem se vsem nadnaravnim silam, da se to ni zgodilo.
Dvignil sem se in kar iz postelje ročno ugasnil televizor. Ne bom tvegal, da bi me kdor koli zalotil med iskanjem daljinca. Vrgel sem se nazaj na blazino in zaprl oči.

Lep pozdrav vsem, ki lahko berete moje misli. Moje ime je Virgil, Virgil Soklič. Star sem 16 let, nimam nekih posebnih hobijev in mislim, da sem pravzaprav popolnoma nezanimiv človek. Vem, da gledam preveč porničev, vem, da preveč masturbiram. Hudiča, občasno tudi po dvakrat na dan. Mislim, saj nisem neki spolni manijak, saj drugače delam vse normalno, ampak … no, morda pa sem spolni manijak, kaj jaz vem. Vem samo, da me kar zaščemi v trebuhu, ko mimo mene pride dekle, ki mi je všeč. Občutek imam, da me bo razneslo, če se ne bom v kratkem dal dol. Prekleto, vsi moji sošolci so že izgubili nedolžnost, sošolke pa že precej pred njimi. Imam občutek, da sem edini pof… prekleti šestnajstletni devičnik na svetu. Morda je moja težava, da sem sanjač, da rad razmišljam, da sem čuteč, kar v bistvu pomeni, da se žensk bojim bolj kot vrag križa. Tega si ne bi nikoli priznal, v svoji glavi sem samozavesten, seksi, božji dar za ženske. Da, vem, da preveč sanjarim.
Prej ko sem si v glavi predstavljal, kako se tista nemška pornoigralka ukvarja z mano in ne z debelim Italijanom iz filma, je vse bilo videti precej lepše. V realnosti sem gledal, kako mu ga vleče brez neke iskrene strasti, potem pa sem sedem ali osem minut strmel v njegovo zadnjico, ko je v 'doggie stylu' suval vanjo. Domišljija mi je naslikala precej lepšo sliko.
Ah, kaj češ. Orgazem je prebudil moj apetit in danes imam velike načrte ...

Poglejte tudi, kako je prvič uživala v penetraciji. In to pred kamero!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,8
glasov 59
Komentarjev: 44
 
Muscular 13.11.2013 16:10:23
S tujcem sexat jaz nebi nikoli .
Schallabweiser 22.04.2012 19:28:44
koper zaživi ko se v bližini zasidra kakšna ladja 6. ameriške flote! ko bi vi vedeli koliko koprčank seksa s tujci v hotelskih sobah!
 
tawroh 26.03.2012 00:02:04
od kdaj je pa dvakrat na dan veliko??
 
iChi 20.02.2012 13:51:22
ŠKANDAL!!!!
iravadi 16.02.2012 11:01:34
Pa kaj ste čist nori...s tujcem... ne morem verjet, pa še to v hotelski sobi??!!...
sonofoziris21 13.02.2012 15:19:07
drugič, prosim da date še video gor, hvala! :)
 
Adellina 12.02.2012 15:50:56
haha dobra zgodba sm se nasmejala predvsem zadnjemu delu, ko ga mama pokliče:D
 
laibah 11.02.2012 13:01:43
Lep pozdrav vsem mamam najstnikov
 
suckers 10.02.2012 20:40:06
mega so te Koprcanke :-)
Luka Donič Ja lej ... 09.02.2012 19:21:09
Koga boli
Več komentarjev

Seks, štekli & urbani gozdarji

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi